|
|
Expert
Location: Zaprešić | Večeras, u hotelu "Lavica" u Samoboru, proglašeni su najbolji sportaši HZS-a. Najbolji modelari juniori su Arijan Hucaljuk, Maja Hrastovec i Ivan Zovko. Najbolji sportaš modelar je Marko Butković, drugi je Miljenko Frančić, a treći Darijo Jermol. Arijan je za osvojenu medalju na Evropskom prvenstvu nagrađen skuterom. Čestitke dobitnicima.
(juniori.jpg)
(buki i mimi.jpg)
(arijan.jpg)
Attachments ---------------- juniori.jpg (56KB - 26 downloads) buki i mimi.jpg (83KB - 22 downloads) arijan.jpg (112KB - 29 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Arnhem-Nederland | Od srca cestitke JUNIORIMA,a i SENIORIMA!!!!
Lijepe i vrjedne nagrade (za juniore siguro dobar poticaj, za daljni rad) Svka cast onima koji su obezbjedili i relizovali ovu nagradu za juniore.Akcija vrjedna pohvale. ----- Efteling
|
|
|
|
Expert
|
|
|
Elite Veteran
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | Iskrene čestitke najboljima i od mene! ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Member
Location: Velika Gorica | Čestitke pobjednicima!!! ----- Damir Kmoch |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | evo ija se pridružujem čestitkama i svaka čast na nagradama za juniore stvarno iznenadjuče super valjda če se strasti sad malo stišati |
|
|
|
Member
| cestitke svima !!!
Arijan ima dobar skuter. Ima li orla ?
pozdrav,
Veličkov |
|
|
|
Expert
čestitke svima, izvrsni ste bez obzira na način obračuna bodova !
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Molim Vas,ako nije neki problem, Koliko ima godina ova Maja??? |
|
|
|
Extreme Veteran
Molim Vas,ako nije neki problem, Koliko ima godina ova Maja???
hehe ima 14 godina ak se ne varam ali znam da ide u osmi razred. Trebaš broj moba?
Edited by agolubic 24/2/2008 20:35
----- Andy G
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | agolubic - 24/2/2008 20:34 elmin-KERKO - 24/2/2008 20:20
Molim Vas,ako nije neki problem, Koliko ima godina ova Maja??? hehe ima 14 godina ak se ne varam ali znam da ide u osmi razred. Trebaš broj moba?
ili kučnu adresu?
Edited by fly 24/2/2008 21:09
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma ne samo pitam,izgleda "SIMPATICNO" Jeli i ona u F1A ???? POZDRAV iz VISOKOG |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | hahahahahaha someone is in LOOOOVE XD |
|
|
|
Extreme Veteran
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | OK, HVALA na odgovorima......Imal ko kakvu dobru sajlu prodat za F1A ???? POZDRAV |
|
|
|
Extreme Veteran
OK, HVALA na odgovorima......Imal ko kakvu dobru sajlu prodat za F1A ???? POZDRAV
Kerko imam za tebe sajlu "boli glava", 15 m lax ostatak 100% spectra fiber,tanak ,fijuče kroz zrak /ako praćkaš solidno),nema otpora zraka "ni sekunde" nije mi nikad pucala !?
Vozdra "bariša" !
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | OK,javi mi!!! Koliko kosta"" Privatnim Porukom
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sta je s tobom Hary??? Radis li sta,jesi nabavio kakve "STROJKE" ??? ono smo se za sajlo dog...pa et cujemo-vidimo se!!!! POZDRAV |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | vidjećemo kad dođe vrijeme kako stvari stoje,malo sam sujevjeran pa ne volim diskutirati o svojoj "staroj i iznemogloj ergeli"!!! nije ti to za ove teme!!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ok hary kako ti kazes!!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|