|
|
Extreme Veteran
Da li je usvojen natjecateljski kalendar?
Ako je kada će biti objavljen? ----- nenad |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | i ja bi bio zahvalan kad bi se objavio pa barem neki okvirni kalendar... hvala ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Kalendar za sezonu 2008 je na adresi: http://www.aeromodelarstvo.net/kalendar_natjecanja.asp?Godina=2008&Kategorija=sve Uzmite u obzir da su još moguće manje izmjene. ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | hvala Bojane, iako to jos nije finalna verzija ipak imam par pitanja:
1.) 30.8.2008 KH - Pribislavec (???) Čakovec CRO F5JN KH - sto znace upitnici, pretpostavljam da je s obzirom na nejasnu situaciju u klubu organizacija upitna ili?
2.) 17.5.2008 KH - Sisak kup F5JN Sisak CRO F5JN KH - znaci Sisak ide ove godine? Drago mi je, da ce se netko nakon odustajanja Koprivnice prihvatiti organizacije...
3.) 3 (odnosno eventualno 2) F5J-N tekme za KH u kalendaru (Ludbrega nema ili bude DP?!)
4.) DP - F3K, F3J, F5J-N gdje i kada? ----- Što je to EPOXY smola?
|
|
|
Elite Veteran
2. Sisak je trebao biti i prošle godine, ali je odustao od organizacije
3. sve što je prijavljeno to je za sad u kalendaru, lobirajte za još koje natjecanje
4. u dva dana ne stignemo sve u Bjelopolju. Vjerojatno je da će DP u RC kategorijama biti u Osijeku, Zagrebu ili Zaprešiću. Termin još nije poznat. ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Regular
|
Dobro jutro svima !
Pitanje glasi : Što je sa F3A za kalendarsku 2008 godinu . Ja sam shvatio da ta kategorija zaživjela . Molim Vas za malo više informacija .
Barba Miro |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Barba Miro, letit će se i F3A, ali još nismo dobili fiksne termine natjecanja. Molim Vas da termine usaglasite s MAK Trešnjevka (Veličkov ili Pongrac) pa mi onda pošaljete. Na sjednici MK smo s Marinom dogovorili da ćemo ih naknadno ubaciti u kalendar. ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Dodano u kalendar: 2 nova F5J/N natjecanja (KH) + potvrda termina za Pribislavec 1 novo F1H natjecanje (KH) 1 novo F3K natjecanje (ET) ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Extreme Veteran
Dodano u kalendar: 2 nova F5J/N natjecanja (KH) + potvrda termina za Pribislavec 1 novo F1H natjecanje (KH) 1 novo F3K natjecanje (ET)
Koje su to točnije tekme? ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
2 nova F5J/N natjecanja (KH) + potvrda termina za Pribislavec
Ovo mi je jako drago vidjeti.. Ukupno 5 natjecanja u F5J-"nacionalnoj" kategoriji + eventualno DP ----- Što je to EPOXY smola?
|
|
|
Veteran
Location: Čakovec | Malo oftopic: znam da još nije polpularna kategorija, ali me zanima dali je bilo kakvih "riječi" o F3A tekmama? ----- Zvezda |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | NIkola Lehkec - 11/1/2008 17:59 Malo oftopic: znam da još nije polpularna kategorija, ali me zanima dali je bilo kakvih "riječi" o F3A tekmama? Vidi moj odgovor Barba Miri ... ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Veteran
Hvala. ----- Zvezda |
|
|
|
Expert
greška je u popisu tekmi za F1ABC - u srbiji nemogu biti 3 tekme za WC, svaka država može biti domačin dvije...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Dražen - 12/1/2008 22:02 greška je u popisu tekmi za F1ABC - u srbiji nemogu biti 3 tekme za WC, svaka država može biti domačin dvije... Vidi: http://events.fai.org/calendar.asp?id=22 Greška u prijepisu - 2008 Luxor na Zlatiboru je za kategoriju F1E. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Veteran
Location: Sisak | Osobno me se ne tiče ali opet se preklapa WC Mem. Đ.Žigić i DP Bjelopolje 21.06.2008. naravno u kategoriji F1ABC. Možda slučajno ali i prošle godine se isto desiloi sa EP i DP pa se onda traže termini i spajaju natjecanja. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | zzechner - 13/1/2008 18:23 Greška u prijepisu - 2008 Luxor na Zlatiboru je za kategoriju F1E. Hvala, ispravljeno... ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | LELO - 14/1/2008 11:52 Osobno me se ne tiče ali opet se preklapa WC Mem. Đ.Žigić i DP Bjelopolje 21.06.2008. naravno u kategoriji F1ABC. Možda slučajno ali i prošle godine se isto desiloi sa EP i DP pa se onda traže termini i spajaju natjecanja. Da, poklapa se i s F3K u Celju. Zadnjih par godina DP imamo u ovom terminu, a datumi svjetskih kupova nisu bili poznati kad smo slagali kalendar. Ako netko ima ideju kada organizirati DP neka slobodno predloži. ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Novo natjecanje u kalendaru! 29.11.2008, KH - Valpovo - F1N, i F1N-150 Dimenzije dvorane u Valpovu su: 50m x 30m x 12m (+ tribine) ----- Bojan Stürmer
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | dajte prijavljivajte više f1h i f5j tekmi. (organizatori) |
|
|