|
|
Member
| pozivamo vas na kanal da nas posjetite u toku natjecanja
... upravo je zavrsen prvi turnus
evo live slike
pozdrav,
Marko |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Member
| natjecanje zavrseno !! Prvi su osnovnoskolac Marijan Balaško i srednjoskolac
Stjepan Uzarevic
Rostilj u tjeku ...
... jos par slika
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Trebalo bi češće ovako... priložiti ću nabrzaka još par slika uz napomenu:prva i druga slika pokazuju inforamtičku potporu na terenu koja nam je omogučila da u toku takmićenja izvještavamo i pozovemo vas na druženje....
...pa da ste reagirali i pridružili nam se na trećoj slici vidite čovjeka koji bi vas i kao i nas spasio smrti od gladi!
Na četvrtoj slici su dva super-man-a bez kojih bi naše modelarstvo bilo dosadno, glupo, izopačeno, tama bi se prostirala nad bezdanima......
LP,Diogen
(prenos_sa_terena.jpg)
(veselo_druuutvo.jpg)
(spasio_nas_od_gladi.jpg)
(nema_svijeta_bez_njih_dva.jpg)
Attachments ---------------- prenos_sa_terena.jpg (46KB - 13 downloads) veselo_druuutvo.jpg (44KB - 14 downloads) spasio_nas_od_gladi.jpg (35KB - 14 downloads) nema_svijeta_bez_njih_dva.jpg (33KB - 14 downloads)
----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Ja nikaj ne vidim. Superman sam ja ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Evo ga ok je sada. Jel tak da sam lep ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | heh u subotu smo i mi imali KMT.....od srednjih sušnjić 1., ja 2., igor d. 3., od osnovnih ninoslav d. 1., dalje neznam |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | u osnovnim školama 1. ninoslav 2. Dora 3. ja
Joj dok se sjetim tog roštilja
Edited by agolubic 7/4/2008 20:03
----- Andy G
Kum |
|
|
|