|
|
Expert
2. Primož Rižner
3. Primož Prhavc
4. Philip Kolb
14. Damir Kosir
21. Dubravko Pavlić
24. Damir Kmoch
31. Milivoj Hucaljuk
35. Marijan Balaško
37. Saša Pećinar
40. Nikola Frančić
43. Antun Šikić
56. Igor Pongrac
62. Miro Suver
63. Goran Matić
64. Goran Širola
Čestitka Arijanu, a hvala Trešnjevčanima i Ludbrežanima na pomoći
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Edited by Rale 4/8/2010 15:31
|
|
|
|
Regular
| Hvala svima koji su bili na natjecanju, rezultate sam vecinom poslao e-mailom a biti ce (nadam se uskoro) i na webu. Za sada slike mozete vidjeti na http://picasaweb.google.com/pilotban/F3J
Slikao ih je Dalibor Ban..
Pozdrav iz Osijeka.. |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Mi koji smo bili, čestitali smo mu na licu mjesta, pa je sad na ostalima red. Inače, to je sad već druga Arijanova pobjeda u Contest EuroTouru, a vrijeme je pred njim. Kolbu i društvu se sad već polako tresu ruke .
Samo natjecanje je bilo jako zanimljivo jer su vremenske prilike, kao i obično u Osjeku, bile prilično izazovne. Čini mi se da je nivo letenja kod najboljih u odnosu na prošlu sezonu doživio još jedan kvalitativni skok, jer što reći na to da Arijanovih 14:57,18 u prvom letu finala nije bilo dosta za tisućicu
Ugavnom, bit će jako zanimljivo na predstojećem svjetskom u Turskoj.
Osječanima sve pohvale za organizaciju i provedbu natjecanja, Ludbrežanima i Mirku veliko hvala na pomoći kad nam je bila potrebna, a Dlaki još jednom isprike za prerano pušteni model u trećem startu ----- Dubravko |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Ludbreg | Moja je malenkost vidjela u životu svašta, ali naćin Arijanovog letenja .... Imao sam ovaj puta priliku i u živo sve to vidjeti i sudjelovati pa jednostavno nemam riječi jedino : BRAVO ARIJANE !!!!!!! ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | Pridružujem se čestitkama Arijanu, BRAVO, BRAVO... ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Čestitke Arijanu, to je već postalo normalno da on pobjeđuje ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Veteran
Edited by Rale 4/8/2010 15:32
|
|
|
|
Veteran
Location: Koprivnica | U takvoj konkurenciji biti prvi, svaka čast. BRAVO ARIJANE!!! Pozdrav Marinko |
|
|
|
Veteran
| Zahvaljujem svima na čestitkama,a posebno pomoćnicima koji su mi pomogli da ostvarim ovaj rezultat.
Pozdrav Arijan |
|
|
|
Veteran
| Evo dvije slike koje sam dobio s proglasenja pobjednika
(Yuniori.JPG)
(Seniori.JPG)
Attachments ---------------- Yuniori.JPG (189KB - 38 downloads) Seniori.JPG (188KB - 42 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Expert
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | Čestitam! ovi modeli koje držiš, to su nagrade, ili modeli s kojima si letio? |
|
|
|
Regular
| Oba modela koje drzi Arijan su glavne nagrade za pobjednika u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, a koje je osigurao nas glavni modelarski sponzor natjecana NanModels iz Bugarske..
Jos jednom im se zahvaljujemo i ovim putem.. |
|
|
|
Veteran
| Kao sto je Marin vec rekao to su nagrade organizatora i NAN modela a letio je s Xplorerom
a na svjetskom ce letjeti s Mclaren timom
Edited by huco 30/5/2008 09:52
(Xplorer.JPG)
(Mclaren.JPG)
Attachments ---------------- Xplorer.JPG (181KB - 43 downloads) Mclaren.JPG (114KB - 44 downloads)
|
|
|
|
Member
| finalisti
(finalisti_1.jpg)
Attachments ---------------- finalisti_1.jpg (111KB - 45 downloads)
|
|
|