| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
a mi trenirali... Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Diogen - 26/5/2010 18:01 Bojan - 26/5/2010 16:31 30 % ?? Od kada Rudolf radi i 6*3 elise, na njegovoj stranici ih nema u ponudi? http://shop.modellbau-freudenthaler.at/index.php?list=30 DamirDa mi je prije par mjeseci netko rekao da ćeš samo s ovom promjenom krakova dobiti gotovo 30% bolje penjanje rekao bih mu da je lud ...
E moj Diogen, kad si s Rudijem budeš pajdo, onda nije problem napraviti par komada...
Edited by dlaka 26/5/2010 18:21 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Denis |
| ||
Regular Location: Varaždin | dlaka - 26/5/2010 18:19 Bojan - 26/5/2010 16:31 Da mi je prije par mjeseci netko rekao da ćeš samo s ovom promjenom krakova dobiti gotovo 30% bolje penjanje rekao bih mu da je lud ...
Boc, to nije sve. Za koji dan mi stiže i novi motor... i mi smo se iz kluba zamjetili i naručili ovaj Hacker, nadam se da budu stigli prije subote, pa da isprobamo..... u nadi je spas ako radi onak kak je navedeno u karakteristikama, vrijedi svaku kunu, a ako ne, popušili smo dosta para | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | U potpunosti se slazem, da bi trebalo uvesti neku doping kontrolu. Ovi kinezi upropastit ce na kategoriju sa svojom kuhinjom ali tko bi ga vise znao sto je u skladu sa pravilnikom a sto nije? Moje batke npr. imaju ocito neki "druckfehler" jer kako mi avion penje u zadnje vrijeme to vise nije normalno... (Pack Nr.1.jpg) Attachments ---------------- Pack Nr.1.jpg (11KB - 338 downloads) ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | dlaka - 26/5/2010 18:20 E moj Diogen, kad si s Rudijem budeš pajdo, onda nije problem napraviti par komada... Koliko si čekao da ti to stigne? Ja bih naručio 2 para ako nije problem ili ako se dugo čeka da mi prepustiš barem jedan par? Možda bi onda s ovim krampovima popeo na neku pristojnu visinu s koje se može nešto napraviti. Ako sam dobro izračunao, mogao bi biti blizu Beloviću s modelom od skoro 430g. Zanima me samo gdje će Beli završiti kad to stavi na model ... ode kategorija k'vragu ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Meni danas došlo 4 komada, ali EX (čitaj 45C). Naručio sam 13. 5. ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | belovic - 26/5/2010 19:43 U potpunosti se slazem, da bi trebalo uvesti neku doping kontrolu. Ovi kinezi upropastit ce na kategoriju sa svojom kuhinjom ali tko bi ga vise znao sto je u skladu sa pravilnikom a sto nije? Moje batke npr. imaju ocito neki "druckfehler" jer kako mi avion penje u zadnje vrijeme to vise nije normalno... Razumljivo ako 2 ćelije daju 11.1 V... | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |