|
|
Extreme Veteran
Zagrebška cesta 36, 2250 Ptuj
ORGANIZIRA
POKAL TURČAN
Organizator: Modelarski klub AVIOTECH v sodelovanju s sponzorjem TURČAN
Kraj in datum: Nova športna dvorana v Markovcih, dne: 10.01.2009
Pravila: način tekmovanja razloži organizator pred pričetkom tekmovanja, tekmovalci morajo biti stari najmanj 10 let, športno dovoljenje ni potrebno
Rangiranje: vsi sodelujoči tekmovalci bodo rangirani glrede na dosežene čase v posameznih kategorijah
Urnik: dvorana bo na razpolago od 08: 00 do 14: 30. V tem času bodo organizirana štiri tekmovanja:
1. Tekmovanje s papirnatimi modeli
2. Managersko tekmovanje s papirnatimi modeli (možno je dokupiti dodatne starte)
3. Tekmovanje z modeli kategorije F1N, omejitev razpetine na 150 mm
4. Tekmovanje z modeli kategorije F1N open
Tekmovalna taksa: za tekmovanji pod št. 1 in 2 je taksa 5,00 EUR
za tekmovanji pod št. 3 in 4 je taksa 5,00 EUR
Nagrade: prvi trije tekmovalci v vsaki kategoriji dobijo bokale (flaše) v trajno last
Pritožbe: jih organizator ne sprejema
Sodniki in žirija: familija Janžekovič & Co.
Prijave: prijavite se najkasneje do četrtka 8.1.2009 na naslov:
Konrad Janžekovič, Markovci 33, 2281 Markovci
ali na fax:02 766 00 81
ali na tel: 031 638 801
ali po elektronski pošti: turcan@teleing.com
Po tekmovanju bo malica in degustacija priznanih vin TURČAN
Lep pozdrav in dobrodošli na tekmovanju
Ptuj, 29.12.2008 MK AVIOTECH
Na Konradovo prošnjo sestavil Tomaž
----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Jučer smo Bombek, Dlaka i ja otišli u Ptuj na ovo natjecanje i moram reći da sam vrlo ugodno iznenađen organizacijom samog natjecanja, kao i druženjem koje je organizirano nakon natjecanja. Bili smo u prilici degustirati 10-ak vrhunskih vrsta vina koje proizvodi vinarija Konrada Janžekovića. Navedena vina su bila i nagrade najboljima. CRO delegacija je bila vrlo uspješna u svim kategorijama (posebno Bombek koji je pobijedio u 3 kategorije) pa smo malo strepili kako će carinici gledati na popriličnu količinu vina koju smo imali u autu. Papirnjaci: 1. Bombek Manager: 1. Sturmer, 3. Bombek F1N-150: 1. Bombek, 2. Sturmer F1N: 1. Bombek, 2. Kosir, 3. Sturmer Na kraju, evo par slika s proglašenja.
(Konrad.jpg)
(papir.jpg)
(manager.jpg)
(F1N-150.jpg)
(F1N.jpg)
(cro-delegacija.jpg)
Attachments ---------------- Konrad.jpg (68KB - 29 downloads) papir.jpg (99KB - 28 downloads) manager.jpg (99KB - 27 downloads) F1N-150.jpg (110KB - 27 downloads) F1N.jpg (102KB - 23 downloads) cro-delegacija.jpg (123KB - 26 downloads)
----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Elite Veteran
www.atelierfly.com |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zagreb | čestitke i od mene ... ima kakvih slika sa natjecanja da vidim(o) kakvi su modeli iz manager i papirnjaci kategorija |
|
|
|
Veteran
Location: Čakovec | Čestitke Zaprešićanima na vrhunskom plasmanu u svim kategorijama. Sviđaju mi se nagrade, ako te već visoko osvojeno mjesto na natjecanju ne može razveseliti, konzumacija ovih nagrada sigurno može. Dečki, živjeli.
Danijel Štefičar |
|
|
|
Elite Veteran
Od sad si BOMBEK EL FENOMENO ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|