AMKS - MK - HZS
Bojan
Posted 22/11/2007 00:05 (#3437)
Subject: AMKS - MK - HZS



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb
Nakon objave analize nastupa natjecatelja za proteklih nekoliko sezona (koja se nalazi na ovom linku: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=301...) uslijedila je rasprava koja se zapravo bavi sasvim novim temama pa smo između ostalog i na vaš prijedlog, cijeloj temi promijenili ime i prebacili ju na ovo, primjerenije mjesto.

-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
Site Sponsormy ad code here...
LELO
Posted 23/11/2007 20:10 (#3466 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Samohvale nisu uvijek i najbolje rješenje za prikrivanje pogrešaka. Tako su podaci malo frizirani, namjerno ili ne, vidjet će se. Za jednostavan primjer je AMK Sisak sa netočnim brojem natjecatelja. Navedeno je u grafikonu 20 a stvarno ih je 16 iz Poretka za sportaša. Ako ovaj komentar ne bude cenzuriran od vlasnika ovih stranica onda očekujte još malo kritika na račun onih koji misle da su nedodirljivi i da mogo raditi ama baš sve što im padne na pamet a to nikako ne doprinosi popularizaciji modelarstva u Hrvatskoj. Za sada se još nitko nije usudio proturječiti navodima Komisije i Predsjednika ali ja hoću jer imam pisane dokeze o kojima ću izvjestiti modelare. Ako budem zabrnjen naći ću naćina da dokumente koje posjedujem i ostali mogu vidjeti a najvjerojatnije na stranicama AMK Sisak. Pozdtav Željko Grepl!!!
Top of the page Bottom of the page
zlulic
Posted 24/11/2007 00:06 (#3474 - in reply to #3466)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007


Veteran

1001002525
Location: Zagreb, Hr
Bok Željko,
Iako nisam više aktivan natjecatelj, s veseljm svaki put pogledam sve što je vezano uz aeromodelarstvo. Ne znam zašto kod nas stvari uvijek funkcioniraju na nivou sukoba i da je uvijek netko nekome kriv za nešto. Ko što rekoh nemam odgovor na takvo retoričko pitanje, ali mi je žao da je ono jedno od obilježja aeromodelarstva u Hr.

Možda se pitaš zašto se uopće javljam. Odgovor je jednostavn, malo me je zasmetao tvoj post jer iz njega zaključujem da se jednim dijelom kudi i mene, budući da sam ja jedini koji je pohvalio Bojana na uloženom trudu. Budući da podatke nisam obrađivao ja nego on onda ne vidim gdje je tu "samohvala" posebice ako se uzme u obzir da je napisao da su greške moguće. Čak ako i ima pogrešaka, nadam se da se ne misliš da da su namjerne.


LELO - 23/11/2007 20:10
Ako budem zabrnjen

Čisto sumnjam da bi se takvo što moglo dogoditi. Primjena takve vrste sile na Internetu je bezsmislena jer se uvijek možeš prijaviti pod novim imenom i napisati što želiš. Doduše nezgodna je stvar da se uvijek, i to bez velikih napora, može pokazati tko je što i kad poslao, a onda to najbolje opisuje samog autora.


LELO - 23/11/2007 20:10
... najvjerojatnije na stranicama AMK Sisak.

Jednostavno, moram biti malo zločest i pitati: Zna li netko tko je inicijator i glavni kreator web stranica AMK Sisak i tko ih i dalje povremeno održava iako više nije član AMK Sisak?

Pozdrav

Zoran
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 24/11/2007 08:56 (#3475 - in reply to #3474)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Pozdrav Zoranu! Znam tko je autor stranica ali isto znam tko ih ažurira i kreira po naputcima. Možda ne znaš da je kampanja protiv AMK Sisak počela upravo iz redova sada člana MK Zaprešić a odgovorno tvrdim bez razloga. Jedini je problem što je AMK Sisak postao prejak za neke pa se smislio način da nas se čak pokuša i ugasiti. Dovoljno je pogledati rezultate. Godinama je AMK Sisak bio uzor i najjači klub. Sada se njegovim členovima zabranjuje nastup pa se ide toliko daleko da Predsjednik MK zabranjuje nastup na Državnom. Malo je otišlo predaleko da bi se dalje tražila kompromisna rješenja. Uzeti nekome državljanstvo i izbreisati mu CRO i napisati samovoljno BIH iza imena na Državnom je ipak malo previše (pogledaj razultate sa Mem. Fištrovića ). Najavio sam da je vrijeme da modelarska javnost sazna što se u ovoj godini dešavalo na relaciji Komisija i ZSH sa jedne strane i AMK Sisak sa druge. Nepobitne su činjenice, a i ona narodna "crno na bijelo". Slijedom toga ću objaviti sve dokumante vezane uz aktivnosti uperene protiv našeg kluba i njegovih članova. Mali dokaz ovoga i sada možeš provjeriti ako potražiš u spisku modelara moje ime ( Željko Grepl ), izbrisano je. Odgovori mi tko je odgovoran za to? Kome smetaju moji razultati iz prethodnih 40 godina bavljenja modelarstvom? Da li smeta mojih 20 pobjeda pa sam IZBRISAN. Mog ORLA i osvojena državna prvenstva pa i ovo zadnje nitko mi ne može osporiti. Ostvario sam ih svojom poštenom borbom na natjecanju. AMK Sisak bi i ove godine ekipno bio prvi ali naredba je da ne može. Nisi vidio mučnu situaciju ( za sve osim MK Zaprešić ) na proglašenju u Karlovcu. Pravim sportašima, kao št su Vinko, Nenad i Danko nije bilo jasno ali ni ugodno primiti odličja za DP. Razmisli da li ima razloga za kritiku ali vjerojatno i nešto više. Drago će mi biti ako me ne skinu sa foruma pa da mogu i ostale upoznati sa radom pojedinih modelara. Ali ne sa razgovorima, tračevima i odlukama koje se donose u kafiću i falsificiranim ODLUKAMA izdiktiranim u pero sekretarice, već sa pisanim dokumentima. U nadi da ovo nije zadnje pisanje Željko Grepl.
Top of the page Bottom of the page
buki
Posted 24/11/2007 09:11 (#3476 - in reply to #3475)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

5002525
Location: Zaprešić
O kakvim urotama MK Zaprešića prema AMK Sisak se tu priča????? Vi niste baš pri sebi...
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 24/11/2007 10:06 (#3477 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
E moj Marko! Ili ne znaš ( teško mogu vjerovati ) ili ne želiš znati. Hrvatske modelare vode i kroje im sve tri člana tvog kluba a to su: Predsjednik MK, Direktor F1 i Direktor F3. Sasvim slučajno! Pravila i način bodovanja mogu samo oni promijeniti i isti se usvajaju na MK. Prije nekoliko godina kad su modelari iz AMK Sisak natjecali u tri kategorije morali smo odabrati jadnu za konkurenciju za sportaša godine. Danas broj nije ograničen. Čast tvojim rezultatima ali ne misliš li da je rezultat Darija na sedmo mjesto na kraju godine kao i Vinka na osmo mjesto u Svjetskom kupu dostojan naziva sportaša godine. Zar samo nekoliko bodova dobiješ više za pobjedu u WC u odnosu na nove kategorije F1N i F1N-150. Za svaku pohvalu je inicijativa da se ukljuće mladi i to je za godišnju nagradu kreatoru ( čutaj Damiru ) ali je ipak previše to natjecanje staviti za rangiranje sportaša godine. Da ne nabrajam dalje jer se udaljavamo od teme, koristim priliku da odgovorim Zoranu da povečanje natjecatelja od 30% godišnje ne stoji ( osim ako se i djeca iz vrtića na ubrajajaju u to ). Bojim se da se ne nađu i umrle osobe na popisu aktivnih modelara samo radi statistike. Shvati da ovo nije kritika tvojoj pobjedi već onima koji pravila prilagođavaju trenutku. Ne vjerujem da je to slučajnost!!!
Top of the page Bottom of the page
buki
Posted 24/11/2007 15:59 (#3482 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

5002525
Location: Zaprešić
Oni jesu članovi MKZ ali ne kroje oni pravila nego 9 članova MK. Pravila za bodovanje nisu donijela tri člana MKZ nego MK koji opet brojim-ima 9 članova. Možda i nije u nekim slučajevima pravedno bodovanje ali zato je tu MK koja mijenja i predlaže promjene. Toliko ja znam.
F1N je pošteno ušla u sustav natjecanja nakon jedne godine probnih natjecanja( ako odgovara FAI-ju kategorija kao i ostatku svijeta ne vidim zašto bi se ta kategorija degradirala kod nas ) kao i F5J to što nekima možda ta kategorija izgleda kao zajebancija to je njihov problem ali je jedno sigurno da je to trenutno kategorija svima pristupačna i s najvećim rastom natjecatelja.
Pravilnici su jasni kako za mene tako i za ostale. Ja ih poštujem i držim se pravila.


Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 24/11/2007 18:08 (#3486 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Sasvim je jasno i razumljivo da braniš svoje kolege iz kluba ali ipak neke stvari ne znaš. Prvo ne znaš brojati: MK sačinjavaju 10 ( deset ) članova. Obzirom da zapisnika sa sjednica MK nema ili bar nisu dostupni modelarskoj javnosti ( za razliku od naših istočnih susjeda koji objave sve što tko i govori pa tako i planove za narednu sezonu, članovi Koisije su iz različitih klubova, što bi bilo pametno i kod nas promijeniti za dobrobit modelarstva) ne možeš znati što je tema, tko je došao i tko je kako glasovao. Sjednice se zakazuju (tako i ova posljednja) u kratkom vremenskom periodu i ustaljeno je da ljudi koji rade ne mogu doći pa se odluke donose uz uobičejenu TROJKU. Bio sam prisutan na nekim, istina davno, pa sam vidio da prijedlog ne prolazi ako su tri glasa ZA, dva PROTIV a ostali suzdržani (čitaj nezainteresirani). Pitaj i bivše članove MK zašto su izašli ili koliko su sretni da ne slušaju "trla baba lan". Svaki pokušaj da se nešto promijeni, a naročito u F1 kategoriji osuđeni su na neuspijeh "ne talasaj". Ako se nitko ne usudi poduzimati korake glede MK ja hoću. Sudjelovao sam u rušenju bivše države pa ću se tako potruditi da se ovo društvo barem reorganizira. Nemoj puno razmišljati već pitaj one koji znaju pa će ti sve biti jasnije.
Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 24/11/2007 20:46 (#3493 - in reply to #3486)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb

Pozdrav i tebi Željko. Vidim da za mene i MK ima dosta pitanja i komentara pa krenimo s odgovorima.

LELO - 24/11/2007 18:08 Sasvim je jasno i razumljivo da braniš svoje kolege iz kluba ali ipak neke stvari ne znaš. Prvo ne znaš brojati: ...

Za početak, ovaj dio gore se odnosi i na tebe jer očito ni ti ne znaš brojati. U poretku za sportaša godine ima 17 članova AMK Sisak a ne 16 kako tvrdiš. E tu sad dolazimo do odgovora na tvoje prvo javljanje i tvrdnje da su podaci frizirani. Napisao sam da su greške moguće i priznajem IMA grešaka. Ima ih zato što u popisu iz kojeg sam radio analizu uz svakog natjecatelja piše klub s kojim je inicijalno zapisan u bazu. Naknadni prelasci iz kluba u klub odnosno transferi koji su se događali nisu uzeti u obzir. Drugim riječima, Bojan, Zoran i Dubravko su uračunati u broj natjecatelja AMK Sisak umjesto u MK Zaprešić. Ispravno bi za 2007 bilo AMK Sisak - 17 natjecatelja, a za MK Zaprešić - 40 natjecatelja. Slična je situacija i s ostalim natjecateljima koji su mijenjali klub (Pećinar, Prprović Nikola,... ukupno 14 natjecatelja je mijenjalo klub od kad vodimo rezultate). Sama analiza je prvenstveno rađena za ukupan broj natjecatelja po godinama, a razvrstavanje po klubovima je samo malo detaljnija analiza.

Ako budem zabrnjen naći ću naćina da dokumente koje posjedujem i ostali mogu vidjeti a najvjerojatnije na stranicama AMK Sisak. Pozdtav Željko Grepl!!!

Ne moraš se bojati zabrane. Nitko nije niti će biti zabranjen zbog drugačijeg mišljenja. Naravno očekujem da ostaneš u granicama civiliziranog ponašanja.

Obzirom da zapisnika sa sjednica MK nema ili bar nisu dostupni modelarskoj javnosti...

Kad si zadnji put bio na ovoj adresi: http://www.aeromodelarstvo.net/komisija.asp ?

Sudjelovao sam u rušenju bivše države pa ću se tako potruditi da se ovo društvo barem reorganizira....

Obzirom na tvoj stav i ponašanje prema hrvatskoj FF reprezentaciji, niti ovoj (državi) nisi ostao dužan.

Uzeti nekome državljanstvo i izbreisati mu CRO i napisati samovoljno BIH iza imena na Državnom je ipak malo previše (pogledaj razultate sa Mem. Fištrovića ). ....

Na Državnom prvenstvu mogu sudjelovati samo oni natjecatelji koji imaju važeću sportsku dozvolu HZS-a, te juniori iz osnovnih i srednjih škola koji sudjeluju na DP u F1H (odluka HZS-a). Tvoja dozvola je iz BIH (koliko mi je poznato) jer si u HZS suspendiran na 2 godine, pa ne možeš natjecati za Državno prvenstvo.

S druge strane natjecao si na MDF i rezultat ti je uredno objavljen, a BIH piše zato jer si natjecao s dozvolom iz BIH.

Pravim sportašima, kao št su Vinko, Nenad i Danko nije bilo jasno ali ni ugodno primiti odličja za DP  ....

Vidim da si o nekima promijenio mišljenje i to me veseli. Da te podsjetim, neki od njih su ti prije cca 2 godine bili trn u oku i nisi želio niti čuti za njih, čak do te mjere da si tvrdio da namjeravaš ići na Svjetsko gotovo do samog dana odlaska samo da netko od njih ne bi imao vremena izvaditi vizu i sudjelovati na SP-u. Niti je to bilo tako davno, niti si star da bi zaboravio.

Kad smo već kod MDF-a ,pitanje je koliko je potrebno biti bez srama da baciš penjača bez upaljenog motora samo zato da bi kući nosio pehar. Žao mi je samo što ti je organizator to dopustio. Isto si pokušao prije 2-3 godine na Državnom prvenstvu pa ti nije prošlo (iako je taj svemoćni Predsjednik MK bio član tvog kluba).

... koristim priliku da odgovorim Zoranu da povečanje natjecatelja od 30% godišnje ne stoji ( osim ako se i djeca iz vrtića na ubrajajaju u to ). Bojim se da se ne nađu i umrle osobe na popisu aktivnih modelara samo radi statistike.....

Upravo tako, ubrajaju se i djeca iz vrtića ako su sudjelovala na nekom natjecanju, a možda i umrle (nisam provjeravao) ako su prije smrti natjecali te sezone. Ne znam jesi li i kako radio bilo kakvu statistiku i kako si koristio podatke. Ovo gore temeljeno je na stvarnim podacima koje šaljem u prilogu pa ti provjeravaj tko je živ, mrtav, ....

 





Attachments
----------------
Attachments podaci.xls (73KB - 124 downloads)

-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
Dražen
Posted 24/11/2007 21:40 (#3497 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Expert

10001001001002525
Location: Jarun / ZG

dečki, ovo je sve skupa grozno...

prije par godina otišao sam glavom bez obzira iz jednog drugog sporta radi sličnih pizdarija...

uopće ni ne želim razmišljati ko je kad u pravu, a ko u krivu. vrijeme je ionako najbolji pokazatelj...

ali, jedna stvar mi nikako nejde u glavu: kakav je to modelarski rezultat leta od jedne sekunde??

pa model iz ruke mora letjeti bar desetak sekundi... tu nešto ne štima sa reglažom, sto posto...

ma, idem spat...



-----
.
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
.
Top of the page Bottom of the page
dfurdi
Posted 24/11/2007 22:15 (#3501 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007


Regular

2525
Location: Zadar
Ja u svemu ovome vidim samo dobru namjeru ljudi koji su sastavili Analizu da nas upute u smjerove razvoja modelarstva. Normalno je da kod ovakvih analiza dolazi do grešaka, no mislim da bi analiza potkrijepila gore istaknute zaključke i kada bi bila potpuno točna. U svakom slučaju, meni kao trenutačnom promatraču, ovakva analiza pomaže u odabiranju ciljeva za moj budući rad u klubu i zbog toga, hvala.
Top of the page Bottom of the page
Omi
Posted 24/11/2007 22:16 (#3502 - in reply to #3497)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

5001001001002525
Location: Karlovac
Dražen - 24/11/2007 21:40
uopće ni ne želim razmišljati ko je kad u pravu, a ko u krivu.


Tko je u pravu a tko u krivu odlučila je modelarska komisija.

Jednoglasno

Dakle predstavnici SVIH klubova koji sjede u MK



-----
__________________
Veseli i zdravi bili
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 24/11/2007 22:27 (#3504 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Konačno da se i ti javiš. Vidim da ti je trebalo malo duže vremena kako bi na brzinu postavio zapisnike. Inače sam istinoljubac pa ćeš teško moći argumentirati moje kopije dokumenata koje sam uredno sakupljao. Jedan imam od 03.10.2007. a na njemu su uz godine samo ????????? bez ijednog zapisnika MK. Ako je još netko od modelara pokušao pročitati neki zapisnik nije to mogao osim ako nije imao "tajnu šifru" za tvoje podatke. Kad smo kod brojanja neka zainteresirani modelari pogledaju za koji klub su se natjecali ove sezone, Bojan, Dubravko i Zoran a iz "Poredka za sportaša 2007.godine". Uredno će zaključiti da ponovo obmanjuješ da si u AMK Sisak. Bolje bi bilo da objasniš sa kojim pravom možeš izbrisati Borisovo i moje ime iz svih podataka? Ispada da ne postojimo a u modelarstvu smo već 40 godina. Da li je to nešto normalno ili je proradila zloba i osveta prema klubu u kojem si sve naučio i prema kojem bi trebao imati barem malo poštovanja. Jedino na što ti ne želim replicirati, to je ova država. Svatko zna svoje mjesto a ja svoje u njoj nosim sa puno ponosa i časti. A ako si aludirao na odlazak na Europsko, onda je to tema koja ne ide ovako suhoparno bez dokaza a na tvoju žalost ja ih posjedujem. Sve intrige i zakulisna namještanja dobit će epilog kad se raskrinkaju idejni začetnici i izvoditelji. Na tvoju, i na žalost još nekih, vrlo brzo.



(zapisnici.jpg)



Attachments
----------------
Attachments zapisnici.jpg (198KB - 50 downloads)
Top of the page Bottom of the page
darijo
Posted 24/11/2007 22:30 (#3505 - in reply to #3502)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000252525
Location: Zagreb
Ja sam tako žalostan jer sam od Dražena očekivao konkretne poteze i odgovore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamića u modelarsto pod hitno !

Edited by darijo 24/11/2007 22:37
Top of the page Bottom of the page
Leki
Posted 24/11/2007 23:03 (#3512 - in reply to #3505)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

50010010010025
Location: Zaprešić
Šta sad svi šutite ko papci
AJDE DA VAS NABROJIM (nabrajam samo FF)

DARIJO
CEKI
VINKO
SOKOL
MARKUŠIĆ

Recite svi vi lijepo ovdije javno izbrisanome Greplu barem pola onog što ste govorili nakon Ukrajine.
Budite face bar jednom u životu, a ne da si netko daje za pravo nazivati se izbrisanim. Eto ja opet gutam govna, al neka, baš me zaima tko od svih Vas koji ovo čitaju ima tri čiste da kaže ISTINU.

A ti Željko trojici iz Zaprešića možeš reći samo HVALA da nisi dobio prijedlog doživotnne suspenzije, što je bilo traženje većine MK članova.

-----
Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 24/11/2007 23:34 (#3514 - in reply to #3504)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb

LELO - 24/11/2007 22:27 Konačno da se i ti javiš. Vidim da ti je trebalo malo duže vremena kako bi na brzinu postavio zapisnike. Inače sam istinoljubac pa ćeš teško moći argumentirati moje kopije dokumenata koje sam uredno sakupljao. Jedan imam od 03.10.2007. a na njemu su uz godine samo ????????? bez ijednog zapisnika MK.

Kao što vidiš u prilogu, zapisnici su uploadani 17.11.2007 što je tjedan dana prije tvog posta u kojem tvrdiš da ih nema. Zato sam i pitao kad si zadnji put bio tamo.

Kad smo kod brojanja neka zainteresirani modelari pogledaju za koji klub su se natjecali ove sezone, Bojan, Dubravko i Zoran a iz "Poredka za sportaša 2007.godine".Uredno će zaključiti da ponovo obmanjuješ da si u AMK Sisak.

Ajde molim te, ponovo pročitaj što sam napisao Ako ti i dalje nije jasno onda si zaslužio jedinicu iz "razumijem što čitam"

Bolje bi bilo da objasniš sa kojim pravom možeš izbrisati Borisovo i moje ime iz svih podataka? Ispada da ne postojimo a u modelarstvu smo već 40 godina.

Ako misliš na poredak za sportaša godine i poretke u Kupovima Hrvatske onda sam ti na to već odgovorio. Da ne dobiješ drugu jedinicu napisat ću ponovo - Nemate važeću sportsku dozvolu HZS-a za ovu sezonu.

Ništa tvoje ni Borisovo nije brisano. Klikni na svoje ili Borisovo ime bilo gdje u rezultatima pa provjeri.

http://www.aeromodelarstvo.net/plasmani.asp?NatjecateljID=35

http://www.aeromodelarstvo.net/plasmani.asp?NatjecateljID=38

Da li je to nešto normalno ili je proradila zloba i osveta prema klubu u kojem si sve naučio i prema kojem bi trebao imati barem malo poštovanja.

Kad već vučeš za jezik onda ćemo to sad sve lijepo razjasniti- možda će nekoga boliti ali...

Kad se na sjednici MK vodila rasprava o sankcijama prema tebi zbog...(pronađi u zapisniku), bilo je prijedloga suspenzije od 2, 3, 5 godina do doživotno (zamisli bilo je i toga). Kako je veći broj članova predlagao suspenziju od 5 godina, to je bio prijedlog o kojem smo glasali. Bilo je 6 glasova ZA i 2 glasa PROTIV. Za divno čudo te poslijednje dvije ruke su digli tvoj omraženi Direktor F1 reprezentacije i još omraženiji, nezahvalni Predsjednik MK.  Volio bih sad vidjeti tvoj izraz lica

A sad jedna mozgalica: Tko je predlagao doživotnu suspenziju???

Dragi moj, zaboravi MK Zaprešić jer on nikom ne želi zlo. Počistite u vlastitom dvorištu pa će sve biti kako treba, nestat će i imaginarna zakulisna namještanja, začetnici, izvoditelji, crveni, zeleni i žuti vragovi i šta si sve nisi zamislio. Usput, za one koji nisu upućeni a čitaju šaljem i očitovanje AMKS o neodlasku svojih članova na Evropsko prvenstvo u UKR.

Slijede prilozi:





(2006-11-14__AMKS_-_ocitovanje_za_MK.jpg)



(zapisnici.jpg)



Attachments
----------------
Attachments 2006-11-14__AMKS_-_ocitovanje_za_MK.jpg (206KB - 22 downloads)
Attachments zapisnici.jpg (79KB - 24 downloads)

-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
zlulic
Posted 25/11/2007 00:21 (#3516 - in reply to #3475)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007


Veteran

1001002525
Location: Zagreb, Hr
LELO - 24/11/2007 08:56
Znam tko je autor stranica ali isto znam tko ih ažurira i kreira po naputcima.

Nije mi ovo baš jasno. Pa zar nisu Bojan i Dubravko pomagali oko stranica prilikom priprema za Siscia kup? Koliko ja znam jesu.
Još mi je manje jasno , na što misliš pod naputcima - koliko je meni poznato, jer sam bio prisutan, dogovor je bio da će njihovo održavanje preuzeti Predrag Tepić tako da u tome ne vidim nikakav problem.

LELO - 24/11/2007 08:56
Možda ne znaš da je kampanja protiv AMK Sisak počela upravo iz redova sada člana MK Zaprešić a odgovorno tvrdim bez razloga.


Željko, dugo se znamo, nikad nismo bili niti u kakvom sukobu (jest da nismo bili niti neki iznimno bliski prijatelji), pa se nadam da me ipak možeš poslušati i barem pokušati prihvatiti mogućnost da to što si napisao jednostavno nije istina.

Nadam se da ne misliš da se javljam kao nekakav samozvani Bojanov "advokat" i da sam član nekakvog orekstriranog tima.

Pozdrav

Zoran
Top of the page Bottom of the page
Dubravko
Posted 25/11/2007 01:52 (#3517 - in reply to #3437)
Subject: RE: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

10025
Location: Zagreb
Željko,
evo i ja ću iznijeti neka svoj mišljenja o problemima koje si ovdje spomenuo. Ne želim se s nikim svađati već jednostavno reći svoje mišljenje

1. Analiza broja natjecatelja

Budući da je od nje sve i krenulo i ja počinjem s njom. Mislim da je zanimljiva i poučna. Trend porasta broja natjecatelja u zadnje tri godine je zbilja ohrabrujuć. Neću sada braniti komisiju i ljude koji ju sačinjavaju (mogu to oni i sami), ali ova analiza definitivno pokazuje da su napravljeni neki odlični potezi.
Šteta što ima tih malih grešaka u prikazu broja natjecatelja iz pojedinih klubova. Bojan je već objasnio zašto se to dogodilo i uz malo dodatnog truda da se ispraviti. No to je i onako manje važno. Nije bila namjera nikome nabijati na nos koliko malo ili puno ima natjecatelja njegov klub.

2. Cenzura

Kao što je i Bojan već rekao, nikakve cenzure neće biti (naravno uz uvijet da rasprava ostane na civiliziranom nivou), tako da je ovo možda prilika da pokušamo istjerati stvari na čistac. Nisam siguran da će nam to uspjeti jer je poznato da se na internetskim forumima ljudi teško kontroliraju i puno lakše izreknu jedni drugima svakakve grozne stvari (bilo je i ovdje već takvih slučajeva), ali možemo probati.

3. AMK Sisak

Željko, nemoj se ponašati kao paranoik. Ne postoji nikakva kampanja protiv AMK Sisak, a ideja da ga netko pokušava ugasiti zato jer je postao prejak, oprosti, ali zvuči suludo. Odluke Komisije i HZS-a odnose se isključivo na tri člana AMK Sisak, a ne na cijeli klub. Isto tako, nitko nikoga nije brisao iz državljanstva. Tu stvarno pretjeruješ.

4. Komisija

Nisam njezin član i ne sudjelujem na sastancima, ali mislim da sam ipak dosta upućen u njezin rad. Sigurno je da ima i propusta, a ponekada, kao što si i naveo i određene nezainteresiranosti nekih njezinih članova, ali zle namjere, u to sam potpuno siguran, nikada!
Ono što svi trebaju shvatiti, je da komisiju čine obični ljudi, modelari, koji to rade potpuno volonterski, uz sve svoje uobičajene privatne i poslovne obaveze. Isto tako, uvjeravam i tebe a i sve ostale, nema nikakvog govora o skrivanju dnevnog reda ili sadržaja sjednica. Radi se o propustu i za to ih donekle imaš pravo prozivati. I sam sam upozoravao Bojana da mi se čini da je to jako važna stvar i da bi trebalo sve odluke i zaključke staviti svima zainteresiranima na javni uvid. Zato je i pripremljeno ovo mjesto na webu kojeg si pokazao, ali eto, sve do nedavno, ostalo je poluprazno. Nedostajali su zapisnici iz 2005, 2006 i ove godine.
Uglavnom, sada su zapisnici tamo, pa svi mogu provjeriti ima li u njima bilo čega što treba skrivati.

5. Neodlazak na Evropsko u Ukrainu

O tome neću puno jer nisam niti tako dobro upućen u sve detalje, odnosno već sam pomalo i zaboravio ono što sam i znao. Uglavnom možda se i sjećaš mojeg mišljenja u vezi svega toga. Iznio sam ga na našem zadnjem zajedničkom sastanku u Sisku.
Ono što ću reći je da me strašno smeta kako je AMK Sisak ove godine reagirao svojim dopisima Savezu i HOO-u. Nakon prošlogodišnjeg Očitovanja kluba (kojeg su sada svi imali prilike vidjeti) i nakon brojnih razgovora u vezi tog problema i s Predragom (Tepićem) i s Borisom (Markušićem) i sa Zoranom (Zechnerom), tako nešto nisam očekivao. Vjerojatno u klubu mislite da se samo borite za svoje interese, ali moje mišljenje je da je to što radite neprincipijelno i u krajnoj liniji, nemoralno.

I za kraj, siguran sam da kod nikoga od nas trojice nema nikakve zlobe ili osvete prema našem bivšem klubu. Odluka da odemo nam je bila vrlo teška i nismo ju donjeli preko noći. U 30 godina koje je svaki od nas proveo baveći se aeromodelarstvom u AMK Sisak bilo je puno lijepih trenutaka koje ćemo pamtiti dok smo živi. Nadam se i želim da nam prijateljstva ili barem poznanstva koja smo za to vrijeme uspostavili ostanu i ubuduće.

-----
Dubravko
Top of the page Bottom of the page
buki
Posted 25/11/2007 09:18 (#3519 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

5002525
Location: Zaprešić
Gdje ste sada reprezentativci sa svojim mišljenjima?????? Lako je sa strane kokodakati!
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 25/11/2007 10:40 (#3522 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Vidim "IPAK SE KREĆE". Možda se neke stvari i pojasne. Na žalost ne mogu sa svima polemizirati jer svako odgovara na dio koji njemu odgovara a, naravno, iz svog kuta gledanja. One bitne stvari ostaju i dalje nejasne za večinu čitatelja. Zato ću samo odgovoriti, naravno sa argumentima. Kao prvo: nikoga ne mrzim jer to nije moj svjetonazor. Drugo, naravno da se sa nekim mišljenjima i stavovima ne slažem, nisam od onih koji idu "niz dlaku" samo da se ne bi zamjerali, uvijek otvoreno kažem što mislim i mislim da mi je to vrlina, naravno, za sve koji me bolje znaju. LEKI, izbrisan jesam jer to možeš provjeriti na više mjesta. Jedno je "Top lista pobjednika u kategoriji F1B i F1C (u tim kategorijama sam pobjeđivao u ne tako davnim godinama). Zar nemam pravo biti na listi još uvijek sam državljanin RH i član i potpredsjednik AMK Sisak (bez obzira što sam član i ZK Mostar jer to Pravilnik ne zabranjuje). DUBRAVKO, očitovanje AMK Sisak od 14.11.2006. je izglasano na vašu inicijativu (tada ste bili članovi kluba i niste željeli sankcije prema klubu u čemu smo vas svi podržali pa sam i ja glasovao za isto). Tada nisam ni slutio da se sprema hajka na pojedince. Sve što si napisao mogu komentirati kao nepristrano i objektivno. HVALA! BOJANE, ni tebe na mrzim, samo ne volim kad se uvija u celofan ono što baš i nije cvijeće. Sada i sam možeš vidjeti, a i ostali, u zapisniku MK od 11.02.2004. a odnosi se na AD2. o prijedlozima MK Sisak i glasovanju jer sam i sam bio prisutan. Još sam znatiželjan zašto nema natjecanj u statistici : I Mem. V. Kmocha (osvojio 2.mjesto), II Mem. V.Kmocha (osvojio 1.mjesto), III Mem. V.Kmocha (osvojio 2.mjesto) i tako da ne nabrajam ali ima toga previše. Nećeš valjda reći da ih nije bilo ili da nemaš rezultate. To je jedan od razloga zašto mislim da je glavna kampanja usmjerena prema meni. Nisam prvi koji nije nastupio za Reprezentaciju, ali sam prvi u povijesti kojemu se oduzima dozvola i zabranjuje natjecanje. Zainteresiranima ću podastrijeti podatke koji ukazuju da nisam kriv i da imam pravo na "paranoju".
Top of the page Bottom of the page
darijo
Posted 25/11/2007 11:07 (#3523 - in reply to #3522)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000252525
Location: Zagreb

Nije da bježim od sadašnjih problema nego jednostavno nevidim svrhu hobija koji mi donosi više uvreda i problema nego večina životno-egzistencijalnih stvari.
Da pojasnim : Na sastanku modelarske komisije na koji sam došao kao član reprezentacije izjasnio sam se pred svim članovima komisije o svom stavu o članovima reprezentacije koji su bojkotirali reprezanaciju, kao i moje viđenje našeg neuspjeha uzrokovanog (večim dijelom) pomanjkanjem ljudi u reprezentaciji , tj na Europskom prvenstvu u Odessi.
Isto tako svoja stajališta sam iznio gospodinu Greplu i Markušiću na prvom natjecanju na kojem smo se vidjeli "oči u oči". Možda im to nisam bio dužan reći, ali sam morao jer sam dobio od njih upit "da li je istina, jedna nam je osoba rekla, da si izjavio da bi nas najrađe ubio"
Što sam mislio to sam im , mislim i jedini od svih i rekao u oči jer mislim da se moj odnos prema njima i obratno može samo obostrano pojasniti.
Nevidim razloga zašto bi sad kad se nekom jedna stvar digne i započne opet ovu temu bio dužan opet sve pojašnjavati, jer nisam na sva zvona rekao da sam sa njima vodio polemiku o svemu tom.
Nisam te stvari iznosio u javnost niti sam se busao da sam im rekao ovo ili ono , niti imam toliko vremena da pišem elaborate na ovim stranicama, a bogami nitu ću više trpiti ovakve stvari i izjave.
Zbog nemilih događaja počev od Ukraine pa do sadašnjeg trenutka donosim odluku da se do daljnjeg povlačim iz natjecateljskog modelarstva.
Heroji navalite !

Edited by darijo 25/11/2007 11:14
Top of the page Bottom of the page
Bobo
Posted 25/11/2007 11:22 (#3524 - in reply to #3522)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

100100100100252525
Location: Arnhem-Nederland
LELO - 25/11/2007 10:40

"IPAK SE KREĆE". Jeli to bio razlog neodlaska u Rumuniji ,Madjarskoj i Ukrainu?Mi koji pratimo i komentarisemo na forumu smo zakinuti za taj detalj.
-----
Efteling

Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 25/11/2007 11:40 (#3526 - in reply to #3522)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb

Željko, ton tvog zadnjeg posta mi je puno draži od dosadašnjih pa nekako vjrujem da će se stvari dovesti na prihvatljiviju razinu i za tebe i za ostale.

