Posted 23/12/2008 00:23 (#11961 - in reply to #11960) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
Negovorite u ima FAIA niti organizatora.Mislim da nije greška jer je to dva dana prije memorijala Kmocha. Vama se čini glupo , ali ljudi koji dolaze iz Amerike, Australije ,Kine i ostalih udaljenih zemalja su presretni da u četiri dana imaju dva WC na udaljenosti od 50 km. Razmišljajte prije nego pišete komentare
Posted 23/12/2008 02:24 (#11962 - in reply to #5809) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Member
I'm from Argentina and for me, it will be wonderfull to be in Hungary (Vörös Jenö Memorial Contest) , Bosnia and Herzegovina and the world cup of Croacia (7th Mem. Vilima Kmocha ) in two weeks, if there are more competitions, I'm going to try to be there.
My trip will be to long from my country and very expensive and if I can, I will try to participate in more world cup. ----- Ramiro
...
www.f1a-glider.blogspot.com
Posted 23/12/2008 10:47 (#11963 - in reply to #11961) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
darijo - 23/12/2008 00:23
Negovorite u ima FAIA niti organizatora.Mislim da nije greška jer je to dva dana prije memorijala Kmocha. Vama se čini glupo , ali ljudi koji dolaze iz Amerike, Australije ,Kine i ostalih udaljenih zemalja su presretni da u četiri dana imaju dva WC na udaljenosti od 50 km. Razmišljajte prije nego pišete komentare
Bez želje da pokrenem lavinu raznih komentara i primjedbi pala mi je na pamet jedna stvar.
Dali moraju te dvije tekme biti 50 km udaljene.
Postoji vjerojatno način da je jedina distanca među njima ta dva dana. ----- __________________
Veseli i zdravi bili
Posted 23/12/2008 10:55 (#11964 - in reply to #11962) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Extreme Veteran
Darijo,nisam rekao bez razloga da mislim da je greska da tekma pada u sred sedmice,jer sam iste greske nalazio u FAI kalendaru za 2007/8 god pa su vrlo brzo ispravljene.Meni je svejedno,ja sam ionako na godisnjem do kraja svjetskog prv,ali je nezgodno zbog modelara koji mozda nemogu zbog posla.
Posted 23/12/2008 11:27 (#11965 - in reply to #11964) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
znam da su griješili u datumima. Ja bih volio da ostane takav kakav je iz više razloga. Prvi je taj da bi trebao doći veliki broj ljudi. Svi koji dolaze na Svjetsko u Korenicu doči će i na Kmocha i Kurtaliča. Nadam se da će vikend iza biti i Mostar kup. Pogledaj da u Americi, Australiji, Novom Zelandu, Japanu, Kini,..., itd imaju po jedno ili niti jedno natjecanje kroz godinu. Vjerujem da će onda svi doći na ta natjecanja , kao jednu seriju. To mi je drago iz jednog jedinog razloga , jer bi to trebalo predstavljati revoluciju, bar za ovu godinu, u poretku Svjetskog kupa. Mislim da bi na ta tri natjecanja trebao doći veliki broj modelara. Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa.A tako je i u A2 i gumenjacima. Ko pobijedi na tekmi u rusiji i još jednoj prosječnoj, pobjednik je kupa. Mislim da će zbog broja ljudi koji dolaze na Svjetsko, serija ovih tekmi odlučiti po prvi put, realno ko će biti pobjednik i u F1A, B, C u svjetskom kupu
Posted 23/12/2008 18:46 (#11976 - in reply to #5809) Subject: RE: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Extreme Veteran
Ljudi,da pojasnimo nešto,u Bihaću organizujemo non-WC "Una cup 2009" 11 i 12 07. na Medenom polju pa je to razlog ovakvih termina koji "liče" na toBože pogrešku FAI-a ili organizatora!Naime,prvi put u istoriji aeromodelarstva u suradnji više klubova i zemalja,a u ozračju SP u Korenici,organizira se ovakav jedan "niz" tekmi kao neka vrsta "šiljenja forme " onih koji će natupati na Kmoch-u kao i članovima državnih repki koji će nastupiti na SP!Ideja je proizašla iz ...
Uf,izvinjavam se ... pa ovo nije OT pogrješno sam klikn`o !
Posted 23/12/2008 21:34 (#11983 - in reply to #11965) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Extreme Veteran
darijo - 23/12/2008 11:27
Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa.
1. Nebi se pise odvojeno: Ne bi....
2. Trebalo je pobjediti jos Darija na jednoj dosta jakoj tekmi (V.Kmoch) sa 13 takmičara i pobjediti jos na jednoj nejakoj tekmi (7 takmičara)
Posted 23/12/2008 22:58 (#11984 - in reply to #5809) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
Mladići ,možda bi bilo dobro da aktualizirate naslov.
Za iduću godinu raspravljate u temi od ove koja samo što nije izdanula :-)
Meni ni u djep ni iz djepa ali nek neko otvori 2009 topic,jer ako se ovo rastegne imat ćemo i kalendar od 2010 u 2008 threadu ----- __________________
Veseli i zdravi bili
Posted 23/12/2008 23:19 (#11985 - in reply to #11983) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
Damjan - 23/12/2008 21:34
darijo - 23/12/2008 11:27
Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa.
