|
|
Member
Location: Novo mesto | Zdravo! Iz Vipave su mi javili, da su pronašli izgubljene sunčane naočale sa dioptrijom marke VOGUE, navodno ih je izgubila takmičarka iz Hrvatske, to znači, da vjerovatno Maja Hrastovec. Ako neko ima vezu sa njom, neka joj javi. Mail adresa pronalazaća je kod mene.
Pozdrav! Borut
Edited by Borut 2/3/2008 19:57
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
broj moba: šaljem na pp ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Još jednom spomeni Majin broj telefona i onda ćeš imati posla sa mnom, a možda i s još nekim organima
Borut,
Naočale su moje, zahvaljujem na informaciji. Ako pronalazač slučajno dolazi u Mursku sljedeću subotu molim da ih ponese sa sobom, plačam pivu
Edited by h.kreso 2/3/2008 22:08
|
|
|
|
Member
Borut |
|
|
|
Extreme Veteran
Golubiću!!
Još jednom spomeni Majin broj telefona i onda ćeš imati posla sa mnom, a možda i s još nekim organima
Ljubomorni tata...... |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | hehehehehehe, znam kak je to...ili možda ne?! loooooooooooooool
Andrija samo hoče da Maja dođe do svojih, (ili ne?) naočala bez namjere da ikoga povrjedi stoga mislim da nije modelarski prijetiti mu zato jer pokušava pomoči
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | ja sam to rešil sa majinim tatom ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Expert
hehehehehehe, znam kak je to...ili možda ne?! loooooooooooooool
Andrija samo hoče da Maja dođe do svojih, (ili ne?) naočala bez namjere da ikoga povrjedi stoga mislim da nije modelarski prijetiti mu zato jer pokušava pomoči
mislim da ovo nije bila prijetnja, nego informacija... jel neko tražio advokata??
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Member
Location: Novo mesto | Naočala su našla svog vlasnika, broj, koji sam dobio samo ja pa sam ionako brisao iz PM-a, jer mi nije ni trebao! Sad samo čekam na pivo, zar ne, Krešo? :-) |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
fly - 3/3/2008 18:44
hehehehehehe, znam kak je to...ili možda ne?! loooooooooooooool
mislim da ovo nije bila prijetnja, nego informacija... jel neko tražio advokata??
očito |
|
|