Ima li grešaka u rezultatima na www.aeromodelarstvo ili nema to neka svatko procijeni sam. Ako ih i ima to nije zato što ja tako želim ili zato što je neki pojedinac u pitanju, nego zato što možda nešto nije ispravno napravljeno ili to neznam(o) dobro napraviti. Trebao bi znati da iza toga da svatko u HR i izvan ima mogućnost pregledati rezultate bilo kojeg od 263 natjecanja od 1993. godine koje uredno skupljamo već 6-7 godina, stoji puno truda. Sve to nije niti moja niti naša obaveza nego želja da svi vi/mi to imamo na jednom mjestu i vjerujem da to mnogi poštuju. Grešaka sasvim sigurno ima jer nije tako rijetko da me na neku ne upozore Dlaka, Neno, Krešo, Diogen, ... Sve greške koje primjetimo ili nam neko dojavi pokušamo popraviti. Nekad to ide lako i brzo, a nekad i ne. Sa odlukama i zapisnicima MK je ista situacija. Praksa da zapisnici budu svima vidljivi je, dopusti, moja odluka još tamo od 2004. godine što je vidljivo na stranicama AMKS, pa se ne slažem s tvrdnjim da se nešto skriva. Prije toga su se zapisnici mogli naći samo u HZS-u (što se i danas može).

Za kraj, danas popodne sam u Sisku pa ako si spreman platiti kavu dobit ćeš odgovore na sva pitanja koja te muče.

 


-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
darijo
Posted 25/11/2007 12:54 (#3533 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000252525
Location: Zagreb
Ma uživat ću na livadi, pričati sa modelima , tepati tajmetima, kurčit se sa elektronikonikom . Nisam ishitren nego kad ti modelarstvo postane život kad se ujutro probudiš sa voljom što moraš izvaditi krila iz kalupa ili slično, kad doslovce usran ,držeći se za crijeva, jer smo u Ukraini pokupili neki teški virus, startaš , kad dođeš na more i na barkama vidiš samo ravne neizvitoperene daske i kad nešto pročitaš boli te u pizdu materinu i onda se jednostavno pitaš koji mi kurac ovo sve treba.
Pisao sam vulgarne riječi jer nemogu jednostavno drugačije opisati.
Top of the page Bottom of the page
darijo
Posted 25/11/2007 13:05 (#3534 - in reply to #3519)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000252525
Location: Zagreb

buki - 25/11/2007 09:18

Gdje ste sada reprezentativci sa svojim mišljenjima?????? Lako je sa strane kokodakati!


Ako ti nije poznato , a vidim da nije ,reprezentativci su bili pozvani, došli su na modelarsku komisiju i rekli svoja viđenja.
POZVANI SMO I REKLI SMO SVOJE PRED JEDINIM MJERODAVNIM TIJELOM " MODEKLARSKOM KOMISIJOM", KOJA JE NAKON TOG NA OSNOVU PISMA OMRČENA KOJI JE BIO SPRIJEČEN  DA DOĐE , IZBORNIKOVOG , TUTINOG I MOG ISKAZA DONIJELA PRIJEDLOG -DISCIPLINSKE MJERE PROTIV ODREĐENIH ČLANOVA REPKE.
MISLIM DA JE TO JEDINO ISPRAVO , A NE KLINČITI SE PREKO TRAČ STRANICE I IZIGRAVATI VELIKOG KLUB - SAVEZ PATRIOTU.

Ta komisija je bila prošle godine .Žalosno je da se sad po tim članovima pljuje da su pizde ,papci i  da kokodaću okolo itd. 

Top of the page Bottom of the page
Bobo
Posted 25/11/2007 13:06 (#3535 - in reply to #3533)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

100100100100252525
Location: Arnhem-Nederland
darijo - 25/11/2007 12:54

Ma uživat ću na livadi, pričati sa modelima , tepati tajmetima, kurčit se sa elektronikonikom . Nisam ishitren nego kad ti modelarstvo postane život kad se ujutro probudiš sa voljom što moraš izvaditi krila iz kalupa ili slično, kad doslovce usran ,držeći se za crijeva, jer smo u Ukraini pokupili neki teški virus, startaš , kad dođeš na more i na barkama vidiš samo ravne neizvitoperene daske i kad nešto pročitaš boli te u pizdu materinu i onda se jednostavno pitaš koji mi kurac ovo sve treba.
Pisao sam vulgarne riječi jer nemogu jednostavno drugačije opisati.


Postao si sentimentalan,a to modelarstvo ne trpi.Pravi se moraju boriti, protiv posasti zvane ""KOMPLEKS""vise vrijednosti.Nazalost takvih je dosta u ovom ""sportu"".
-----
Efteling

Top of the page Bottom of the page
darijo
Posted 25/11/2007 14:17 (#3539 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000252525
Location: Zagreb
I još nešto. Nije mi samo jasno zašto se u kontekst ove teme traži izjašnjavanje tj, "gdje ste reprezentativci" , kad ( PROČITAO SAM SVE PO PETI PUT OD POČETKA DO KRAJA), tema ove rasprave nije Odesa niti Evropsko. Koliko ja vidim . Grepl i Markušić su na odsluženju kazne koju im je savez izrekao . Tu nema dvojbe niti u ovoj raspravi. Ova rasprava ili primjedbe su usmjerene na modelarsku komisiju, njen rad , bodovanja i neka osobna prepucavanja.

Top of the page Bottom of the page
Bobo
Posted 25/11/2007 14:33 (#3540 - in reply to #3539)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

100100100100252525
Location: Arnhem-Nederland

darijo - 25/11/2007 14:17 I još nešto. Nije mi samo jasno zašto se u kontekst ove teme traži izjašnjavanje tj, "gdje ste reprezentativci" , kad ( PROČITAO SAM SVE PO PETI PUT OD POČETKA DO KRAJA), tema ove rasprave nije Odesa niti Evropsko. Koliko ja vidim . Grepl i Markušić su na odsluženju kazne koju im je savez izrekao . Tu nema dvojbe niti u ovoj raspravi. Ova rasprava ili primjedbe su usmjerene na modelarsku komisiju, njen rad , bodovanja i neka osobna prepucavanja.

Skontala Minka!Oni traze( Grepel iMarkusic)objasnje,na analizu sezone 2007.Sami nisu u stanju reci uzrok ovoga svega.


-----
Efteling

Top of the page Bottom of the page
buki
Posted 25/11/2007 15:36 (#3542 - in reply to #3534)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

5002525
Location: Zaprešić
darijo - 25/11/2007 13:05

buki - 25/11/2007 09:18

Gdje ste sada reprezentativci sa svojim mišljenjima?????? Lako je sa strane kokodakati!


Ako ti nije poznato , a vidim da nije ,reprezentativci su bili pozvani, došli su na modelarsku komisiju i rekli svoja viđenja.
POZVANI SMO I REKLI SMO SVOJE PRED JEDINIM MJERODAVNIM TIJELOM " MODEKLARSKOM KOMISIJOM", KOJA JE NAKON TOG NA OSNOVU PISMA OMRČENA KOJI JE BIO SPRIJEČEN  DA DOĐE , IZBORNIKOVOG , TUTINOG I MOG ISKAZA DONIJELA PRIJEDLOG -DISCIPLINSKE MJERE PROTIV ODREĐENIH ČLANOVA REPKE.
MISLIM DA JE TO JEDINO ISPRAVO , A NE KLINČITI SE PREKO TRAČ STRANICE I IZIGRAVATI VELIKOG KLUB - SAVEZ PATRIOTU.

Ta komisija je bila prošle godine .Žalosno je da se sad po tim članovima pljuje da su pizde ,papci i  da kokodaću okolo itd. 





Bavo Darijo, svaka čast na ovim tvojim izjavama. Puno si pomogao patrioti ( tu se na radi o tebi ili meni nego o nama modelarima)

Edited by buki 25/11/2007 15:37
Top of the page Bottom of the page
darijo
Posted 25/11/2007 16:08 (#3544 - in reply to #3542)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000252525
Location: Zagreb
Nisam pomogao nikome ,a najmanje sebi u ovoj priči. Nije mi jasno zašto uvijek neko sa strane mora biti kriv. Željko je započeo ovu raspravu sa drugim smjerom , državno i mod komisija. Tema je bila oko članova u klubu Sisak i oko Državnog prvenstva. Komisija je izrekla kaznu, oni je sad služe i imaju se pravo buniti. Napominjem još jednom da ona rasprava , bar do onog dijela gdje su prozivani reprezentativci i ja da šutimo ko pičke ili kokošarimo , nije imala veze sa reprezantacijom ili evropskim ili kaznom i da javno prozivanje tih ljudi nije fer, iako nemamo "niti tri čiste da budemo fer". Neznam , da ako to dosada nije , sa moje strane bilo fer prema ljudima u modelarstvu, onda je stvarno bolje da se maknem iz svog tog društva i hobija .
Svoje smo rekli kad je trebalo i gdje je trebalo, a ne na forumu godinu poslije.
O meni možete sad pisati svi što vam je volja, jer više neću dolaziti na ove stranice

Edited by darijo 25/11/2007 16:35
Top of the page Bottom of the page
dlaka
Posted 25/11/2007 18:11 (#3555 - in reply to #3475)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Expert

20001001001002525
Location: Zaprešić
LELO - 24/11/2007 08:56

Možda ne znaš da je kampanja protiv AMK Sisak počela upravo iz redova sada člana MK Zaprešić a odgovorno tvrdim bez razloga. Jedini je problem što je AMK Sisak postao prejak za neke pa se smislio način da nas se čak pokuša i ugasiti. Dovoljno je pogledati rezultate. Godinama je AMK Sisak bio uzor i najjači klub. Sada se njegovim členovima zabranjuje nastup pa se ide toliko daleko da Predsjednik MK zabranjuje nastup na Državnom. Malo je otišlo predaleko da bi se dalje tražila kompromisna rješenja. Uzeti nekome državljanstvo i izbreisati mu CRO i napisati samovoljno BIH iza imena na Državnom je ipak malo previše (pogledaj razultate sa Mem. Fištrovića ). Najavio sam da je vrijeme da modelarska javnost sazna što se u ovoj godini dešavalo na relaciji Komisija i ZSH sa jedne strane i AMK Sisak sa druge. Nepobitne su činjenice, a i ona narodna "crno na bijelo". Slijedom toga ću objaviti sve dokumante vezane uz aktivnosti uperene protiv našeg kluba i njegovih članova. Mali dokaz ovoga i sada možeš provjeriti ako potražiš u spisku modelara moje ime ( Željko Grepl ), izbrisano je. Odgovori mi tko je odgovoran za to? Kome smetaju moji razultati iz prethodnih 40 godina bavljenja modelarstvom? Da li smeta mojih 20 pobjeda pa sam IZBRISAN. Mog ORLA i osvojena državna prvenstva pa i ovo zadnje nitko mi ne može osporiti. Ostvario sam ih svojom poštenom borbom na natjecanju. AMK Sisak bi i ove godine ekipno bio prvi ali naredba je da ne može. Nisi vidio mučnu situaciju ( za sve osim MK Zaprešić ) na proglašenju u Karlovcu. Pravim sportašima, kao št su Vinko, Nenad i Danko nije bilo jasno ali ni ugodno primiti odličja za DP. Razmisli da li ima razloga za kritiku ali vjerojatno i nešto više. Drago će mi biti ako me ne skinu sa foruma pa da mogu i ostale upoznati sa radom pojedinih modelara. Ali ne sa razgovorima, tračevima i odlukama koje se donose u kafiću i falsificiranim ODLUKAMA izdiktiranim u pero sekretarice, već sa pisanim dokumentima. U nadi da ovo nije zadnje pisanje Željko Grepl.


Željko,

neznam dali znaš, članovi modelarske komisije nisu predstavnici klubova, nego svaki član predstavlja isključivo samoga sebe. Lijepo Te molim da iz svojih optužbi za zavjere, hračkanja i neznam kaj sve ne, ne spominješ klubove, jer oni s tim nemaju ništa. S tobom neću ulaziti u nikakve polemike iz razloga jer me ti i tvoje paranoje ne zanimaju.





-----
rdjavom ku*cu i dlaka smeta
Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 25/11/2007 23:18 (#3570 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb
Svi postovi koji nisu imali veze s ovom temom upravo su premješteni pod "Analiza nastupa / off-topic"
http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=285...

