|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Poslje fly-offa na sedam minuta, u jedrilicama, je pobedio Gobbo iz Italije, ispred Rolanda Koglota iz Slovenije i Bertolanija iz Italije. U F/O su takodje bili i Tomaz Slokar iz Slovenije i Roberto Baric iz Hrvatske. CESTITKE ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Edited by Rale 29/7/2010 23:12
|
|
|
|
Elite Veteran
elmin-KERKO - 8/11/2008 19:09
Poslje fly-offa na sedam minuta, u jedrilicama, je pobedio Gobbo iz Italije, ispred Rolanda Koglota iz Slovenije i Bertolanija iz Italije. U F/O su takodje bili i Tomaz Slokar iz Slovenije i Roberto Baric iz Hrvatske. CESTITKE
Preuzeto sa http://solair.eunet.yu/~raletic/
Pozdrav, Rale
Zaboravio napisat.......
Edited by elmin-KERKO 9/11/2008 09:59
----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Member
Pozdrav Borut |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Nekontam sta sam zajebo ???? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Member
Location: Novo mesto | Ej, zezam se, nista nisi zajebo, osim toga, da nisi napisao, da si rezultate nasao na Raletovom sajtu :-))) E, sta cemo, godine su nas uhvatile... |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Borut - 10/11/2008 17:47
Ej, zezam se, nista nisi zajebo, osim toga, da nisi napisao, da si rezultate nasao na Raletovom sajtu :-))) E, sta cemo, godine su nas uhvatile...
Ma hajde nema veze,,,da nije Roland sta osvojio ne bi ja ni stavljao,,,eto ti sad Tica....... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
jebote, i ja sam izgleda ostario... uopće ne svaćam u čemu je tu problem... zar nemamo svi pravo na informaciju...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
jebote, i ja sam izgleda ostario... uopće ne svaćam u čemu je tu problem... zar nemamo svi pravo na informaciju...
E vala si ostario.Kerko se mnogo oko Rolanda mota.Rekoh mu da mozda on voli male decake.Sala druze.Vidim da i Kerko to tako shvata.
----- Mića Tica |
|
|
|
Expert
pa što je loše u tome? dečko ima svog idola...
kolko se sjećam tvoj idol je bio vladimir savčić ČOBI... i kako TO da čovjek sfati??
al u prethodnom postu sam pitao nešto drugo... smatram da nije grijeh prenositi informaciju sa drugog portala - mnogo smo puta na ovom forumu prenosili info i rezultate sa nekog sajta bez naznake izvora, pa je to bilo u redu...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
pa što je loše u tome? dečko ima svog idola...
kolko se sjećam tvoj idol je bio vladimir savčić ČOBI... i kako TO da čovjek sfati??
al u prethodnom postu sam pitao nešto drugo... smatram da nije grijeh prenositi informaciju sa drugog portala - mnogo smo puta na ovom forumu prenosili info i rezultate sa nekog sajta bez naznake izvora, pa je to bilo u redu...
Greska.Neznam sa kim si to pobrkao.Nemam pojma o Cobiju.I naravno,nije greh,to je sala.I isto tako ne smatram da je greh preneti informaciju. ----- Mića Tica |
|
|
|
Veteran
Edited by Rale 29/7/2010 23:12
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Kerko ajd prepisi i kompletne rezultate ......
Edited by Tarik 10/11/2008 23:07
-----
|
|
|