|
|
Expert
Location: Zaprešić | Jučer je u sportskoj dvorani u Markovcima pokraj Ptuja, održan Turčan pokal u papirnatim modelima i dvoranskim klizačima. Tekma je specifična po tome da umjesto klasičnih pehara, pobjednicima dijele butelje vina poznatog vinara-modelara Konrada Janžekoviča. Održana su tri natjecanja
1. tekma papirnjaka - 2 turnusa po dva starta, najbolji let se računa. Pobjedio je junior Matic Može s rezultatom 9,1 sec.
2. Manager tekma papirnjaci - 3 starta, najbolji let se računa, a po želji svaki dodatni start se naplačuje 5 Eura. Osvojio sam 2. mjesto s rezultatom 8,6 sec.
3. Dvoranski klizači max raspona 150 mm - 2 turnusa po 3 starta, 2 najbolja leta se računaju. Pobjedio sam ja s rezultatom od 39,9 sec, a 3. mjesto je osvojila Irena,predsjednica MD Aviotech s mojim modelom.
Nastupilo je dvadesetak modelara, između ostalih i Oto Velunšek, Istok Žagar, Tomaž Hribar, Miro Dajčman, Sini Može i Konrad Janžekovič.
Nakon tekme fini gulaš i degustacija odličnih Konradovih vina.
Slijedeće godine tekma ide po novim pravilima:
1. tekma papirnjaka
2. tekma dvoranskih klizača max raspon 150 mm (F1N-150)
3. Manager open - dvoranski klizači (F1N)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | |
Site Sponsor | my ad code here... | | |
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Nije loš prosjek, čestitam. Koliko vina je spakirano za doma? | |
| |
Expert
Location: Zaprešić | Tri buteljke za pobjedu i jedna specijalka za 2. mjesto.
| |
Member
Učo iz Čeminca, Što se radi?
Mi smo u treninzima.
Drug Šikić radi punom parom. | |
| |
Expert
evo broje se dani...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. | |
| |
Expert
Location: Zaprešić | Danas sam dobio par slika s Turčan pokala.
(dvorana.jpg)
(malo atmosfere.jpg)
(najbolji glideri.jpg)
(pobjednici manager.jpg)
(predsednica MD Aviotech Irena Prelog.jpg)
Attachments ---------------- dvorana.jpg (50KB - 29 downloads) malo atmosfere.jpg (59KB - 31 downloads) najbolji glideri.jpg (47KB - 31 downloads) pobjednici manager.jpg (56KB - 31 downloads) predsednica MD Aviotech Irena Prelog.jpg (60KB - 30 downloads)
|
|