| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Požega ? Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Po kalendaru natjecanja za 2009. godinu, 24. 10. 2009. najavljena je Požega kao domačin F1N natjecanja. Kao osobu zaduženu za F1N kup, zanimaju me, a vjerujem i ostale, detalji o dvorani u kojoj je natjecanje planirano. Zato molim organizatora da potvrdi natjecanje i da nas obavjesti o detaljima vezanim uz dvoranu. U slučaju da organizatori nisu članovi forum, molim Vas (članove) da mi putem privatne poruke ili ovdje date neki kontakt s organizatorom Hvala ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Dlaka,je li imate konačan kalendar tekmi za F1N jer planiram se i ja ubaciti ako bude moguće do Nove godine!Dvorana bi trebala biti nova bez tribina i nadam se 15 m visine ! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | naš kalendar je definiran za natjecateljsku godinu, mada je to zimska klasa i tekma se od oktobra do marta (cca). za sada je kalendar definiran jedino za ovu godinu, ali tekme koje su bile početkom, druge godine u načelu prate svoj termin. pogledaj: http://www.aeromodelarstvo.net/kalendar_natjecanja.asp?Godina=2009&... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Izgleda da od Požege nebu niš !? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Pozdrav svima, nije me bilo nekoliko dana pa se sad javljam. Požega ide, dobit ću potvrdu u petak ali mi je već rečeno da je 100% sigurno 24.10.2009 od 8-17 sati dimenzije 45x25, visina 9 m i još nešto prostora iznad mjesta za sjedenje (img_2084.jpg) (Sportska_Dvorana_Grabrik-Unutrasnjost.jpg) Attachments ---------------- img_2084.jpg (20KB - 22 downloads) Sportska_Dvorana_Grabrik-Unutrasnjost.jpg (66KB - 20 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Super, dvorana sve pet. Zapreščani dolaze sigurno. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Potvrđeno, 24.10.09. jedino mala sitnica, natjecanje bi trebali završiti do 16 sati kada počinje neka utakmica) ali mislim da stignemo. Ako mislite da je to problem javite... | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | evo i raspisa (raspis pozega.JPG) Attachments ---------------- raspis pozega.JPG (152KB - 21 downloads) | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Dvorana grabrik: 1) Za one koji dolaze iz ZG: na ulazu u PŽ 100 m nakon benzinske odvojiti se desno i samo ravno do trga (centar), poslije trga 150 m sa desne strane je dvorana, malo je uvučen ulaz (parking) 2) Smjer OS i SB, kad uđete u grad na prvom kružnom toku proći ravno (drugi izlaz), cesta je laganu uz brdo i poslije drugog "ležećeg policajca" cca 10-20m skrenuti lijevo u dvorište (parking) ako se netko izgubi moj mob: 098 56 44 56 Zoli | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dok ne stignu kompletni rezultati, samo ukratko. | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Bravo Balaskooooooooooooo Edited by BuBizgb 24/10/2009 19:57 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | balaško majstoreeee !! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
caspix |
| ||
Member Location: zagreb, zupanja | hehe herman je popusio trece mjesto f1n za 4 desetinke XD lol! balasko tako treba ----- http://pilotgirl.blog.hr | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Hvala svima koji su došli. Hvala Osječanima i Bojanu na pomoći Nadam se da je sve prošlo ok i ako imate zamjerki javite da iduće godine to popravimo. Još našto, kolega koji je pisao uplatnice zaboravio je staviti brojeve pa ih upišite sami ovim redoslijedom AK Osijek 1/09, ZTK Valpovo 02/09, OŠ Čeminac 03/09, AK Karlovac 03/09, MK Zaprešić 04/09, ZTK Zaprešić 05/09, MAK Trešnjevka 06/09 Evo i rezultata u prilogu Edited by zoli 26/10/2009 09:37 Attachments ---------------- F1N_Indoor_Pozega_2009 Konacni poredak1.xls (88KB - 497 downloads) | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |