|
|
New user
Evo i učo iz čeminca Vam se pridružuje i vrlo Vas očekuje u ČEMINCU ! |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Sve u vezi predstojećeg natjecanja u Čemincu možete postati u ovu temu
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
New user
Location: OŠ Čeminac | Gdje bih poslao slike prometnica do Čeminca da svi vide ? |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Lokacija: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=hr&geocode=&time=&date=&ttype=&saddr=&daddr=45.683582,18.65905&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=18&sll=45.683593,18.659087&sspn=0.002425,0.003294&ie=UTF8&t=h Slike:
(IMG_2180.jpg)
(IMG_2181.jpg)
(IMG_2182.jpg)
(IMG_2184.jpg)
Attachments ---------------- IMG_2180.jpg (115KB - 36 downloads) IMG_2181.jpg (124KB - 37 downloads) IMG_2182.jpg (129KB - 38 downloads) IMG_2184.jpg (123KB - 33 downloads)
----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Elite Veteran
(IMG_2380.jpg)
(IMG_2381.jpg)
(IMG_2382.jpg)
(IMG_2383.jpg)
(IMG_2384.jpg)
(IMG_2385.jpg)
(IMG_2386.jpg)
(IMG_2387.jpg)
(IMG_2388.jpg)
(IMG_2389.jpg)
(IMG_2390.jpg)
(IMG_2391.jpg)
(IMG_2392.jpg)
Attachments ---------------- IMG_2380.jpg (81KB - 37 downloads) IMG_2381.jpg (77KB - 34 downloads) IMG_2382.jpg (83KB - 38 downloads) IMG_2383.jpg (87KB - 45 downloads) IMG_2384.jpg (106KB - 38 downloads) IMG_2385.jpg (78KB - 33 downloads) IMG_2386.jpg (75KB - 45 downloads) IMG_2387.jpg (40KB - 36 downloads) IMG_2388.jpg (90KB - 33 downloads) IMG_2389.jpg (85KB - 35 downloads) IMG_2390.jpg (71KB - 36 downloads) IMG_2391.jpg (64KB - 37 downloads) IMG_2392.jpg (68KB - 36 downloads)
----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | slike dvorane u čemincu imate na moderatovoj stranici a dimenzije su 31 m puta 16 m puta 7 + galerija na kojoj če biti smješteni natjecatelji i biti pozivani na sam parket prije starta molim prijave radi olakšanja same organizacije pozdrav šika |
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | mala ispravka dvorana je minimalna visina 8 m a u maksimumu oko 12 sam vrh nismo mogli izmjeriti zadnji podaci od uče pozdrav svim f1 enovcima i do skorog viđenja |
|
|
|
Expert
što je sa prijavama za osijek?
vidim da nema puno domaćih, a niti nekog iz borova... jel se mislite još prijavit ili??
ak je u ožujku tekma u borovu, nadam se da će netko od njih navratit na tekmu do čeminca...
imaš li kakvih informacija?
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | iz borova je najjavljeno oko 10 njih iduči tjedan idu imena jer još traje seminar za djecu čeminac i osijek 15 može biti ikoji više i iz valpova 8 upravo završen seminar i javili da ziher dolaze pozdrav šika nego zapad prijaljuj se da znamo koliko treba ustrijeliti veprova i srndača za pastirac (čobanac )na lovački način |
|
|
|
Expert
nemoj ništa streljat...
još prije kad su počeli sa čobancem ili pastircem, htio sam predložit fiš...
----- .
. |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Jel to dvorana u Borovu. Ako netko ima slike unutra neka ih slobodno stavi.
(borovo.jpg)
Attachments ---------------- borovo.jpg (63KB - 39 downloads)
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | to je dvorana u borovu iznutra slike za par dana sa dimenzijama inače stane u nju 3000 gledatelja danas sam bio tamo sve teče po programu i dogovoru tekma ide po kalendaru |
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | ps. šta je sa prijavama ostalih bitno nam je zbog organizacije ručka pozdrav svima F1N vidimo se u subotu oko 8i3o šika |
|
|
|
Extreme Veteran
Iz Varaždina smo se prijavili troje, ali još 100% nisam siguran da ćemo i doći
|
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | ajmo krešo znaš kako se kod nas kaže ko izda p..da pozdrav šika čekamo te |
|
|
|
Member
Pitanje - Trebam li staviti putokaze od osijeka do čeminca?
