|
|
Member
Location: Novo mesto | Iako danas nije bilo takmicenja u Novom mestu, smo clanovi Aerokluba Krka i prijatelji svejedno dosli na teren....
http://freeweb.siol.net/akkrka/ |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Edited by Rale 30/7/2010 08:59
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
|
Veteran
Location: Zaprešić | Zahvalio bi se susijedima iz SLO na lijepom druženju uz obilno i odlično jelo i pilo.
Kada smo došli na teren svi smo si trgnuli gutalj dva zelenog lista da nam bude veselije Uz jutarnju maglu sklopili smo mdele i napravili koji start da ostanemo u dobroj formi.
Na terenu nije bilo snjega tek ponegdje koja nakupina, a blatno ništa novog niti strašnog za nas FF modelare. .........................................................................Oko 11 krenuli smo na objed.
Krenuli smo prema Damjanovoj kleti gdje su nas dočekale suhe domače kobase, i roštilj čavapi uz zaljevanje cvičekom.
Uz dobru glazbu dobrom raspoloženju nije bilo kraja.
hočemo reprizu
Edited by Bombek 7/2/2009 23:34
----- I kamen leti kad ga baciš.
F1A, F5J |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Sve je bilo super. Prva radost je da sam poslije toliko godina opet valcao jedrilicu ( posuđeno od Omija), druga - da je Bombek isprobao i sve mu šljaka na novom tajmeru, tj. radi daljinska determa, treća- da je Damjan dobio nadimak Sičov, a četvrta - u Damjanovoj kleti u obliku kobasica, roštilja i cvičeka.
Za organizatore svaka pohvala . |
|
|
|
Extreme Veteran
Sve je bilo super. Prva radost je da sam poslije toliko godina opet valcao jedrilicu ( posuđeno od Omija), druga - da je Bombek isprobao i sve mu šljaka na novom tajmeru, tj. radi daljinska determa, treća- da je Damjan dobio nadimak Sičov, a četvrta - u Damjanovoj kleti u obliku kobasica, roštilja i cvičeka.
Za organizatore svaka pohvala .
Zašto Sičov? Sičov ne rasklapa trup.On rasklapa krila ----- Mića Tica |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Ma da.....prvo se "sklopilo" krilo (na ušci)........ ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Dobra ideja,lagani trening pa onda lagano druženje u ugodnoj atmosferi!
Je li tekma odgođena ili je neće ni biti? |
|
|
|
Extreme Veteran
Ma da.....prvo se "sklopilo" krilo (na ušci)........
Znam Damjan,cuo sam druze.Steta. Ni kaze se "idemo dalje"
Edited by Tica 9/2/2009 22:23
----- Mića Tica |
|
|