|
|
Veteran
Location: Zagreb | Tko sve ide od nasih? Primoz i ja krecemo u cetvrtak ujutro.
LP,
Sasa |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Izasla je lista prijavljenih. Prijavljeno je 40 natjecatelja iz Turske, Bugarske,Hrvatske,Slovenije,Njemacke i Engleske.
http://www.f3j-bulgaria.hit.bg/
LP,
Sasa |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Eto, prihvatilo Kmocha i mene. Upravo sam od Sotira dobio mail: "OK Damir x2". Dakle, ukupno 42 prijavljena.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Eto malo vijesti s prvoga dana natjecanja (javio Dlaka SMS-om):
Nakon 5. turnusa:
1. Arijan
6. Dlaka
7. Saša
16. Huco
19. Šika
Veli da je vrijeme najsličnije finalu (ovogodišnje) Trešnjevke, ali je vjetar pod 85 do 95 stupnjeva u odnosu na start.
Saša i Dlaka trebaju napuniti još zadnjeg pa bi trebali ući u finale (ide najboljih 8). Pretpostavljam da je Arijan već sada siguran. ----- Dubravko |
|
|
|
Regular
Location: Zagreb | sretno sutra svim našim jotičarima i nadam se da će tata odšlepati sve u finale:-)
|
|
|
|
Member
Location: Velika Gorica | Najfriškije vijesti iz Bugarske. Konačni poredak:
1. Rižner
2. S. Feigl
3. Arijan
4. Saša
8. Dlaka
Čestitke svim našima!!!
----- Damir Kmoch |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Eto i najfriškijih vijesti. Tekma je završila. Sva trojica naših kandidata od jučer su ušla u finale. Na kraju:
1. Rižner
2. Feigl Sebastian
3. Arijan
4. Saša
8. Dlaka
16. Huco
22. Šika
Čestitke svima, a posebno Arijanu i sretan povratak doma. ----- Dubravko |
|
|
|
Veteran
glavno da se čuje dobar glas ----- Dubravko |
|
|
|
Regular
Location: Zagreb | Čestitam Arijanu, Saši i Dlaki..bravo naši.. malo nas je al nas ima.. :-)
Primož - samo tako i dalje!!! |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Hvala za čestitke.Ja sam sretno stigao, a nadam se i ostali. Kad dođem k sebi napisat cu kako nam je bilo.
LP,
Sasa
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Pozdrav i od Mirka i mene. Kad se naspavam slijedi par slikica i kratki raport.
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Čestitamo "brvacima" Pa imati trojicu u finalu je mrak ! |
|
|
|
Extreme Veteran
Imali li negdje rezultata? ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Expert
(livada.jpg)
(start.jpg)
(joticarska elita.jpg)
(najjuniori.jpg)
(finaluzeri.jpg)
(finalvineri.jpg)
(svi ostali.jpg)
(jos malo ostalih.jpg)
Attachments ---------------- livada.jpg (44KB - 50 downloads) start.jpg (65KB - 59 downloads) joticarska elita.jpg (78KB - 60 downloads) najjuniori.jpg (69KB - 64 downloads) finaluzeri.jpg (61KB - 58 downloads) finalvineri.jpg (127KB - 59 downloads) svi ostali.jpg (59KB - 49 downloads) jos malo ostalih.jpg (62KB - 51 downloads)
|
|
|
Expert
(punjena pljeskavica 550 grama.jpg)
(fino mrak obozavam.jpg)
(zanimljivo.jpg)
(Mirko u Sofiji.jpg)
(zlatna kupola.jpg)
Attachments ---------------- punjena pljeskavica 550 grama.jpg (88KB - 60 downloads) fino mrak obozavam.jpg (83KB - 57 downloads) zanimljivo.jpg (90KB - 55 downloads) Mirko u Sofiji.jpg (97KB - 55 downloads) zlatna kupola.jpg (53KB - 60 downloads)
|
|
|
Veteran
|
|
|
Veteran
Edited by Rale 4/8/2010 15:30
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Zajednička fotka natjecatelja i rezultati. Više na http://www.f3j-bulgaria.hit.bg/
(svi skupa.jpg)
(reze bugarska.jpg)
Attachments ---------------- svi skupa.jpg (76KB - 46 downloads) reze bugarska.jpg (153KB - 48 downloads)
|
|
|
Expert
(pehari.jpg)
(CROSLO team.jpg)
(team Turkey.jpg)
(esrakoc.jpg)
(sika.jpg)
(AH dupnica.jpg)
(DK dupnica.jpg)
Attachments ---------------- pehari.jpg (70KB - 51 downloads) CROSLO team.jpg (77KB - 43 downloads) team Turkey.jpg (49KB - 47 downloads) esrakoc.jpg (78KB - 45 downloads) sika.jpg (103KB - 44 downloads) AH dupnica.jpg (73KB - 45 downloads) DK dupnica.jpg (95KB - 37 downloads)
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Zahvaljujući Huci koji je uspio iskamčiti rezultate od Sotira, sada možete vidjeti kompletne i detaljne rezultate: http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=268&Kategorija=F3J&Vrsta=S
(zanimljivo je pogledati kako su se u 4. turnusu tisućice osvajale s letovima ispod tri minute )
Aktualizirani poredak za repku prije novih okršaja u Osijeku slijedećeg vikenda izgleda ovako: http://www.aeromodelarstvo.net/poredak_f3j_2008.asp
----- Dubravko |
|
|
|
Veteran
Location: Fort Huachuca | POZOR!!!! Naročito Saši!!! Evo englezi su te raskrinkali kako si promašeno trošio maldenačke dane u sindikalnom baru!!!! ha ha ha
Saturday was banquet day, a fairly simple affair but a lot of fun. A table football game was produced and a tournament was hastily arranged. In true British tradition the two British teams were knocked out in the first round. The final winners were the Croatian team showing a missed spent youth in the student union bar. A draw was held with everyone getting a prize. These prizes ranged from a bottle of water, fridge magnets and tape measures to modelling goods and a couple of new models. First prize went to Sebastian Feigl who gave it to the young Bulgarian, a nice gesture.
Englesko viđenje tekme možete pročitati na linku:
http://www.barcs.co.uk/BARCS/tabid/36/ctl/Detail/mid/652/xmid/53/xm...
Za one koji ne znaju: Hrvatski stolno nogometni tim (Vatreni F3j) izgbio je prvu utakmicu od dva klinca iz Bugarske koji su morali stajati na gajbama za pivske boce kako bi vidjeli igrače i stol!!! Ha! Ha! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Eto kako nas Englezi percipiraju: Hrvatska u nogometu uvijek pobjeđuje! Ali tu je i engleski cinizam... ovaj put nažalost na naš račun.
A ja sam mislio da sam ja bio pijan i umoran!!!
|
|
|
|
Expert
znači li to da smo dobili i juniorsku ekipu?
bilo bi lijepo da to bude već ove godine...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|