Učo |
|
|
|
Elite Veteran
Šika nemoj da brineš za ručak. Važno je da ne zaboraviš da je pivo jedan od najboljih prehrambenih proizvoda. Jedini nedostatak mu je što se nemože piti na prazan želudac, pa se onda mora popiti prvo par dobrih rakijica.
Edited by darijo 23/1/2008 22:15
|
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | slažem se u potpunosti stobom ti si za moju kuču samo dođi znaš da kod nas ne smije faliti
PS. ZADNJA OBAVIJEST DANAS SAM RAZGOVARAO SA BOROVČANIMA DVORANA JE 49 SA 39 VISNA 10 M PLUS GLEDALIŠTE KOJE IDE PO BOKOVIMA U KOSO STANE OKO 1500 GLEDALACA SA SVAKE STRANE SLIKE SLJEDE USKORO ŠIKA |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Kako sam sposoban u praćenju modela , strah me je da sutra ne izgubim model u dvorani
|
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Sreća pa je lijepo vrijeme bez vjetra,neće daleko..... |
|
|
|
Member
| ... bila je tekma, organizatorima hvala !! mislim da je sve bilo vise nego dobro.
Hvala svima na lijepom druzenju !!! Moram priznati da me od ovih par fotkica
najvesele dvije posljednje. Hvala deckima iz Tresnjevke! Obradovali su mene
osobno.
svecani kut i sponzori pod stolom. hvala im
svecano otvaranje
gablec za 5+ ljuto za 6 :D
krivci
on se smjeska
i ona se smjeska
a oni skacu
poklon za najmladjeg
i najstarijeg
oni su prvaci (prva grupa)
oni su prvaci (druga grupa)
oni su prvaci (treca grupa)
oni su prvaci (cetvrta grupa)
:D
pozdrav,
M+M Velickov
|
|
|
|
Expert
a evo i rezultata...
da, bilo je bez vjetra, ali ipak malo turbulencije...
Attachments ---------------- F1N_Indoor eminac 2008..xls (86KB - 107 downloads)
----- .
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Sad mi žao što nisam došao na tekmu. Čestitke svima, a posebno juniorima i pobjednicima.
A i organizatori su se potrudili, i njima također čestitke... nije to mali posao. ----- nenad |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Tekma je bila super, malo turbulentna ali sve u svemu na visokoj razini.
Čestitke pobjednicma, Leki - naj modelar nas je razvalio ko pas masnu kost...
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Hvala Uči za gostoprimstvo. Čestitka lekiju, kak bi Šika reko "razvalio nas ko svinja masni papir". A i Trešnjevčani su ugodno iznenadili. Tri slike, prvo koruza, pa klinci i na kraju šepavi Ivek.
(sunrise.jpg)
(zaprescani u golu.jpg)
(zovko.jpg)
Attachments ---------------- sunrise.jpg (27KB - 35 downloads) zaprescani u golu.jpg (99KB - 35 downloads) zovko.jpg (92KB - 37 downloads)
|
|
|
Member
Gospodo molim Vas da pošaljete slike sa tekme jer ja nemam niti jednu.Slikao nisam jer sam snimao kamerom, a ona u pol posla crče baterija. Ove od Velikog sam skinio ali sigurno ima još, putem E-maila.
Hvala ! Učo-Čeminac |
|
|
|
Member
miroslav.banaj@os.t-com.hr
osnovna.skola.ceminac@os.t-com.hr
|
|
|
|
Expert
samo par slikica...
(ceminacF1N_-027.jpg)
(ceminacF1N_-025.jpg)
(ceminacF1N_-029.jpg)
(ceminacF1N_-018.jpg)
(ceminacF1N_-009.jpg)
(ceminacF1N_-024.jpg)
(ceminacF1N_-020.jpg)
(ceminacF1N_-015.jpg)
Attachments ---------------- ceminacF1N_-027.jpg (57KB - 77 downloads) ceminacF1N_-025.jpg (69KB - 70 downloads) ceminacF1N_-029.jpg (74KB - 64 downloads) ceminacF1N_-018.jpg (55KB - 58 downloads) ceminacF1N_-009.jpg (48KB - 65 downloads) ceminacF1N_-024.jpg (57KB - 62 downloads) ceminacF1N_-020.jpg (49KB - 67 downloads) ceminacF1N_-015.jpg (50KB - 68 downloads)
----- .
. |
|
|
|
Member
Učo |
|
|