-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
huco
Posted 26/11/2007 17:34 (#3577 - in reply to #3493)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007


Veteran

1002525
"Obzirom da zapisnika sa sjednica MK nema ili bar nisu dostupni modelarskoj javnosti...

Kad si zadnji put bio na ovoj adresi http://www.aeromodelarstvo.net/komisija.asp<"

Oprostite kako se mogu vidjeti prilozi koji se spominju u zapisnicima mod. komisije?

Edited by huco 26/11/2007 17:36
Top of the page Bottom of the page
vinko
Posted 26/11/2007 18:31 (#3578 - in reply to #3519)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

100100100252525
Location: Osijek
Postovana gospodo modelari!
Nisam vican pisanju i blaćenju putem raznih foruma, ali danas kada čitam ove stvari osjećam se strašno i pitam se "Je li to modelarstvo?" ili politički skup. gdje se
pljuje radi vlastih interesa. Pitam vas i sebe da li je moguće da mi Hrvati uvijek pljujemo one koji rade ,očito da, jer na taj način sakrijemo svoj nerad.
Žalosno je prozivanje i djeljenje lekcija koje nama modelarima ne donosi ništa dobro.Ne vidim razlog prozivanja Lekija i Bojana od strane Gepla.Kada se vratimo blisku
prošlost sjetimo se Mađarske ,problema oko modela ,ne odlaska u Rumunjsku Željka, (otkaz na dan polaska,razlog ¨"razbio modele jučer na treningu" zatim ne odlazak u Ukrajinu.
Isti taj Bojan se borio da sve to prođe bez ikakvih sankcija iako je većina bila za sankcije. Bio sam pozvan na sjednicu Mk da dam svoje viđenje cijele situacije u Ukrajini i bez prava glasa ,gdje se onda donijela odluka o vrsti sankcije i vremenu trajanja sankcije.Tada se taj prozvani dvojac zalagao za najmanju kaznu u odnosu na ostale članove. U razgovoru s modelarima u samoj Ukrajini,svi su bili stajališta da to nije pošten odnos prema reprezentaciji i njenim članovima te da ja sada krajni rok da se kazne pojedici.Mislim da nije redu prozivati Lekija koji se prihvatio vodjenja FF reprezentacije iz čiste ljubavi prema modelarstvu i na svoju štetu bez ikakve naknade te to odlično radi.Postavio bih još jedno pitanje je li netko od naših modelara i susjednih koji prate forum znaju Lekija kao covjeka koji ne zeli pokazati i pomoći drugima u bilo kojem obliku.Želio sam samo napomenuti jos jednom da on kao pojedinac nije donio nikakovu odluku o kaznjavanju i o nekakovom unistenjuMK.Sisak..Ovo sve sto sam napisao ,napisao sam sa ciljem da pokusam podsjetiti da problem nije od Ukrajine nego ranije. Sjetimo se da je prije Lekija selektor bio Sokol i isto je bio protiv Siska kada je tražio kaznu za Grepla.
Napomenio bih još jedanput da osobno podržavam Lekija kao covjeka,modelara i izbornika,a želja mi je da ne popusti svim ovim optužbama ,pljuvanjima i podnese ostavku!
Mislim da bi modelari trebali podržati ljude koji rade i doprinose afirmaciji modelarsta jer nisu bacači modela kao nas većina nego izrađuju i prate svjetske tehnologije.Žalosno je da dozvolimo da se po takvim ljudima pljuje,umjesto da smo ponosni što ih imamo.Jos jednom puna podrska MK i njezinim clanovima.
Toliko od mene !
Pozdrav Vinko!
Top of the page Bottom of the page
Leki
Posted 26/11/2007 21:52 (#3583 - in reply to #3544)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

50010010010025
Location: Zaprešić
darijo - 25/11/2007 16:08

Nisam pomogao nikome ,a najmanje sebi u ovoj priči. Nije mi jasno zašto uvijek neko sa strane mora biti kriv. Željko je započeo ovu raspravu sa drugim smjerom , državno i mod komisija. Tema je bila oko članova u klubu Sisak i oko Državnog prvenstva. Komisija je izrekla kaznu, oni je sad služe i imaju se pravo buniti. Napominjem još jednom da ona rasprava , bar do onog dijela gdje su prozivani reprezentativci i ja da šutimo ko pičke ili kokošarimo , nije imala veze sa reprezantacijom ili evropskim ili kaznom i da javno prozivanje tih ljudi nije fer, iako nemamo "niti tri čiste da budemo fer". Neznam , da ako to dosada nije , sa moje strane bilo fer prema ljudima u modelarstvu, onda je stvarno bolje da se maknem iz svog tog društva i hobija .
Svoje smo rekli kad je trebalo i gdje je trebalo, a ne na forumu godinu poslije.
O meni možete sad pisati svi što vam je volja, jer više neću dolaziti na ove stranice



Ma čitaš ti Darijo i dalje.
Isto tao dobro znaš prijatelju o čemu se ovdje radi. Više nekoliko puta Grepl je ovdje bezobrazno napao kako mene tako i MK Zaprešić s nebulaozama i neistinama i nisi regairao a vidim da čitaš. E to je ono što boli i iz tog razloga sam želio da konačno javno svi kažu Greplu da je bez licence jer je to zaslužio. To je bio stav cijele FF repke i modelara koji su upoznati s cijelom pričom. Nisam ja tražio da ti ili netko birate strane, ali ne možeš bit pošten i jeben pa gledati sa strane i šutjeti.
Prvenstveno ovo nije trač rubrika već forum koji čitaju gotovo svi modelari s ovog govornog područja, pa ako ti ne smatraš da treba reči istinu i zatvorit usta čovijeku koji lažima napada tvoj klub i tvog prijatelja, onda Hvala.

-----
Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Top of the page Bottom of the page
Leki
Posted 26/11/2007 22:04 (#3584 - in reply to #3578)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

50010010010025
Location: Zaprešić
Hvala Vinko,
Iako sam obečao da neću olako odustati, jednostavno i meni bi bilo lakše gledat vitoperke na barkama. Možda je za duševni mir najbolje da probam ko Omi.
Svoju ostavku sam ponudio onog dana kad sam preuzeo mjesto izbornika, tako da ta ostavka i dalje stoji. Ako ima netko tko želi raditi za FF ja ću se vrlo rado maknuti. Prvenstveno vrijedi ona stara jebeš izbornika ako iza njega ne stoji tim-ekipa-reprezentacija.

-----
Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Top of the page Bottom of the page
Leki
Posted 27/11/2007 01:25 (#3590 - in reply to #3584)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

50010010010025
Location: Zaprešić
Pozdrav Svima

Ovo će biti malo poduži post, al tak mi je došlo. Jednostavno više mi je muka od sramote koju samoprozvani izbrisani izvode pa sam odlučio dati svoje viđenje ovdije gdje je priča pokrenuta.

Suspenzija (ne produljivanje sportske dozvole) u trajanju 2 godine izrečena je samo Željku Greplu (LELO). Markišić Boris i Freiberger Ivica suspendirani su do vremena dok ne vrate novac koji je savez uplatio za njihov nastup na Europskom prvenstvu 2006. godine. Ista sredstva dužan je vratiti i Grepl.. Sasvim logično da ako prihvatiš ugovor s savezom i savez uplati novac za tvoj nastup, a ti na kraju ne nastupiš, pa onda si dužan vrati novac.
Odluka je donešena kao prijedlog savezu na Modelarkoj komisiji koju čini 10 modelara iz gotovo svih modelaskih natjecateljski aktivnih klubova. Svi članovi komisije bili su za kaznu, također kaznu su tražili i tadašnji reprezentativci koji su nastupili u Ukrajini. Predložena je kazna od 5 godina za Grepla, kaznu je savez smanjio na dvije.
Od postupaka Grepla prema reprezentaciji pisano su se ogradili i njegov klub AMK Sisak i Markušić i Freiberger.

Koj je razlog kazne.
Prijedlog suspenzije odnosi se na naeodlazak spomenutih reprezentativaca na Europsko prvenstvo. Kao glavni razlog navodi se Gepl. Također to je bilo treći puta da Grepl dovodi reprezentaciju u težak polažaj.
Prvi puta u Mađarskoj na samom prvenstvu prijetio je izborniku svojim odlaskom kući ako za reprezentaciju ne nastupi njegov kolega iz kluba B. Markušić.
Drugi puta prilikom nastupa reprezentacije u Rumunjskoj jednostavno nije se pojavio na okupljanju na dan polaska, te je time ponovo doveo reprezentaciju u vrlo težak položaj.
Treći puta bez ikakvog obrazloženja ne pojavljuje se na prvenstvu u Ukrajini.
Takvom ponašanju i šteti koja se nanosi reprezentaciji jednostavno moralo se stati na kraj.
Što reči o nekome tko 3 puta nastupa za reprezentaciju i sva tri puta svojim postupcima reprezentaciju dovede u tešku situaciju. Napominjem još jednom odluka o suspenziji nije odluka zlobnog izbornika, ni odluka zlobnog predsjednika mod. komisije, ni odluka rušitelja Siska... to je odluka koju su poduprli svi modelari koji su već godinama upoznati s problemom. Jednostavno Grepl je sam svojim postupcima suspenziju isprovocirao.

Pošto sam obnašao fukciju izbornika prilikom nastupa reprezentacije u Ukrajini želim jasno iznjet nekoliko događaja koje trebate svi koji čitate znati.
Već prilikom sastava kandidacijske liste za reprezentaciju bio sam pozvan da se hitno nacrtam na sastanku u Sisku. Nacrto sam se valjda isti dan i onda šok. Glavni razlog zašto sam pozvan bio je jer sam na listu stavio Vinka Tomljanovića kao 4 . u F1B. Iako u pravilniku sve jasno piše, iako sam u svakom mailu molio da se jave oni koji trebaju pojašnjenja Grepl ipak zahtjeva da me se pozove na red.
Grepolov zahtjev na sastanku je da Vinko nema u Ukrajini šta tražiti, iako bi Vinko bio pomočnik i sam snosio troškove svog puta za Vinka se traži zabrana pristupa na livadu i bilo kakvo djelovanje u reprezentaciji.
Slijedeči zahtjev da Sisački reprezentativci dođu u Ukrajinu kad njima odgovara, te da po završetku svojih disciplina idu kući. Dakle zajednički plan puta i nastupa koji je prije prihvačen sada se odbija.
Sisački dio reprezentacije putuje u svom kombiju i u tom kobiju nema mjesta za nikog drugog člana reprezentacije koji nije iz Siska, isto tako ni za tuđu opremu ili stvari.
Eto to su zahtjevi koje sam morao gutati od velikog domoljuba „Izbrisanog“
Slijede upozorenja i izjave istog:
Slušaj, onaj ugovor s savezom je smeće i moj ga odvjetnik može osporiti kad god želi.
Također pazi kako se ponašaš jer ja te mogu smjeniti. (Istog trena tražio sam olovku da mu potpišem svoju ostavku pošto mi nije vjerovao kad sam mu ponudio ostavku usmeno).
I legendarna izjava za kraj. Sve ću vas zajebat i jednostavno zadnji dan neću ići u Ukrajinu i nitko mi tu niša ne može.
Bilo je toga još, ipak je to trajalo preko 2 sata. Dan danas nije mi jasno zašto sam vjerovao da je s repkom sve u redu, zašto sam pristao na nebulozne zahtjeve te zašto sam glupo i slijepo vjerovao da će Hrvatska reprezentacija u Ukrajini biti kompletna. S Jermolom izvadili smo vize za sve reprezentativce i na dan kad smo sjeli (Jermol i Ja) u svoje vlastite automobile te s Omijem i Vinkom (koji je ušao u reprezentaciju nakon odustajanja Zechnera) nazvao sam Markušića i ponudio Sisačkom djelu reprezentacije mjesto u autu, ili ako trebaju da im povezemo stvari. Odgovor je bio netreba jer ako i ne dobijemo kombi od grada imamo dovoljno sponzorskih sredstava da rentamo kombi.

