| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Eto Vinku posla ,, :) Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Toni je preuzeo Vinkov gomenjak izgubljen prije 2 godine u Mostaru i po prvim info ,,mogao bi ponovo "u zrak " ! Mislili smo koji start sa njm napravit ali blato "pliva " a presvlaka nije najbolja pa smo odustali ! Tako da je i taj Mo cup 08 ,,, završen !! ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Koliko je krvi ostavljeno na kupinama i trnju u više potraga ovo je valjda jedini mogući pravi kraj te priče ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Upravo sam se cuo sa Tonijem i model je na putu ka Splitu.Jos jednom se zahvaljujem Sonyu i deckima iz Mostara ,livna,Splita,Osijeka sto su sudjelovali u potrazi.Na kraju ga je nasao gosodin Markic Robert koji zivi u mjestu Jare i bavise lovom.Jos jednom se i njemu zahvajlujem ovim putem . Hvala !!!! Veliko hvala Toniju i Saši što su i danasnji dan odvojili za model ,odnosno za sve ucinjeno u potrazi!!! Hala svima koji su na bilo koji nacin pomogli u potrazi !!!! Neka svima ova nova 2010. bude sretna kao i meni!!! Puno pozdrava od Vinka. | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Lijepa vijest!Bravo ! Edited by Igor 6/1/2010 20:01 | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Izvinjavam se Zaprešicu i Brodu odnosno Lekiju i Huci sto sam ih jucer zaboravio prilikom zahvaljivanja od uzbuđenja oko modela. Zato jos jednom vam veliko Hvala na svesrdnoj pomoci oko potrage za modelom! Vinko. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Šta se raduješ što ti je pronađen model. Izgubit ćeš opet , jer nikad ne počastiš kad kupiš model | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Eto, i ja cestitam. Na taj nacin je napokon rijeseno i pitanje broja Sonjinih modela...plus taj Vinkov za fly/off koji mu se uvijek spocitavao ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Evo nakon 16mj.vratio se kuci iz Mostara skoro citav!!! (DSC01655a.jpg) (DSC01657a.jpg) (DSC01658a.jpg) Attachments ---------------- DSC01655a.jpg (145KB - 301 downloads) DSC01657a.jpg (159KB - 315 downloads) DSC01658a.jpg (162KB - 307 downloads) | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Vratia se Shime! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |