|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | 24SI - Jedna osoba poginula je danas u padu malog aviona kod Olova, jutros oko 10.00 sati. Letjelica, koja je u vlasništvu Aerokluba "Izet Kurtalić" iz Visokog, sa aerodroma u Radovlju poletjela je jutros oko 09.00 sati.
Prema informacijama koje je za "Radio Q" dao Edhem Omanović komandir PS Visoko u letjelici su se nalazili pilot Kenan Jusufbašić i snimatelj IC7 lokalne kakanjske televizije, Nihad Fetić.
Prema riječima Omanovića pilot je preživio i nalazi se u teškom tjelesnom stanju, dok je snimatelj Nihad Fetić poginuo prilikom pada letjelice.
Uzroci pada letjelice Aerokluba "Izet Kurtalić" još nisu poznati.
Istraga o padu je u toku. Nadam se da će s Kenanom biti sve u redu.... ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | 15:46 "Oba putnika letjelice koja se jutros srušila kod Olova su poginula", potvrdila je za "Radio Q" Biljana Jandrić portparol CUM-a Koševo. Prema njenim riječima na ovaj je odjel dovežen Nihad Fetić, rođen 1973.g. kojem je odmah konstatovana smrt, dok je pilot Kenan Jusufbašić poginuo na licu mjesta te nije ni dovežen na ovaj odjel. Poslijedni pozdrav jednom velikom modelaru. Iskrena sucut obitelji Jusufbašić ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jos nije sve potvrdjeno nadam se da je Kenan dobro. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Arnhem-Nederland | PUNO SNAGE PORODICI JUSUFBASIC U OVOM TESKOM MOMENTU...
ISKRENA SUCUT . ----- Efteling
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Zbilja mi je žao Kenena i iskrena sućut obitelji Jusufbašić i s moje strane ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Posljedni pozdrav dugogodišnjem prijatelju i velikom modelaru !
Neka ti je vjecna slava i hvala !
Obitelji Jusufbašić iskreno saučešće !
Vinko s obitelji ! |
|
|
|
New user
| Potvrdeno! Oba putnika letjelice koja se jutros srušila kod Olova su poginula – potvrdila je za Radio Q Biljana Jandrić portparol CUM-a Koševo. Prema njenim riječima na ovaj je odjel dovežen Nihad Fetić, rodjen 1973.g. kojem je odmah konstatovana smrt, dok je pilot Kenan Jusufbašić poginuo na licu mjesta te nije ni dovežen na ovaj odjel. Posljednji pozdrav velikom modelaru i covjeku! Evo slike sa mjesta događaja Slike su obrisane - Administrator |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Da li se zna o kojem je avionu rijeć i koji je razlog pada? ----- Andy G
Kum |
|
|
|
New user
| U padu letjelice visočkog Aerokluba "Izet Kurtalić" poginuli su Nihad Fetić (1973) iz Kaknja i pilot Kenan Jusufbašić, bivši načelnik Visokog i višestruki prvak BiH u aviomodelarstvu, izjavio je za Agenciju ONASA Nedžib Smajlović iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).
Letjelica se srušila danas oko 11.00 sati u mjestu Dolovi kod Olova.
Jusufbašić je poginuo na licu mjesta, a Fetić je podlegao na putu prema Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).
Predstavnik policije je rekao da je uviđaj završen, ali da uzroci nesreće još nisu utvrđeni.Riječ je o avionu tipa "Vivat", potvrđeno je u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona.
Letjelicom je, kako nezvanično saznajemo, upravljao Kenan Jusufbašić, bivši načelnik Općine Visoko i višestruki prvak BiH u aviomodelarstvu, dok je drugi putnik bio Nihad Fetić, snimatelj IC televizije iz Kaknja. |
|
|
|
Veteran
Location: Karlovac | Ovo je crni dan za zrakoplovstvo. Odmah sam se sjetio Emila Mikulčića... |
|
|
|
Member
Location: Nederland | Na zalost moram se pomiriti stim da se vise necemo sresti na takmicenju,pocivaj u miru prijatelju stari,a porodici Jusufbasic urucujem iskreno saucesce! |
|
|
|
Veteran
| Posljednji pozdrav Kenane.
Hvala ti za sve rijeći, savjete, gostoprimstvo koji si podjelio samnom tijekom dugog niza godina.
Molim kolege modelare iz Visokog da Keninoj familiji prenesu sućut.
Teško je pronaći pravu rijeć u ovom trenutku. Jedina utjeha u ovom trenutku je sežeta u neizbježnoj istini.
"Neizbježno će svako prolazno biće susresti Azraila, alejhisselam, (meleka smrti) na nepoznatome mjestu i u nepoznato vrijeme. Smrti pobjeći ne možemo."
Banjac Nenad |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Nikad nisam niti pomišljao da ću ti sad pisati i ovako se obračati. Otišao si iznenada ostavljajući nas u velikoj tuzi i boli. Prije nepunih 48 sati bio si kod mene, sjedili smo , gledali tvoja krila i smijali se , a već danas,......, danas nismo više zajedno. Bio si mi uzor i kao čovjek i kao modelar. Bez tebe mi penjači više nikada neće biti ono što su bili. Kad god ih uzmem u ruku osjetit ću bol u srcu , jer ti se nisam stigao zahvaliti za sve ono čemu si me naučio.
Kenane uvjek ćeš mi nedostajati i nikada te neću zaboravit !
Darijo Jermol
Edited by darijo 26/6/2008 21:45
(New Image.JPG)
Attachments ---------------- New Image.JPG (128KB - 36 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Nisam poznavao Kenana, i neznam što može čovjek utješno napisati ili reči njegovim najmilijima u tim teškim trenucima.
Iskrena sućut
Krešimir Hrastovec |
|
|
|
Expert
|
|
|
Regular
|
|
|
Expert
Keno, nadam se da su i tamo gore livade prostrane i da je staro društvo na okupu...
najiskreniju sućut želim familiji Jusufbašić
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Iskrena sućut obitelji Jusufbašić ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Najiskreniju sućut i puno snage obitelji pokojnog Kenana. ----- nenad |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Koliko jedna vijest može biti tužna i tragična kad čovjek osjeti strah da je prenese drugome ! Možda i nepuna 2 sata nakon tragedije,
saznajemo ja i Zelić, tužnu vjest i onako u nevjerici šutimo u onoj šikari, pa nam nije jasno kako može biti da sad nema čovjeka s kojim smo
bili na stotine takmičenja ,popili stotine kafa ,družili se ,svadili se,,,
Ovh par rečenica pišem več sat,,nekoliko puta sam zaplakao! Morao sam !!
Iskrena sućut Obitelji Jusufbašić -----
|
|
|
|
Veteran
Tarik primi moju iskrenu sučut. ----- I kamen leti kad ga baciš.
F1A, F5J |
|
|
|
Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|