Nakon što smo u Ukrajini Jermol Omi Vinko i Ja odradili par treninga i predtekmu dan pred registraciju zovem Markušića da pitam šta se ne javljaju pošto su po njihovom planu trebali već ući u Ukrajinu. Odogovor je bio nismo krenuli nećemo ni krenuti Grepl nas je sve zajebo. Uz salvu „lijepih riječi“ za Grepla Markušić mi objašnjava da je Grepl odbio put. Na moju molbu da bar stignu on i Freiberger, ili barem Freiberger neka sjedne u avio pošto ima dovoljno novca i za avionsku kartu, ako se već njih dvojica ne usude voziti autom dobijam odgovor. Citiram Markušića: Leki treba ti biti jasno da nitko iz Siska neće doću u Ukrajinu jer da se bilo tko od Sisčana pojavi Grepl onda više ne bi imao nikakvog izgovora da se nije molglo otići. Ovako će imati materijala da optužuje druge.
Previše je tu bilo još dodatnih sramota i gluposti al o tome ću valjda na sudu pošto Grepl skuplja materijal da tuži za zavjeru i onemogučavanje provođenja plana rada AMKS od strane Zaprešića.

Godinu dana nakon..
Ghrepl i Markušić nazivaju se izbrisanima....Grepl na svakom koraku prijeti odvjetnicima...
gdje god stigne priča laži i prodaje priče o ubojstvima, o belosvetskim zavjerama Zaprešića protiv Siska. U ime kluba(isti onaj klub AMKS koji se od njegovih postupaka ogradio) žale se na suspenziju na I.O. saveza. Pa nije ni to dosta optužuju i žale se u Hrvatskoj zajednici teh. kulture...pa sve do izvršnog odbora Hrvatskog olimpijskog odbora. Slijedeći je vjerojatno predsjednik države.
Netko bi rekao imaju pravo da se žale...ali imaju li pravo da svojim postupcima i dalje srozavaju ugled Hrv. modelarstva. Kolika je šteta napravljena osjetit će vrlo brzo već iduće reprezentacije. Od kud im pravo da prozivaju i optužuje ljude i klubove koji to ničim ne zaslužuju.
Traže da im se prizna nastup na Državnom prvenstvu...gospodo kao prvo pod suspenzijom ste, kao drugo cijelu godinu natječete se pod BiH. BiH je druga država. Ima još modelara u svijetu koji imaju HR putovnicu, ali da bi nastupili na državnom prvenstvu potrebna je sportska dozvola te države. To je svima jasno. Svoj nastup na HR državnom onemogučili ste si sami.

Osobno smatram da AMK Sisak ruši svojim ponašanjem Želko Grepl. Članovi koji su iz AMKS prešli u Zaprešić učinili su to svojom voljom, ali vrlo vjerojatno Grepl tvojom zaslugom.

Već je podosta sati, pa završavam. Nemojte ovo shvatiti kao jadanje, niš se ja ne jadam. Jadna je cijela ova priča, jadno je kaj s tim moram imati posla.

Imajte se lijepo, nek me tuži tko god želi, ipak sam ja zajedljivi zagorec pa znam i o tom sudu nekaj.

Brodomaketar
Leki


ps.
žao mi je kaj ovo moram pisati pod Analizu nastupa u 2007. godini. Ako niš drugo veseli me da dolaze mlađi, neki novi klinci.
-----
Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Top of the page Bottom of the page
h.kreso
Posted 27/11/2007 09:02 (#3593 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

500252525
Location: Varaždin
Svakome bi trebala biti čast što je Hrvatski reprezentativac, bez obzira na sport kojim se bavi. Samim time što nosi tu titulu, trebao bi se tako i ponašati, dostojno predstavljati boje domovine. Ako to ne poštuje, neka se makne i da mjesto drugima. A ako još i zezne druge, onda neka snosi posljedice.

Krešo
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 27/11/2007 11:59 (#3597 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
BRAVO LEKI ! Konačno 90% istine. Ne zaboravi da se nismo nikada sukobili niti jedan drugome rekli ružnu riječ pa zato nemoj upotrbljavati teške riječi kao "ubojstvo". Već sam rekao da je gotovo sve istina ali nedostaju ključne stvari. PRVO: Davno WCh Mađarska. Opet je problem ovaj put došao od Selaktora koji je tvrdio da Boris nije spreman za natjecanje i da nema modele ( imao je pet u kutiji). Pozvao nas na trening u Osijek. Došli smo i odletili. Ali to nije bilo dovoljno Selektoru pa je provjeravao Borisov model, stavljao krila na staklo u tvrdio da ne valjaju, nisu dobro vitoperena i da to ne može letjeti (nije znao da je upravo držao novi model od Vladimira Romančenka koji je Boris kupio). Tada sam zamolio Predsjednika MK da ne dozvoli izbacivanje Borisa iz ekipe (svoje mjesto je izborio na temelju razultata prethodne godine što se i boduje a to je i temelj za sastav Reprezantacije). Istina da sam uvjetovao svojim nastupom. Uspio sam, uz veliko razumijevanje i Direktora pa i pod uvjetom u prilogu (bit će malo kasnije). Otišli smo na WCh i sve odradili. Boris je ispunio zadane letove. Mislim da ovakav pritisak nije bio potreban ( zar sam zloćest ako se zalažem za poštivanje postignutih rezultata i rang liste?) isto takovi uvijeti nisu se primijenili na druge reprezentativce.
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 27/11/2007 13:19 (#3601 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Evo i obečanog priloga:



(WCh MaaÄarska.jpg)



Attachments
----------------
Attachments WCh MaaÄarska.jpg (155KB - 47 downloads)
Top of the page Bottom of the page
andjelko.z
Posted 27/11/2007 22:17 (#3632 - in reply to #3590)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007


Member

25
Location: Nederland
Leki,ako ti nesto znaci,ja sam uz tebe,nedaj se.Ima bolan jos modelarstva,nemoj da ti saka raje pokvari ono zadovoljstvo na livadi.
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 08:29 (#3643 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Pozdravljam ideju za preseljenje ali je sada malo kasno. Nastavljam gdje sam stao. DRUGO: ECh u Bugarskoj. Tu se nema puno za objašnjavat. Kriv sam 100% jer sam ipak mogao otići sa još jedinim preostalim modelom iako nije bio dotjeran za takovo natjecanje. Oni koji su tjedan dana prije bili na III Mem. V.Kmocha vidjeli su što se dešavalo na onom vjetru kao i kotrljanje modela nakon slijetanja. Naravno da sam tu oštetio dva modela (drugi u fly offu sa Kolićem. radi podsjetnika za zaboravne - puknuo je trup). Obzirom da mi "stolarija" ne ide baš, ovisio sam o pomoći kolega dok sam kod mehanike sam riješio. Naravno da sam trenirao i prije odlaska pa sam još jedan oštetio. Moja je greška što sam odustao ali nisam imao snage otići na natjecanje sa kutijom u kojoj su tri modela onesposobljena a samo jedan ispravan. Ipak je moje mjesto u Reprezentaciji zauzeo dugi član i ekipa je bila kompletna. Sutra nastavak koji je i ključ svega. Mnogi koji sada osuđuju ovo pisanje iznenadit će se stvarnim događanjima a do sada nitko nije želio saslušati snagu argumenata. Tu je jedini nesporazum. Bez obzira na sve insinuacije nitko nikoga ne mrzi niti ima nešto protiv njega a posebice se ne osporajaju modelarska dostignuća, samo je potrebno reči "popu pop, a bobu bob".
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 16:39 (#3655 - in reply to #3643)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Nastavak. TREČE: ECh u Ukrajini. Modelari članivi reprezentacije (F1A -Ivica Freiberger, F1B - Zoran Zechner, Boris Markušić i Željko Grepl) svi iz AMK Sisak, zamolili su Direktora da dođe u klub u Sisku kad mu to bude odgovaralo te da se dogovorimo o projektu Ukrajina. Direktor se ljubazno odazvao a mi smo mu ponudili naše viđenje istog. Predložili smo mu da, namjeravamo putovati kombijem koji je od jedne firme, pa želimo da na naš trošak ide kao pomoćnik Predrag Silaj. Obzirom da su Predrag i Ivica uglavnom na svim natjecanjima naši taktički pomagaći (Ivica je bio i na WCh u Mađarskoj). Direktor se nije složio već je rekao da mora ići Vinko. Druga stvar o kojoj smo razgovarali je bio upit koji je direktor prethodno uputio svakom od reprezentativaca e-mailom, a odnosi se na visinu samofinanciranja. Radilo se o iznosu od 300 - 500€. Svi smo se izjasnili da ne namjeravamo sa tolikim iznosom sudjelovati. Treča stvar je bila odlazak ranije na "Black sea cup". I to smo jasno rekli na ne možemo jer je to previše dana koji zaposleni ne mogu dobiti. Uvjet je bio da doputujemo na otvorenje ali i da se poslije svih natjecanja vračamo ne čekajući zatvaranje (ovo imate u izjavi Ivice koja će biti u prilogu). I četvrta stvar je bio stvarni uvjet smještaja. Pristajemo na bilo koji smještaj osim spavanja 10 dan u kampu-šatoru. Bez ikakvih konačnih dogovora rastali smo se i nismo dobili nikakovu informaciju do SPORAZUMA koji nam je ponuđen na potpis tri mjeseca kasnije. Iz sadržaja Soprazuma nije se moglo naslutiti da nešto ne štima ( sada znam da bi bilo korektnije da se reklo kako naši zahtijevi ne mogu biti ispunjeni pa ga ne bi niti potpisivali ). Evo dokumenta:
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 18:11 (#3657 - in reply to #3655)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Evo dokumenta:



(sporazum.jpg)



Attachments
----------------
Attachments sporazum.jpg (132KB - 55 downloads)
Top of the page Bottom of the page
Dražen
Posted 28/11/2007 19:38 (#3658 - in reply to #3643)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Expert

10001001001002525
Location: Jarun / ZG
LELO - 28/11/2007 08:29
ECh u Bugarskoj. Tu se nema puno za objašnjavat. Kriv sam 100% jer sam ipak mogao otići sa još jedinim preostalim modelom iako nije bio dotjeran za takovo natjecanje. Oni koji su tjedan dana prije bili na III Mem. V.Kmocha vidjeli su što se dešavalo na onom vjetru kao i kotrljanje modela nakon slijetanja. Naravno da sam tu oštetio dva modela (drugi u fly offu sa Kolićem. radi podsjetnika za zaboravne - puknuo je trup). samo je potrebno reči "popu pop, a bobu bob".


dobro, željko, recimo da to sve stoji, ali u FO sa kolićem si bio ONE GODINE kad je bilo svjetsko u argentini...
-----
.
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
.
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:26 (#3661 - in reply to #3658)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Poslije potpisanog sporazuma opet zatišje a onda stiže prva uplata ZHS ( u prilogu original izvod).



