|
|
Veteran
http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer...
ili ima nesto bolje a da odgovara sa pravilima ???
kakve baterije da uzmem?? sta se vozi?? koliko kapaciteta ?? ----- I kamen leti kad ga baciš.
F1A, F5J |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Koriste se li-poly baterije obavezno 2 čelije. JA bi preporučil od 1000mah pa na dalje
Pozdrav
----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=156... ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | jedino moras paziti da ti elisa bude 6*3 odnosno 6*3,5 ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Veteran
Location: Zaprešić | to je to, sad znam sta sve trebam od elektronike,
za krila imam ideju nesto od 2 metra ultra brzog profila ( moze neki savjet koji je moderan profil sta voze F3J ili F3B)
za Beloviča: ej stari vidio sam da si prodavao onaj F5J model i jako mi se sviđa onaj trup. Kaj to ti radiš ? ----- I kamen leti kad ga baciš.
F1A, F5J |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | Da ja sam radio ali ponestalo je materiala a od stakla ne ispada dobro... ----- Što je to EPOXY smola?
|
|
|
Veteran
Location: Zaprešić | Za materijal nije problem ako ti odgovara 160g carbon donesem ti ga ovaj vikend ???????????? ----- I kamen leti kad ga baciš.
F1A, F5J |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | Trup ide od 3 sloja 93gr. karbona (ovaj 163 je prekrut za namatanje na tako mali fi) ili 3 sloja hybrida 90gr. rezanog pod 45st.
Za tuljac koji spaja prednji i zadnji dio trupa koristim kevlar 160 gr.
Jedino si budes cijev trupa morao sam namotati... ----- Što je to EPOXY smola?
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Obzirom na iskustva najiskusnijih tekmovalcev u toj kategoriji najtoplije preporučujem ovaj elektromotor, regularan za sve modelarske kategorije!
(modelarski elektromotor 1.jpg)
Attachments ---------------- modelarski motor.htm (5KB - 75 downloads) modelarski elektromotor 1.jpg (27KB - 24 downloads)
|
|
|