Posted 15/2/2009 21:10 (#12951) Subject: Prinova u obitelji :)
Extreme Veteran
Skoro nakon godine i pol čekanja, danas je poletjela nova ptica. Model je opremljen sa elektronskim timerom i tri servoa. Težina je 425 g. Napravio sam tri starta, nakon samo jednog bacanja iz ruke i prvi dojmovi su predivni. Nismo više letjeli jer je bilo -3 i puhao je vrlo lagan sjeverac. Zato su i slike iz garaže
Posted 2/3/2009 14:15 (#13219 - in reply to #13218) Subject: Re: Prinova u obitelji :)
Expert
Subotu smo iskoristili za igre u blatu.
-Leki letio F1A, izvačio Volvom neke aute iz blata i sam aktivirao DT da mu model sleti u vodu do koljena.
-Bombek letio F5J, F1A i guro neke aute iz blata
-Krešo letio F1A i bio izvačen i guran iz blata.
-Karić isprobavao novo vitlo, malo letio Pike-a i bio izvačen iz blata.
-Luka Modrić pomagao, gurao i slikao, a sigurno bi i letio da nije zaboravio horzić.
-Familija Korajac svratila na livadu i bila izvučena iz blata.
-Ja letio F3J i guro ostale iz blata.
-Na kraju smo svi bili blatni i otišli kod Ribića na večeru
Posted 9/3/2009 20:10 (#13323 - in reply to #12951) Subject: Re: Prinova u obitelji :)
Extreme Veteran
Prinova je dobila pomagača, na žalost kad sam ga htio slikati ispraznile su se baterije. Jučer se letjelo sve do mraka, napravljeno je oko 40 startova. Model leti savršeno, dobio sam ga točno iznad sebe, jedino još neznam visine.
Pomagač malo šteka kad puše vjetar, ali i to znam gdje sam zeznuo pa moram malo popraviti. Usput, RD radi savršeno, spustim ga točne sebi pod noge ----- Krešimir Hrastovec
Posted 22/3/2009 14:07 (#13523 - in reply to #12951) Subject: Re: Prinova u obitelji :)
Extreme Veteran
Poletjela je i druga prinova, pomagač je vrlo dobro napravio svoje i kod vjetra od oko 4 m/s radi savršeno, nije žedan, niti prigovara Evo i jedan video
Posted 20/4/2009 08:58 (#13900 - in reply to #12951) Subject: Re: Prinova u obitelji :)
Extreme Veteran
Pošto je elektronika složena (treba još timer isprogramirati) ovih dana sam završio i više manje mehaniku na modelu, ostale su još sitnice (mala bajonetica, farbanje trupa, dovršiti meh. za bunt itd, skračeno puno male zajebancije) i modeli izgledaju ovako (mali model je 213 cm-mehanika, veči model je 226 cm - elektronac) i još u kutiji čeka veliki 255 cm hm samo neznam kada