(izvod 1.jpg)



Attachments
----------------
Attachments izvod 1.jpg (123KB - 47 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:34 (#3663 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Dakle poslije ovog datuma počinju problemi kod nas. Zoran, zbog problema na poslu, odustaje od puta a time ostajemo bez obečanog kombija. Krečemo u potragu za prijevozom. Tražili smo i ZSH ali odgovor je da ne može. Star je i nikom ga ne posuđuju. Nalazimo kombi sa vozačem ali se mora rezervirati barem 14 dana ranije. Počinje nervoza jer ZHS ništa dalje ne šalje a ne zna ni kad će biti. Održavamo sastanak u klubu i zadužujemo Predsjednika da pokuša saznati nešto više. Evo i njegovog upita:



(upit.jpg)



Attachments
----------------
Attachments upit.jpg (164KB - 46 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:39 (#3664 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Brzo je stigao šokantan odgovor: 1.takse uplačene, 2. smještaj nije osiguran osim na terenu kampiranje sa vodom???????Evo i tog dokumenta:



(odgovor na upit.jpg)



Attachments
----------------
Attachments odgovor na upit.jpg (163KB - 44 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:45 (#3665 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Dakle preporuka je Predsjednika da je bolje bez nas. Ali to nije mislio ozbiljno jer je to samo trenutni revolt pa se napiše i ono što stvarno i ne misli. Pogledajte što piše u: "Pravilniku o reprezentacijama Republike Hrvatske u zrakoplovnom športu", čl.12 podmirenje troškova reprezentacije:



(trooÅkovi Rep..jpg)



Attachments
----------------
Attachments trooÅkovi Rep..jpg (133KB - 42 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:47 (#3666 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
I tada stiže i druga uplata ZSH kako je Predsjednik MK i najavio:



(izvod 2.jpg)



Attachments
----------------
Attachments izvod 2.jpg (173KB - 45 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:54 (#3667 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
I taman kad pomisliš da bi sve moglo biti u redu saznajemo da je Direktor sa dijelom reprezentacije otišao na "Black sea cup" To ipak nema veze sa nastupom reprezentacije i jedna je od grešaka Direktora. Po spomenutom Pravilniku trebao je biti vođa cijele ekipe koja ide na ECh. Dokaz, da nas je ostavio protivno svojoj dužnosti pročitajte:



(direktor1.jpg)



Attachments
----------------
Attachments direktor1.jpg (188KB - 48 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 20:57 (#3668 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Sve to još nije tako strašno u odnosu na ovo što je i glavni uzrok neodlaska. Po nalogu ????? AMK Sisak TRI dana prije polaska na put mora prebaciti novac Karlovcu što je i učinjeno:



(izvod 3.jpg)



Attachments
----------------
Attachments izvod 3.jpg (146KB - 55 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 28/11/2007 21:13 (#3669 - in reply to #3437)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Dakle slijedom jednostavne računice. HZS je uplatio startnine i dao 4.300 kuna da TRI člana sa dodjeljenim sredstvima plate put tamo i nazad, borave u Ukrajini i možda nešto i pojedu. Zapamtite da je to TRI dana prije polaska. Kombi nismo mogli rezervirati na vrijeme pa nam je ostala opcija odlaska sa osobnim autom. Na raspolaganju je bila REGATA stara 20 godina (vlasnik Boris) i MATIZ (vlasnik Ivičin otac). Ja nemam privatni auto. Služim se autom od firme. Može se provjeriti. Nalazimo se u klubu i JA tada odlučujem (DVA dana prije puta, što se vidi i u izrečenoj odluci ZSH) da ne idem u Ukrajinu. Bez ikakvog pritiska (kao što je prethodno već izmišljenim citiranjem zlorabljeno Borisovo ime od strane jednog modelara) ostavljeno je na volju Ivici i Borisu odlučivanje o odlasku. Kasnije sam saznao da je Ivica dobio ponudu tel. pozivom da dođe avionom. Njihova je bila samostalna odluka o odlasku. Još samo radi ravnanja i ostatak novca od ZSH je prebačen Sl.Brodu po nalogu ?????? Prilog:



(izvod 4.jpg)



Attachments
----------------
Attachments izvod 4.jpg (143KB - 51 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 29/11/2007 13:59 (#3676 - in reply to #3669)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Dragi čitatelji, a vidim da vas ima sve više zainteresiranih, sada dolaze one najvažnije stvari. Kako "kuhari" ne bi bili sretni da se ovaj ručak završava, moram ih malo ražalostiti. Svaka kuhinja ima i odgovornog kuhara ali on mora znati redoslijed stavljanja začina. Ako ih pobrka onda jelo ne valja. Tako i u slijedećim dokumentima ima svašta (napominjem da nijedno od pomenutih imena u dokumentima nije kuhar). Mogalica za napredne !!!! Da bi malo pomogao, obratite pažnju na REDOSLIJED DATUMA.
1. zapisnik MK od 17.01.2007. sa dnevnim redom i provedenom raspravom i odlukama ( samo prva stranica)
2. poziv upućen reprezentativcima e-mailom, za dolazak na sjednicu MK i očitovanje neodlaska na ECh, dana 18.01.2007. od Direktora (iako je već sve bilo gotovo i odlućeno)

3. pozvani trebaju doći 23.01.2007. na sjednicu MK
4. Ivica piše svoje viđenje neodlaska i šalje ga uoći sjednice MK sa datumom 22.01.2007.



(e-mail Ivica 2.jpg)



Attachments
----------------
Attachments e-mail Ivica 2.jpg (101KB - 56 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 29/11/2007 14:04 (#3677 - in reply to #3676)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
I meni je teško poslati potrebnim redoslijedom.



(e-mail Ivica 1.jpg)



(zapisnik MK 17.01.2007..jpg)



Attachments
----------------
Attachments e-mail Ivica 1.jpg (195KB - 46 downloads)
Attachments zapisnik MK 17.01.2007..jpg (106KB - 45 downloads)
Top of the page Bottom of the page
Damjan
Posted 29/11/2007 19:35 (#3684 - in reply to #3667)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

50025
Location: Novo mesto
LELO - 28/11/2007 20:54

I taman kad pomisliš da bi sve moglo biti u redu saznajemo da je Direktor sa dijelom reprezentacije otišao na "Black sea cup" To ipak nema veze sa nastupom reprezentacije i jedna je od grešaka Direktora. Po spomenutom Pravilniku trebao je biti vođa cijele ekipe koja ide na ECh. Dokaz, da nas je ostavio protivno svojoj dužnosti pročitajte:


E moj LELO, tu pretjeruješ.Da te direktor još vodi na takmičenje??

Je li on profesionalni direktor??
Top of the page Bottom of the page
Bobo
Posted 29/11/2007 20:50 (#3687 - in reply to #3684)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

100100100100252525
Location: Arnhem-Nederland
Ja sam kao mali ,citao knjigu ""Kneginja na zrnu graska"".
-----
Efteling

Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 29/11/2007 22:50 (#3699 - in reply to #3677)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb

Željko, iako sam namjeravao odustati o daljnjeg objašnjavanja i pustiti te da se i dalje sam sramotiš do trenutka dok sam ne shvatiš kakvu reakciju zaslužuje tvoje ponašanje nekako me vuku slova na tastaturi pa...

Kad smo kod redosljeda da i ja nešto kažem o tome, jer ovako stvarno ispada da vas je "kuhar" želio izigrati. Naime, datum u zapisniku (17.01.2007) nije ispravan. Sjednica je održana 23.01.2007 kako i stoji u Lekijevom pozivu da dođete na sjednicu i orazložite razloge svog neodlaska. Očitovanje Ivice Freibergera od 22.01.2007 je pročitano na navedenoj sjednici što naravno ne bi bilo moguće da je sjednica održana 17.01.2007. Tvrdnja da ste pozvani kad je sve već bilo odlučeno ne stoji. Dakle u zapisniku je naveden krivi datum, a moguće je da se to dogodilo jer je i 2006 godine sjednica održana upravo na taj datum pa će ta greška biti ispravljena.

Prisjeti se, ti/vi ste i usmeno bili pozvani na sjednicu i to ne jedanput. Na izvanrednoj skupštini AMKS kojoj sam prisustvovao osobno sam vas pozvao da pokušate obrazložiti neodlazak. Tvoj odgovor je bio vrlo rječit i bio je otprilike ovakav: "Šta se ja imam kome pravdati, ne pada mi na pamet. Neće meni 9 (devet) jajana krojiti sudbinu."

LELO - 28/11/2007 20:45 Dakle preporuka je Predsjednika da je bolje bez nas. Ali to nije mislio ozbiljno jer je to samo trenutni revolt pa se napiše i ono što stvarno i ne misli...

E ovdje te moram razočarati jer sam napisao upravo ono što sam u tom trenutku mislio, a kad već citiraš ponovit ću i ja ponovo rečenicu koju sam napisao.

"Naravno, ako netko uporno želi pronaći razlog za odustajanje onda će ga i naći, a u tom slučaju mislim da je za ostatak reprezentacije to i bolja varijanta."

LELO - 28/11/2007 20:39 Brzo je stigao šokantan odgovor: 1.takse uplačene, 2. smještaj nije osiguran osim na terenu kampiranje sa vodom???????Evo i tog dokumenta:

I u ovom slučaju bi trebalo potcrtati kompletnu rečenicu, a ne dvije tri riječi za koje se loviš, pa mi pokaži gdje piše da je osiguran jedino kamp na terenu.

"Opcije smještaja su kampiranje na terenu s osiguranom vodom, smještaj u bungalovima koje su koristili neki hrvatski natjecatelji za vrijeme boravka u Odesi (pitati Leška), hotelski smještaj u Odesi (koliko sam upoznat, po dosta visokim cijenama)"

Kad smo već kod smještaja bilo je tu i telefonskih razgovora. Sjećam je jednog u kojem si me toliko isprovocirao da sam rekao otprilike ovo. " Ti si očito odlučio ostati doma jer uporno tražiš razlog za to. Da ti sad kažem da imaš rezerviran apartman s jacuzijem u najboljem hotelu u gradu ti bi pitao jesu li i kurve uključene u cijenu. " Znam da nisu baš birane riječi ali pokazuje koliko su nerealni bila tvoji zahtjevi. Za ovo naravno nemam audio zapis kao dokaz, ali bilo je blizu mene modelara koji su to čuli i pitali zašto uopće razgovaram s nekim tko očito želi zajebati repku.

Za one koji prate ovu temu evo još malo prepiske. Tek toliko da svi dobiju sliku o tome što je Direktor FF trebao "gutati" i kakve probleme raspetljavati princezama na zrnu graška. (Nadam s da Leki i Zechner nemaju ništa protiv jer ne kompromitiraju niti jednog niti drugog)

Pitanje:

----- Original Message -----

From: Zoran Zechner
To: Robert Leško
Cc: Bojan Sturmer
Sent: 8. srpanj 2006 20:19
Subject: Upit sisackih reprezentativaca

Bok,

ovo je e - mail iz usluge. Naglasavam, jer su nekad glasonose losih vijesti "skracivali za glavu".
A ono sto slijedi jest losa vijest.
 

Konkretno, od strane clanova reprezentacije: Freiberger (F1A), Grepl (F1B) i Markusic (F1B) sam
zamoljen da vam obojici proslijedim poruku i pitanje slijedeceg sadrzaja:
 

"Odbijena nam je zamolba za koristenje kombija u svrhu odlaska na EP i od strane Grada Siska i
od strane HZS, te nemamo uvjeta za odlazak na put. Obzirom na situaciju pitamo vas kako prevladati
problem?"

Eto, to je to...Sto se od mene trazilo - to sam i ucinio.

Pozdrav

ZZ

************************************************

Odgovor:

From: Robert Leško [mailto:robert.lesko@vip.hr]
Sent: Monday, July 10, 2006 9:57 AM
To:
boris.markusic@sk.htnet.hr; Ivica Freiberger; zeljko.grepl@sk.t-com.hr; Zoran Zechner; bojan@prior.hr
Subject: Re: Upit sisackih reprezentativaca
Importance: High


Bok,
 

Moram priznati da mi više niste jasni, naime, po sto i prvi puta ponavljam da je ovo Hrvatska reprezentacija, a ne ekipa Sisak.
Prema tome moram još jednom reći da me ovakve poruke putem "glasnika" iritiraju te mi nije jasno da nitko od reprezentativaca nije u stanju poslati mail, nazvati.
 

1.) Svi reprezentativci koji su imali stvarnu namjeru nastupiti za Hrvatsku reprezentaciju će to i učiniti.
2.) Nažalost nikome od reprezentativaca nije ustupljen kombi, pa smo prema tome odlučili putovati osobnim (vlastitim) automobilima kao i na svako drugo natjecanje.
3.) Sredstva za put su već raspoređena unutar reprezentacije i dostatna su za cjelokupne troškove puta.
4.) Osobno sam već nekoliko puta naglasio da imam jedno mjesto u svom automobilu za bilo koga od Vas dolje nabrojanih ili za prijevoz dijela Vaše opreme. Prema tome netko od Vas ipak ima izbora.

