|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Otvorene su prijave na: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=41 ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | U prilogu šaljem kartu lokacije i slike dvorane
(karta.jpg)
(dvorana-vani.JPG)
(dvorana-unutra.JPG)
Attachments ---------------- karta.jpg (58KB - 45 downloads) dvorana-vani.JPG (102KB - 50 downloads) dvorana-unutra.JPG (109KB - 51 downloads)
----- Bojan Stürmer
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Vukovarac sam pa me pitajte ak' neš'' trebate ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | LJudi umolim za što ranije prijave premda primamo i u petak ,ali u razgovoru sa domačinom zbog lakše organizacije ručka (tradicionalni slavonski čobanac) zamoljavaju za što skorije prijave |
|
|
|
Expert
zar više niko u slavoniji nezna fiš napraviti??
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Expert
A kaj budu jeli klinci ?
Šika, daj pripazi drugi put. Opet si, kak bi Draž reko, promašio ceo fudbal.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Šika, ako možeš, sugeriraj domaćinima da izbjegavaju čobanac jer to klinci uglavnom ne jedu. Bilo što drugo, uključujući i sendviče je bolje od čobanca. ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Veteran
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | upravo sam razgovarao sa Danijelom S. velika je vjerovatnost da u Brodu neće biti tekme 30.03 2008 g. ali on će to vrlo skoro objaviti |
|
|
|
Expert
Dražen - 8/3/2008 19:14
A kaj budu jeli klinci ?
Šika, daj pripazi drugi put. Opet si, kak bi Draž reko, promašio ceo fudbal.
Ljudi, ovo je tema "50. Natjecanje mladih tehničara". Postoje posebne teme vezane na nekoliko gornjih postova
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Evo, sve sam prebacio ovamo na pravo mjesto. ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | ljudi šta je sa prijavama upravo sam se vratio iz Borova sve sam vidio saavršeno su se pripremili dvorana je mrak najvišlja do sada u kojima je održan F1N vidimo se u subotu |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Šteta kaj ne mogu doć, bolestan sam. ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Elite Veteran
(Vukovar_Indoor_Open_F1N-150.jpg)
(Vukovar_Indoor_Open_F1N.JPG)
Attachments ---------------- Vukovar_Indoor_Open_F1N-150.jpg (210KB - 46 downloads) Vukovar_Indoor_Open_F1N.JPG (171KB - 53 downloads)
----- Bojan Stürmer
|
|
|
Expert
(F1N-150 juniori.jpg)
(F1N-150 ukupno.jpg)
(F1N juniori.jpg)
(F1N ukupno.jpg)
Attachments ---------------- F1N-150 juniori.jpg (100KB - 63 downloads) F1N-150 ukupno.jpg (88KB - 72 downloads) F1N juniori.jpg (103KB - 67 downloads) F1N ukupno.jpg (100KB - 69 downloads)
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Kao prvo, hvala Borovčanima na lijepom natjecanju i veliko HVALA na super nagradama (panoramski letovi). Šteta da nas nije bilo više, a jedan od razloga je i poklapanje termina s World Cup F1 natjecanjem u Murskoj Soboti. Očekivao sam da je dvorana puno viša (pričalo se o 11 metara), a po našim procjenama iskoristiva visina je cca 8 m, te je to idealna dvorana kategorije I (visina do 8 m). Još jedna prednost dvorane, nema koševa. Vidljiv je i veliki napredak kod velikog broja natjecatelja, pa su i letovi sve duži (čak 4 juniora u F1N su imali rezultat 90+ (prosjek preko 30 sekundi po letu). I u 150 se leti sve bolje, čak 14 juniora je imalo rezultat 45+ (15 sekundi po letu). Čestitka Podunajcu na peharu. Vidimo se na 2. Borovo Indoor .
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Veteran
Location: Čakovec | Čestitke pobjedncima i svima ostalima na sudjelovanju. |
|
|
|
Member
Što nema više slika ? Bestraga i nazad meni prazna baterija pa nemam svojih fotki, a treba mi za izložbu sa natjecanja kao i uvijek do sada.
Hvala za sve ponuđene fotke. Možete poslati na e-mail , moj je otvoren.
Hvala |
|
|