|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Na državnom prvenstvu u F1N,F1N-150 klasi izgubio sam si jednog dobrog ćukića. Ako ga je netko slučajno našao ili ako mu se netko javio neka mi pošalje poruku. Hvala |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
jadan ti... ne bi ti bio u koži... neznam kako ćeš se tekmat dalje...
ja sam nagazio na jednog, al se niko nije javio da je njegov... mislim da to nije bio tvoj jer je bio katastrofa napravljen, a i neobilježen...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Svakako, dok se taj čuky ne pronađe, uopće nije preporučljivo da izradiš neki novi! Ni slućajno !
I trebao si staviti sliku izgubljenog čukca sa onim naslovom 'Wanted'..... da znamo koji je to !
Edited by Diogen 10/3/2008 21:27
----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | čekaj kaj nemreš kupit 1 balzu 2mm i jednu balzu 1,5mm i napravit brdo čukaca kolko se sječam dlaka je napisao iz 1 ploče balse se napravi 12 krila il ise varam!!!??? ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma moze se napravit 10 dobri krila..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | trebao bi ugraditi lokator da se ubuduče ne gube na toj silnj velikoj površini |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | je je,, GPS lokator,ili onaj koj psima uštrcavaju pa ak se izgube da se mogu pronač----još jedna opcija-f1a lokator s onom dugačkom antenom
Edited by fly 11/3/2008 15:45
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ili krace receno: "BIPER" najpouzdanije sredstvo!!! Ali bit ce pretesko za taj model....mozda... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Expert
elmine, neznaš ti pravu istinu... nekoliko njih je izgubilo model u dvorani, al se srame priznat...
biper bez baterije je teži od modela...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ili je baterija sama,teza od modela!!! POZDRAV iz Visokog ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Na zajeb... se ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Meni je drocnuo tamo iza tribina sve sam okrenuo ali nikaj, a dobar rezultat sam napravio s njime u maloj kategoriji ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Expert
aha, čak 13 sekundi... drugi put vikni, pa bumo ga svi išli tražit...
----- .
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Pozovite i mene!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, | Pametnjakoviću,a kaj fali 13 sekundi? ----- Sky is not the limit |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Još barem toliko ! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Expert
Pametnjakoviću,a kaj fali 13 sekundi?
apsolutno ništa, super rezultat, al ne plači tolko nego napravi bolji model...
nemoj da almin mora dolazit sa motorolom...
----- .
. |
|
|