Ako smatrate da Vam je ovo dovoljan alibi za neodlazak na Europsko prvenstvo (otkaz Vašeg nastupa dva dana pred polazak) napominjem da kompletnu krivicu i posljedice snosite sami.

Jedino je žalosno da će radi Vaših postupaka ispaštati i drugi modelari.

Molim da mi se pojedinačno izjasnite glede Vašeg odlaska ili neodlaska na Europsko prvenstvo.


S poštovanjem

************************************************


-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 29/11/2007 23:49 (#3701 - in reply to #3699)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
E moj Bojane. Zar ne vidiš da su tvoji argumenti samo prepričavanje i stavljanje u usta drugima ono što bi ti želio da su rekli. Citirajući ono što ja nisam rekao samo dokazuješ svoj riječnik a ne moj. Ja ću se i dalje držati dokumenata. Sada možeš i prepravljati datuma zapisnika i sve što ste pogriješili. Ipak stoji da nam nitko nije želio pomoći. U veljači smo rekli a ponovio ti je i Ivica, da ne može ići ranije ali uporno ponavljaš tu ponudu. Isto tako ponavljaš bez srama da je 4.300 kuna dovoljno da pokrije troškove odlaska TRI člana i boravka u Ukrajini deset dana. Ne znam koliko su ostali potrošili ali po tvom sistemu "rekla - kazala" član rep. koji je bio u Ukrajini izjavio je da su dobili i džeparac. Zašto se onda ove godine Reprezentacija uputila u Ukrajinu zajedno, u jednom kombiju, svi zajedno, uz direktan prijenos ispračaja? Zašto to nije moglo prošle godine? To su samo pitanja na koja ne očekujem odgovor jer ga znam. Ja ću samo završiti ovu priču sa dokumentima a na tvoju žalost ne možeš i pobiti. Obzirom da sporni zapisnik nitko nije vidio do 17.11.2007. ono što se dešavalo moglo se i izbjeći. Uporno smo tražili svoje dozvole. Povečavao se samo trošak telefona jer nitko ništa nije odgovarao. Onda smo odlučili pokušati saznati pišući a sada vidim da sve treba pisati jer riječi ne vrijede. Evo prvod dopisa:



(sportske dozvole.jpg)



Attachments
----------------
Attachments sportske dozvole.jpg (115KB - 44 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 30/11/2007 00:00 (#3702 - in reply to #3701)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Iz priloženog se vidi da nas nitko ne "šljivi" i da se na naš upit ne odgovara. Pokušavamo malo ozbiljnije preko odvjetnika dana 18.06.2007.



(odvjetnik.jpg)



Attachments
----------------
Attachments odvjetnik.jpg (162KB - 51 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 30/11/2007 00:04 (#3703 - in reply to #3702)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
I onda konačno stiže odgovor od ZSH iako sa zakašnjenjem od PET mjeseci od spornog zapisnika:



(odluka 1.jpg)



(odluka 2.jpg)



Attachments
----------------
Attachments odluka 1.jpg (197KB - 49 downloads)
Attachments odluka 2.jpg (119KB - 51 downloads)
Top of the page Bottom of the page
Leki
Posted 30/11/2007 00:05 (#3704 - in reply to #3701)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

50010010010025
Location: Zaprešić
daj ne laprdaj više.
Vidi se da si penzioner i imaš vremena, i ne sječaš se kaj si jučer imal za ručak.
Nemam sad vremena pisati litanije, a na sve ove gluposti odgovorim ti prek vikenda, netko ipak i radi u ovoj državi.

Samo jedno ... nemoj nikad više rezati dijelove dokumenta koje objavljuješ. Svaki dokument koji si dobio od mene objavi CIJELI.
-----
Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 30/11/2007 00:12 (#3705 - in reply to #3704)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Zašto sada takovi tonovi zar vam smeta istina. Samo čitajte jer ima onih koje to i zanima. Ovdje nema izmišljanja i friziranja samo "crno na bijelo" Na ovakovu odluku AMK Sisak je prigovorio:



(prigovor ZSH.jpg)



Attachments
----------------
Attachments prigovor ZSH.jpg (188KB - 54 downloads)
Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 30/11/2007 01:01 (#3707 - in reply to #3701)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb

LELO - 29/11/2007 23:49  Citirajući ono što ja nisam rekao samo dokazuješ svoj riječnik a ne moj.

Budi slobodan napisati šta od navedenog nije istina


-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
Bojan
Posted 30/11/2007 01:22 (#3708 - in reply to #3701)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

100010025
Location: Zagreb

LELO - 29/11/2007 23:49  Zašto se onda ove godine Reprezentacija uputila u Ukrajinu zajedno, u jednom kombiju, svi zajedno, uz direktan prijenos ispračaja? Zašto to nije moglo prošle godine? To su samo pitanja na koja ne očekujem odgovor jer ga znam. ...

Ako ga znaš onda ga javno iznesi. Dok čekam tvoj odgovor, evo mog.

Ove godine smo imali hrvatsku reprezentaciju bez "krtica". Dakle reprezentativce koji su željeli biti tamo, a ne one kojima status reprezentativca služi samo zato da zajebava ostale, prikupi i potroši lovu od sponzora i sl. Zaboravljaš da ste "imali" kombi u kojem nije bilo mjesta niti za jednog člana reprezentacije osim članova AMKS. Pa čak ni za opremu onih koji nisu iz AMKS. Zajedničkog prijevoza ste se sjetili onda kad je "spremna AMKS ekipa" ostala bez kombija.


-----
Bojan Stürmer

www.aeromodelarstvo.net
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 30/11/2007 14:33 (#3724 - in reply to #3708)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
Poslije TRI MJESECA strpljivog očekivanja odgovora obratili smo se HOO:



(arbitraaÅa HOO.jpg)



Attachments
----------------
Attachments arbitraaÅa HOO.jpg (138KB - 47 downloads)
Top of the page Bottom of the page
LELO
Posted 30/11/2007 14:40 (#3725 - in reply to #3724)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Veteran

100
Location: Sisak
HOO NAM JE ODMAH ODGOVORIO OVAKO:



(odgovor HOO.jpg)



(odgovor HOO 2.jpg)



Attachments
----------------
Attachments odgovor HOO.jpg (141KB - 49 downloads)
Attachments odgovor HOO 2.jpg (118KB - 51 downloads)
Top of the page Bottom of the page
buki
Posted 30/11/2007 15:15 (#3727 - in reply to #3725)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

5002525
Location: Zaprešić
Po ovome ispada da "možda" i Olimpijski odbor ima neku "urotu" protiv AMKS..... (pa kada će nam se više otvoriti oči) A kaj vele Klingonci?
Top of the page Bottom of the page
Bobo
Posted 30/11/2007 17:22 (#3729 - in reply to #3727)
Subject: Re: Analiza nastupa u sezoni 2007



Extreme Veteran

100100100100252525
Location: Arnhem-Nederland
Zalosno je Zeljko da si toliko energiju potrosio da dokazes da si "'BIROKRATA"" .Sve ove papire sto si nam stavio kao dokazni materijal, govori vise o tebi nego o drugima."'SPARTANACI "'su za tebe rusitelji modelarstva i prava .Ocito se vidi iz ove sapunice koju pokusavas rezirati,da ti smetaju neki"" LJUDI"".Baska LJUDI modelari do jaja.Koji nece nista vise i nista manje nego TI(mozda??).Nije mi jasno zasto niko iz AMKS nije reagvao,mozda se boje NASILNIKA MODELARSTVA.Kao nekada kada im je Karanovic samarao sudiju na"' kupu zeljezare Sisak"".Niko se nije usdio da ga sa nase''FESTE ''makne ,cak ni ti Zeljko( a ja mozda i za to imas papir da nisi mogao doci).Zalosno je to sto radis sebi i drugima! Pozdrav
-----
Efteling

Top of the page Bottom of the page
zzechner
Posted 3/12/2007 01:28 (#3767 - in reply to #3437)
Subject: RE: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

1000
Location: Sisak, Hrvatska

Nakon vise poziva na izjasnjavanje po ovoj temi, clanovi AMKS su odrzali nekoliko sastanaka, a nakon toga i vise telefonskih te SMS konzultacija. Izmedju ostalog, cekali smo da i g. direktor/izbornik napise ono za sto je najavio da preko tjedna nema vremena.

Obzirom da nije izvrsio najavljeno, u obvezi sam objaviti misljenja i zakljucke clanova AMKS. Izabrao sam novi thread na ovom forumu, pod nazivom KADIJA, sto smatram primjerenijim nego thread ANALIZA NASTUPA U SEZONI 2007, jer dio nasih clanove je zakulisnim igrama bio nezakonito onemogucen nastupati.

Po zakljucku clanova AMKS,

Predsjednik Zoran Zechner

P.S. Uvazeni gost koji se javlja iz EU vas je podsjetio kako je AMKS na pljusku "okretao i drugi obraz". Do tog zakljucka je dosao uzivajuci nase gostoprimstvo prije vise desetljeca. Unatoc omalovazavanjima, opstali smo i nakon svih tih desetljeca smo jedan od rijetkih klubova cije se ime nalazi na FAI listama. Na nasu zalost, u modelarskom zivotopisu autora podcjenjivackih tekstova nismo nasli modelarske domete koji mu "daju krila" za takovo ponasanje. (Mozda je odgovor u legaliziranim opojnim sredstvima drzave koja ga je udomila?)

Zato ga pozivamo da bude nas gost vec iduce sezone, upozna nasu livadu, uziva u ljepoti naseg neba, pokusa ostvariti neki rezultat i ode pun novih saznanja. AMKS jos uvijek ima tvrde misice za "pokazati zube" kad je potrebno, ali i toplo srce otvoreno svakom tko dolazi u miru i s dobrim namjerama.

  


-----
Lic. No CRO F-053 / FAI 70026
Top of the page Bottom of the page
Leki
Posted 3/12/2007 14:00 (#3773 - in reply to #3767)
Subject: RE: Analiza nastupa u sezoni 2007



Elite Veteran

50010010010025
Location: Zaprešić
Pozdrav od Kadije,
Ovog vikenda sam se bavio onim meni najbitnijem-MODELARSTVOM.
Sad su me kolege s posla posjetili da pogledam novosti na grupi, moj odgovor na LELO dopise je isti onaj koji sam već napisao i iza kojih tvrdnji stojim. Komentare ostalih LELO dokumenata napisati ću kad mi vrijeme dozvoli.
Pozdrav
-----
Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Top of the page Bottom of the page
Bobo
Posted 3/12/2007 17:55 (#3780 - in reply to #3437)
Subject: Re: AMKS - MK - HZS



Extreme Veteran

100100100100252525
Location: Arnhem-Nederland
Vaditi (rijeci, recenice)iz konteksta,je odlika oni koji nece ili ne znaju citati.Nigdje ni jednom rjecju nisam omalovazavao jednu instituciju (meni svetu) kao sto je Vas AMKS.Bila je samo dobra namjera da se cuje glas drugih iz tog kluba.Valjda je kolektivno misljenj prosla stvar.Sto se tice,moji modelarski dostignuca budem se potrudio.Pa da budem dostojan konverzacije sa tobom.Ja jos mozda mogu napraviti nesto,ali Ti da postanes nesto ,bogami tesko.Jos jednom se javno ispricavam svim clanovima AMKS ,ako mislite da sam vas uvrjedio.To mi nije bila namjera.Samo mi vas je jako zao kakvi Vas ljudi vode.
PS.Nadam se da su zubi i misici bili metafora. Pozdrav
-----
Efteling

Top of the page Bottom of the page