1. Nebi se pise odvojeno: Ne bi....
2. Trebalo je pobjediti jos Darija na jednoj dosta jakoj tekmi (V.Kmoch) sa 13 takmičara i pobjediti jos na jednoj nejakoj tekmi (7 takmičara)
3.
Znao sam da ispravljate granice, ali nisam znao da ispravljate i gramatičke greške
Posted 23/12/2008 23:20 (#11986 - in reply to #11983) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
Damjan - 23/12/2008 21:34
darijo - 23/12/2008 11:27 Nebi se onda smjelo ponoviti ono što se ponavlja iz godine u godinu: ko pobijedi na Antonov kupu ili na primjer Max- Men u Americi ,recimo u F1C ubere bonus i dovoljno da na nekoj tekmi gdje još dođu dva penjača pobjedi i pobjednik je Svjetskog kupa.
1. Nebi se pise odvojeno: Ne bi.... 2. Trebalo je pobjediti jos Darija na jednoj dosta jakoj tekmi (V.Kmoch) sa 13 takmičara i pobjediti jos na jednoj nejakoj tekmi (7 takmičara) 3.
ja sam shvati da ti je cucla pustio tj. namjern profuro motor ??'
----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Posted 23/12/2008 23:42 (#11989 - in reply to #11988) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
Nemoj Damjan da se sekiraš, pa neznamo se od juče. Znam da si duša od čovjeka i prava poštenjačina inače te ne bi savjest pekla tolike godine za pobjedu. Nego mi objasni svoj novi podpis.
Posted 23/12/2008 23:47 (#11990 - in reply to #11989) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
darijo - 23/12/2008 23:42 Nemoj Damjan da se sekiraš, pa neznamo se od juče. Znam da si duša od čovjeka i prava poštenjačina inače te ne bi savjest pekla tolike godine za pobjedu. Nego mi objasni svoj novi podpis.
U doba financijske krize i Damjan AK Novo Mesto zamjenio za sponzorski klub AK Krka...
----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Posted 24/12/2008 00:04 (#11991 - in reply to #11990) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Extreme Veteran
Pa da, uglavnom je financijska kriza, a drugi jos veci problem je to, da su bili dani do jucer sve kraci. Povodom toga odlucili smo se za promjene,sto je odmah rezultiralo rezultatom. A to je to, da ce biti dani od tog trenutka dalje sve duzi, sto ce nas iz aspekta moralne kompetencije obavezno dopeljati do vece visine penjanja, a time ce i uticaj namjernog profuravanja imati odmah manju tezinu i vecu lakocu sa obzirom, da MAX MEN sada traje samo jedan dan,sto dovodi do toga,da vreme brže prolazi, i to tako brzo, da ce recesiji brzo kraj. Kako vidite po zakljucenom, zakljucak je, da razlog nije bila samo financijska kriza nego i drugi aspekti koje sam obrazlozio iz vise vidika ... ----- Damjan,
Aeroklub KRKA
Posted 24/12/2008 22:23 (#12012 - in reply to #11976) Subject: RE: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
hari - 23/12/2008 18:46
Ljudi,da pojasnimo nešto,u Bihaću organizujemo non-WC "Una cup 2009" 11 i 12 07. na Medenom polju pa je to razlog ovakvih termina koji "liče" na toBože pogrešku FAI-a ili organizatora!Naime,prvi put u istoriji aeromodelarstva u suradnji više klubova i zemalja,a u ozračju SP u Korenici,organizira se ovakav jedan "niz" tekmi kao neka vrsta "šiljenja forme " onih koji će natupati na Kmoch-u kao i članovima državnih repki koji će nastupiti na SP!Ideja je proizašla iz ...
Uf,izvinjavam se ... pa ovo nije OT pogrješno sam klikn`o !
Joj, evo i UNA CUP ,joj bit ce zafrkano......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
Posted 28/12/2008 21:12 (#12048 - in reply to #5809) Subject: RE: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Extreme Veteran
Želim Damjanu i ekipi puno sreće u novo registriranom klubu,ovako nešto ja pripremam godinama ali nikako da prevagnem!U vezi Una cup-a nadam se da ste shvatili da se radi o zezi (non-WC) koja može postati stvarnost ukoliko se pokaže potreba i dobra volja !A kad je već krenulo s novim klubovima možda do proljeća pojavi se još jedan i u BIH sa nazivom rijeke u svom imenu (kao da smo kajak kanu klub) !No,razlika je u tome što u Bihaću nema jake istoimene firme sponzora koja bi bila drugi (ili prvi) razlog davanja istog naziva !
Posted 31/12/2008 13:03 (#12076 - in reply to #5809) Subject: Re: FAI.kalendar 2008-slobodni let
Elite Veteran
http://solair.eunet.yu/~raletic/CIAM.htm
Za one starije koji znaju čitati čirilicu na ovoj stranici je izvješće predstavnika susjednog saveza sa sjednice CIAM -a. Interesantana je stavka oko sukoba interesa kao i raspored tj. dodjeljena Europska i Svjetska prvenstva za 2009 i 2010 godinu