| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
MDF 2009 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | nisam treniral neg sam biral komplete kod matjaža... red je da vam dam malo prednosti... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Eto vidiš Damjane, već pokušava nači izgovor, kao nije stigao poljepiti model! ----- nenad | ||
banjac |
| ||
Veteran | Što se veličine pehara tiče tu uvijek krečemo OD HRVATSKOG MINIMUMA ZA VELIČINU = 20 cm. Kod nas je najmanji 20cm. Nadam se da nisi razočaran (kao što do danas ja nisam čuo da se netko žalio ili bio razočaran CRO veličinom) | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Upozorenje svima koji su planirali ići preko Ozlja Popravlja se most tako da se mora preko netretića. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Barba Sokole velike cestitke!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | evo, MDF je iza nas, vrijeme je poslužilo, kesteni su bili vrući i svi modeli su pronađeni... budući neima rezultata, evo fotke sa proglašenja: 1. F1H 2. F1A juniori 3. F1A 4. F1B 5. prelazni pokal za najveći zbroj bodova Edited by Dražen 31/10/2009 21:34 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | i još u klasi starijih pionira nastupili su ovi sa slike i terlep koji je zakasnio na slikanje. ovi drvanjaci su bili samo za slikanje, u stvarnosti je večina letila sa drugim modelima ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Breza |
| ||
Regular Location: Sisak | Rezultati? | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | biće uskoro ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evega Attachments ---------------- MDF 2009.xls (30KB - 418 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestitke najboljima, ( kako se Draž vratio na velika vrata). E da sam bar mogao biti tamo Omi, imaš greške za F1B kategoriju (1,2,3) Edited by buki 2/11/2009 08:23 | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Nadam se da se Draš neće zadržati na toj jednoj tekmi. Bilo je zadovoljstvo tekmati se protiv njega, ali ova 1sek... me baca u očaj. Da je bilo 50 ili 100 sek razlike nikome ništa, ali 1 sek! Inaće, tekma je bila više nego dobra, barem za mene. Laganini atmosfera, dobro društvo, zezancija, vrijeme kao naručeno. Moji rezultati...? Ja sam zadovoljan, s obzirom da neko vrijeme nisam tekmao F1H, a F1A prva tekma za CRO kup. U trečem turnusu kod F1H starta primjetio sam da mi ne radi timer kako treba, pa sam i model otkačio puno niže. čak na pola sajle. Kad sam pogledao u unutrašnjost trupa vidio sam da je čelična sajla od kuke do timera iskoćila iz mjesta gdje je povezana sa kukom i svinula se. Odlijepila se vodilica i svinula. Pokušao sam to na terenu popraviti, ali hladni prsti, pa jednostavno nije išlo. Imao sam rezervni model, drveni (koji je i na slici). Četvrti turnus sam praktički iskoristio za reglažni let jer je turnus bio skoro pa gotov. Peti turnus je sve u redu, model je odletio max, i to je bilo to. Eto, zbog toga imam i nekoliko nula u F1A. F1H model sam posložio, pregledao mehaniku, pa je sada opet u redu. Jedva čekam novu F1H tekmu da vratim Draženu barem tu 1 sek. F1A kategorija: još malo treninga i bit će to u redu. ----- nenad | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Niko ne spominje (ne)zgodan detalj da je po prvi puta na MDFu zatvorena sezona kupanja ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | I to do vrata u vodi. Dobro da sam bio obučen, inače bi mi bilo hladno..... :-) ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Borut |
| ||
Member Location: Novo mesto | Evo jos par fotografija.... http://picasaweb.google.si/lh/sredir?uname=zulicbor&target=ALBUM&id... Borut | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |