|
|
Expert
Location: Rijeka | http://solair.eunet.yu/~raletic/Koledar_2008.htm |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Da li ko zna da li je to za Mursku neki novi teren ili je onaj stari gdje je šuma blizu |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Eh, to cemo tek saznati. Btw, na dva Kupa Prekmurja koja su odrzana 1999. i 2000. godine (ako me sjecanje jos nije napustilo), letjelo se na oranicama prije dolaska na aerodrom - tamo gdje je u sredini jezero od sljuncare i gdje smo poplasili pcele na pasi u polju repice |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Da, tih pčela se sjećam. Znam da mi je sletio model u one kvadratne parcele gdje puštaju pčele na pašu, pa sam morao trčeći ići kroz nju da me koja pčela ne pikne.
Izašao sam izgreban od trčanja kroz to polje , kao da sam protrčao kroz bunt bodljikave žice. |
|
|
|
Extreme Veteran
Da, tih pčela se sjećam. Znam da mi je sletio model u one kvadratne parcele gdje puštaju pčele na pašu, pa sam morao trčeći ići kroz nju da me koja pčela ne pikne.
Izašao sam izgreban od trčanja kroz to polje , kao da sam protrčao kroz bunt bodljikave žice.
Jesu li ti jaja ostala cjela , ili su bila i ona puno izgrebana.... ???
Edited by Damjan 15/12/2007 22:52
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Zanimljiv je ovogodišnji kalendar u Sloveniji,očito su ovi "zimski termini" natjecanja sve popularniji pa je februar "pun"!
Edited by hari 15/12/2007 23:18
|
|
|
|
Extreme Veteran
Da, tih pčela se sjećam. Znam da mi je sletio model u one kvadratne parcele gdje puštaju pčele na pašu, pa sam morao trčeći ići kroz nju da me koja pčela ne pikne.
Izašao sam izgreban od trčanja kroz to polje , kao da sam protrčao kroz bunt bodljikave žice.
K`o da si na kakvom bojnom polju bio umjesto tekmao!? |
|
|
|
Member
Location: Novo mesto | Evo i mene na forumu. Pitate se, gde če biti takmičenje za svetski kup u Prekmurju? U Martijancima, gde se je do sada održavalo takmičenje za "Pokal društva Pomurja". Evo i fotke sa zadnjeg takmičenja... http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=34235
Pozdrav Borut |
|
|
|
Member
Location: Novo mesto | Evo, tu imate i Kalendar takmicenja 2008 u SLO u malo lepsem izdanju....
- http://freeweb.siol.net/zulicbor/RAZNO/Koledar_2008.htm
- http://freeweb.siol.net/zulicbor/RAZNO/Koledar_2008.doc |
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Zanimljiv je ovogodišnji kalendar u Sloveniji,očito su ovi "zimski termini" natjecanja sve popularniji pa je februar "pun"! [/QUOTE
U februaro obicno nema vjetra,pa je radi nasih manjih terena ugodnije.... |
|
|
|
Expert
sad tek vidim, do 05.04. je 6 ff tekmi, a sezona je defakto tek počela...
stvarno ste uranili...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Valjda je to ta livada. Znam da mi je Gosp. iz Murske rekao da je to nova lokacija na livadi i da još nije bilo takmičenje na njoj, rani je termin zato jer još onda nije ništa zasađeno na okolnim poljima. Tako sam ga ja bar razumio.( i u to vrijeme nije vjetrovito). |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Teren za memorial St.Kranjca (Memorial Adolfa Šuštarja ???) je več pripremljen.
Snimke sa generalke 1.januara.......
http://www.aeroklub-nm.si/BORUT/precna010108.htm
Pozdrav,
Damjan |
|
|
|
Location: Čohi | Haha...modeli na šprit gredo a! Ja pa kaj sej tut jst kdaj natočm v mojga F1A model kak 0,25dl kašnega šnopca močnega...pol viš leti šele!
Drgač pa srečno in zdravo leto 2008 ter velik Max letov vam želim.... ----- Moj tič pa najbolš leti...
|
|
|
|
Elite Veteran
Molim te organizaciju tekućeg dijela Memorijala prepusti Stankoviću. Ne znam zašto ,ali mi se čini da bi on to odlično odradio, kao niko niti na jednoj tekmi. Ipak je to stari vuk.
Edited by darijo 2/1/2008 20:49
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Svaka čast dečkima iz NM,ovo su pravi modelari.Dok mnogi nisu u 11 h znali gdje im je dupe ,a gdje glava od novogodišnje fešte oni su već praćkali.Kako fotka prikazuje bilo je malo "praćkanja i po boci" ali to je zanemarivo !!! |
|
|
|
Elite Veteran
darijo - 15/12/2007 16:44
Jesu li ti jaja ostala cjela , ili su bila i ona puno izgrebana.... ???
Damjan , nečeš više moći u Hrvatskoj takmičiti , jer donose sad zakon o zabrani pušenja. |
|
|
|
Extreme Veteran
Damjan , nečeš više moći u Hrvatskoj takmičiti , jer donose sad zakon o zabrani pušenja.
U Sloveniji se vani(na livadi) još može pušit. Tako češ moć na Kranjcu pušit, šta i kako želiš. |
|
|
|
Elite Veteran
darijo - 5/1/2008 19:37
Damjan , nečeš više moći u Hrvatskoj takmičiti , jer donose sad zakon o zabrani pušenja.
U Sloveniji se vani (na livadi ) još može pušit. Tako češ moć na Kranjcu pušit, šta i kako želiš.
Ma nisam mislio na to pušenje cigara nego na pušenje maxova i tekmi
Edited by darijo 11/1/2008 23:41
|
|
|