|
|
Veteran
Edited by Rale 29/7/2010 09:21
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Edited by Rale 29/7/2010 09:22
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja mislim da ce doci i ekipa iz Banja LUKE... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tica,hocel se JUNIORSKI rezultat posebno bodovat od SENIORSKOG?? valjda me Shvatate.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | Da li ide tko iz ljepe naše na tu tekmu? |
|
|
|
Extreme Veteran
Tica,hocel se JUNIORSKI rezultat posebno bodovat od SENIORSKOG?? valjda me Shvatate....
Juniori se po FAI pravilniku pored generalnog plasmana u F1A boduju i posebno, samo u juniorskoj konkurenciji na svim WC takmicenjima.
Damjan |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | A dali se moze nastupit i u Seniorima i Juniorima zajedno,na ovoj tekmi?????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
kao junior nastupaš na tekmi zajedno sa ostalima; tvoj rezultat se zbraja u ukupnom plasmanu, a posebno se radi lista (samo) juniora. možeš vidit na: http://www.fai.org/aeromodelling/competitions/free_flight/wc07/wcp0...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
naravno,bice posebno rangirani juniori.Isto tako bices rangiran i u ukupnom plasmanu,što znači ako pobedis pobedio si u obe konkurencije |
|
|
|
Expert
ej, polako, to mjesto si meni obečao...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Izgleda da mladjim prepusta to mjesto.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
aha... želim ti da za rođendan dobiš 5 vreća palente...
to ti je najbitnije za pobjedu...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja neznam na koga se ovo gore pitanje odnosilo... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Tica,hocel se JUNIORSKI rezultat posebno bodovat od SENIORSKOG?? valjda me Shvatate....
Shvatamo te svi odreda ! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Imal kakve vremenske prognoze za "ARADAC" '?'?''???? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | U južnom dijelu Mađarske če biti tropske vručine tako da če se ledenjaci topiti i voda će poplaviti sve južnije, a pošto će u Aradcu biti toliki minus kompletna livada će se zalediti tako da će mo se moći samo klizati i voziti bob
Edited by darijo 28/4/2008 12:16
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | A ozbiljno pitam,da znam hocul ponijet JORGAN.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Veteran
|
|
|
|
Elite Veteran
Imal kakve vremenske prognoze za "ARADAC" '?'?''????
Pa oni što su lansirali Kolumbiju nisu toliko dana unaprijed znali kakvo će vrijeme za lansiranje biti |
|
|
|
Expert
elmin-KERKO - 25/4/2008 21:35
Imal kakve vremenske prognoze za "ARADAC" '?'?''????
Pa oni što su lansirali Kolumbiju nisu toliko dana unaprijed znali kakvo će vrijeme za lansiranje biti
Aj ti nezajebavaj ,,okolo,, da ti ja nedonese onu presvlaku ,,bio bi ti 5 moj k,,
ČESTITKE i tebi i Vinku, Zovku ,Bombeku,,,,,,,,,,,itd -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Da nebi tvoje loze ja bih i prvi dan bio prvi |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Šta je, susjedi.........nitko (osim Sokola) ne ide na Srem kup?
Damjan |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | kod nas je broj natjecatelja prorijedio..neki se polomili u Slovačkoj, neki rade, neki imaju obaveze. Sakupilo se nas troje Bombek, Zovko, Leki...prijave poslane danas. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
kod nas je broj natjecatelja prorijedio..neki se polomili u Slovačkoj, neki rade, neki imaju obaveze. Sakupilo se nas troje Bombek, Zovko, Leki...prijave poslane danas.
Gdje spavate? |
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | IMA LI KO DA PRODAJE F1A MODELE,INACE CU NA SREM KUP SA STARIM MOD.ICI.ZIJANIO SAM U MOSTARU JEDAN. |
|
|
|
Member
Location: Banja Luka | e baksuze jedan!!!! Dzaba sto si kupio biper!!!
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dobar je Robi,,,jbg takva je situacija bila...i ja sam slomio model ali sam ga popravio s Tarikom.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Imao sam cijelo jutro nekakav los filing da ce se nesto desiti samo nisam znao da cu ja biti taj. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Evo sta kazu za vrijeme samo ovaj vjetar.....http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/zrenjanin# ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/zrenjanin# ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Veteran
Edited by Rale 29/7/2010 09:23
|
|
|
|
Expert
ima i prognoza baš za aradac, al je na slovačkom, pa neću slati link...
ne razlikuje se puno, osim vjetra...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | ima i prognoza baš za startno mjesto i sto metara lijevi i desno, al je na bangladeškom, pa neću slati link....
ne razlikuje se puno, osim vjetra... |
|
|
|
Extreme Veteran
ima i prognoza baš za startno mjesto i sto metara lijevi i desno, al je na bangladeškom, pa neću slati link....
ne razlikuje se puno, osim vjetra...
Ipak mi šalji....naučio sam bangladeški..... |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Lekiju,Bombeku i Zovku sretan put, a sutra da budu puni |
|
|
|
Elite Veteran
Lekiju,Bombeku i Zovku sretan put, a sutra da budu puni
Pridružujem se željama. Nas dvojica će mo kao neki metuzalemi u pritvoru , čekati rezultate |
|
|
|
Expert
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | I ja se pridružujem dobrim željama, pogotovo Iveku, mada ni Leki ni Bombek nisu mačji kašalj. ----- nenad |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | QUOTE] Pridružujem se željama. Nas dvojica će mo kao neki metuzalemi u pritvoru , čekati rezultate Eh, ima nas jos takvih - nije vas samo dvojica ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Svu sreću na srem kupu želim zovku, lekiju i bombeku ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Koliko mi je Ivek s SMS-om javio oko 13h nisu bili presretni, navodno loše. |
|
|
|
Extreme Veteran
Ivek osvojio 4 mjesto od neznam koliko juniora.
Bombek kršio nekoliko puta model pa na kraju odustao.
Lekiju puko servo pa odustao.
Sve u svemu "bed luck", šteta za moje kolege!
Želim im sretan povratak doma.
|
|
|
|
Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Čestitke onima koji su se popeli na postolje,a i mladim snagama,juniorima na dobrim rezultatima.Izgleda da je vjetar u Mostaru došao kao dobar trening! Žao mi je što su momci iz Zaprešića imali tolike pehove,no sreća se okrene već na narednoj tekmi !! |
|
|
|
Member
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Vako,stvarno mi je zao ovog Ivana gledao sam kako decko vozi model odlicno,medjutim imao je nekih greski slicnih kao i ja ali eto sto je tu je...Bombek svoju sliku mozes vidjet uskoro "Cek imam slikanje" tvoja recenica.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Veteran
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sve u svemu dobro je bilo....a posebno flay-off,joj koliko je onaj amerikanac isprackao model stvarno svaka mu DALA..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tica da li ste nasli onaj model sto je sletio preko rijeke'????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | http://www.youtube.com/watch?v=m7CZTuC5Nyw |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Zna li iko na ovom forumu ( Rale) kakva je situacija sa prijavama za Srem kup???
pozz -----
|
|
|
|
Expert
Zna li iko na ovom forumu ( Rale) kakva je situacija sa prijavama za Srem kup???
pozz
Nemojte se ljudi ni čudit a ni smijat !!! Ipak su to samo Bosanci !! -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | joj al sam se presalto ,,da mislio sam na zigic jbg... bice bolje hee -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Evo ja sam saznao neke informacije medjutim one nisu za javnost,recu ti danas......hehehehe ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|