|
|
Expert
prodajem renault clio, 1991. godina, 1100 kubika, u dobrom stanju, POVOLJNO
zainteresirani mi se mogu javiti na mob;;
095 8373 699
(0704_dubro_084.jpg)
Attachments ---------------- 0704_dubro_084.jpg (78KB - 50 downloads)
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Dajem ti dva lista balze, stari šerafciger, i potrganu A-1-icu! Ako može trampa! I daj poslikaj auto od napred! |
|
|
|
Expert
a jesi otrovan...
od napred se ne bi kužilo da je auto slikan u dubrovniku...
----- .
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | A kužim sada, u Dubrovniku je sve skupo pa možda i autu naraste cijena (ipak je u Dubrovniku) |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | buki - 10/7/2008 09:38 A kužim sada, u Dubrovniku je sve skupo pa možda i autu naraste cijena (ipak je u Dubrovniku) Hm, a mozda je poanta da treba ici po njega u Dubrovnik...Eventualno slep sluzbom? |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | možda je htel reči da auto izdrži do dubrovnika da ne crkne ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Draž ,, nemaš problema !!ako je ostalo u Dubrovniku ,doču ja sa kamionom ,,natovarimo,, i iskipujemo !!!
Ili kupcu ili negdje usput ,,,u Neretvu !!Samo da nas niko nevidi !!! -----
|
|
|
|
Expert
eto ko mi spušta cijenu...
buki, soni i sabahudin...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | godište kao zdine, cijena sitnica,...., pa to je starije od Durnjeva
Edited by darijo 11/7/2008 02:23
|
|
|
|
Expert
e, prijatelju, ta ti valja... godište ko durnjev, cijena tu negdje, a planira do dubrovnika... sad i sonji dolazi u obzir...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Joj kako sam ja svog GOLFA 2 uradio,,,,,,bit ce i slike,tek osprican,nove felge,,,mjuza, dva vufera od po 1500 W razvaljuje,,,,,,poceo se gepek krivit od mjuze... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Ja kak sam vidio auto cak mijenja boje , sve zavisi od situacije na putu. jel tako "kerki" -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Joj tebe, ti odmah sve govoris,to sam samo tebi pokazao............... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | koja firma je ovaj brushless 1500W kaj si reko? ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | PIONIR I KENWOOD ........ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Edited by Tarik 26/8/2008 10:25
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | elmin-KERKO - 26/8/2008 09:51 PIONIR I KENWOOD ........ ček, jedan je znači outrunner a drugi inrunner...e sad koji je koji?
----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ovaj treci............ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | nije valjda brushed? ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|