|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | Raspis je u prilogu.. molim admina da stavi na početnu stranicu modul za prijave
Edited by fly 13/4/2008 20:05
Attachments ---------------- poziv na natjecanje_Kup Koprivnice_.pdf (57KB - 151 downloads)
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | OČE BIT TERMIKE???? ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | ma biće, al vidit ćemo na kojim mjestima.. |
|
|
|
Extreme Veteran
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Prijave su na http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=45 ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Member
Location: Koprivnica | Dragi prijatelji modelari i svi ostali, eto sin je u nedostatku mog vremena postavio raspis na net.
Bilo bi nam svima skupa u Koprivnici da se odazovete u sto vecem broju i povedete po kojeg suca..
Pozdrav i vidimo se u Kc. |
|
|
|
Extreme Veteran
1. Josip Sacher - MAK Trešnjevka
2. Andrija Sacher - MAK Trešnjevka
3. Marijan Balaško - MAK Trešnjevka ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Expert
čestitke mladim majstorima, može li kompletni rezultati? excel il slično...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | to če objavit Davor ili Luka ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Čestitke ekipi iz Trešnjevke! ----- nenad |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Žao mi je kaj nisam mogo doć, čestitam svim mojima na rezultatima! ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Čestitke Sacherima i AK Trešnjevci-pomeli konkurenciju lijepo je imati prva tri. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | buki - 28/4/2008 07:58 Čestitke Sacherima i AK Trešnjevci-pomeli konkurenciju lijepo je imati prva tri. Nije da su prva 3, nego prvih 6 iz MAK-a stavim ja kasnije cjele rezultate.. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Ja ću čestitati svim mladim modelarima koji su se jučer hrabro borili sa neugodno jakim vjetrom i gustišem nasada uljane repice u kojem je još uvijek oko 10 dobrih nepronađenih modela. Mislim da su upravo ti teški terenski uvjeti dali malu prednost pobjedniku koji je imao elektronski sustav lokacije odletjelog modela i mogao ga je vrlo brzo i precizno pronači u gustišu. I žao mi je Balaška koji je napravio zaista najbolji model u našem klubu, ali nakon prvog starta više ga nismo vidjeli..
Usput zahvaljujem se organizatoru na iskazanom trudu i želimo doći i na IV. Kup dogodine...
Prilažem i nekoliko slikica da vidite kako su izgledali takmičari nakon borbe sa vjetrom i gustišem !
LP,Damir
Edited by Diogen 28/4/2008 11:36
(repica_do_horizonta.jpg)
(repica_na_hlacama.jpg)
(repica_na_hlaaaama.jpg)
(repicari.jpg)
(gazda.jpg)
Attachments ---------------- repica_do_horizonta.jpg (101KB - 20 downloads) repica_na_hlacama.jpg (54KB - 18 downloads) repica_na_hlaaaama.jpg (59KB - 16 downloads) repicari.jpg (65KB - 15 downloads) gazda.jpg (46KB - 18 downloads)
----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Member
| Nije me bilo no ponosim se Trešnjevačkim mališankama i mališanima.
Čestitke prvoplasiranima. Posebno priznanje Marijanu na osvojena 3 lončića
u ovom vikendu.
M.Veličkov |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | stvarno šteta šta nije bilo marina, najbolje na tekmi mi je bilo dok je damir reko da je iznad nas termika i baš starta jedan nimbus, počelo ga je dizati i onda naglo jedno 5-6 matara u svakom 2 zaokreta. A dok je to nixa vidio nabrzinu spojil bateriju na f5j modeli u digel antenu i pream tam gdi je bilo to dizanje al nažalost zakasnio je
Edited by agolubic 28/4/2008 14:10
----- Andy G
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Attachments ---------------- poredak kup koprivnice.pdf (51KB - 70 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | evo i link na album slika: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... |
|
|