| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Novi Aspirin... Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ...Salpeter ili kako? Bez obzira što sam vidio samo dvije slike dotičnog modela ,mislim da ne drži vodu euforija oko tog modela. 30 sekundi na dvije minute je cca 15 % što je enorman,da ne kažem nemoguć pomak. Isto tako one bajke oko tanjeg trupa... da je toliki učinak trupa na let mogli su novog staviti i na stara krila(po mojem mišljenju i jesu uz malo izmijenjen tlocrt ) Treba plasirat novi model za veću paru :-)) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | ali zasad jim rezultati služe...Na najjačoj ovogodišnjoj tekmi u Njemačkoj, su svi SALpeteri bili u finalu, tako da su oćito uz dobre pilote svršena kombinacija... SALpeter je trenutno SAN gotovo svakog F3K takmičara, pa tako i mene ali nedam 500-600 eura za čuku, osim ako dobijem na LOTU ili me posvoji Abramovič... ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | belovic - 26/6/2007 18:03 ali zasad jim rezultati služe...Na najjačoj ovogodišnjoj tekmi u Njemačkoj, su svi SALpeteri bili u finalu, tako da su oćito uz dobre pilote svršena kombinacija... SALpeter je trenutno SAN gotovo svakog F3K takmičara, pa tako i mene ali nedam 500-600 eura za čuku, osim ako dobijem na LOTU ili me posvoji Abramovič... Koliko sam upućen(ne previše) ista ekipa je rasturala i na starim aspirinima. Samo velim veća visina + bolje planiranje meni ne ide skupa ni u istu rečenicu. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Tu bi se složio sa tobom ali uvijek postoji onaj "možda ipak"... ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | belovic - 26/6/2007 18:38 Tu bi se složio sa tobom ali uvijek postoji onaj "možda ipak"... Mislim da su Švabe skloni kolektivnoj histeriji. Možda se netko sjeća revolucionarnog koncepta repa koji je donosio 40% poboljšanje u planiranju :-) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Nisam dosad imao prilike vidjeti novog Aspirina - SAL Petra. Svi neovisni koji su ga imali Evo što o tome piše Rok Bordon koji je bio na njemačkom otvorenom
| ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Evo i par slika novog SAL Petra: (salpeter03_265.jpg) (salpeter04_703.jpg) (salpeter.jpg) (herrig_276.jpg) Attachments ---------------- salpeter03_265.jpg (64KB - 48 downloads) salpeter04_703.jpg (32KB - 42 downloads) salpeter.jpg (64KB - 42 downloads) herrig_276.jpg (66KB - 40 downloads) | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Kad ja napravim novu ZVER bute vidli.... bar 95 metara visine i 6 min planiranja, ali tempo kojim sam krenuo vjerojatno će biti gotovo oko 2012. hehe Šalu na stranu, možda sve to i drži vodu ali me baš zanima koliko je puta to u ranim jutarnjim satima ponovio let od cca 2 min i 50 sec? Trenirajući i rano ujutro i kasno na večer i ja sam bio zadovoljan ali po mome iskustvu i onda ima boljeg i lošijeg zraka. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |