Raspustanje komisije - tokovi misli?
zzechner
Posted 18/12/2008 22:00 (#11890)
Subject: Raspustanje komisije - tokovi misli?Elite Veteran

1000
Location: Sisak, Hrvatska

Smirglam ja tako cijelo popodne, ali nekako bezvoljno - slabo koncentriran. Ovo sto je Bojan napisao mi se bas ne uklapa i koliko god mi bliznji prijetili lomljenjem prstiju, unistenjem racunala, cupanjem zica ako se oglasim na ovom mjestu - "vrag me tjera da pretjeram" i podijelim s vama razmisljanja u svezi odluke IO HZS.

Gledajuci s pozicije Saveza, grana modelarstva nikad nije bila blistavija. Zadnjih godina nastupi reprezentacija su sve bolji, dobivena je organizacija Svjetskog prvenstva, broj natjecanja i broj mladih modelara je u nevjerojatnom porastu. Ljubav s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture cvate (svi seminari se odrzavaju u Nacionalnom centru tehnicke kulture u  Kraljevici) - dakle i "krovna udruga" je zadovoljna.

Jedino se sjednice MK ne odrzavaju bas redovno, ali dobro - strucna i "zakonodavna" aktivnost je vrlo ziva, bar ovdje na forumu. Stidljivo se najavljuje jedna sjednica u studenom, pa nekako zavrsava s nista.

Odjednom puno oprecnih dogadjaja. Delegat u CIAM-u se vraca sa uspjesne sjednice u Lozani, rijesena su vazna pitanja za organizaciju Svjetskog. A tada - Predsjednik MK podnosi ostavku - Izvrsni odbor je ne usvaja, ali raspusta komisiju. Ne imenuje novu, nego svu odgovornost (i ovlasti) predaje bivsem/novom predsjedniku. Razloge raspustanja komisije ne znamo.

Ne znam nalaze li (sad vec bivsi) clanovi Komisije krivicu za ovo iznenadno i nenajavljeno raspustanje? Ja bas ne nalazim razloge, stovise mislim da je odluka o raspustanju prilicno nepravedno "priznanje" za dosadasnje zalaganje! 

Valjda necu morati postiti u pustinji 40 dana da mi se ukazu odgovori - da li se to "nesto iza brda valja"? 

Jedno je sigurno: u zdravoj jabuci - zdrav je i crv....


-----
Lic. No CRO F-053 / FAI 70026
Top of the page Bottom of the page
Site Sponsormy ad code here...