|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | 5. KOPLAS PRO KUP F1N FAI Open International
Discipline: F1N(obavezna FAI licenca) i F1N-150
Plasman: pojedinačni ukupni, izdvojen juniori (18g), mlađi juniori (15g), poletarci (11g), dame.
Datum: Nedelja, 23.02.2014. Mesto: Hala Sportova, Nova Pazova, Jovana Popovića 2
(Iz pravca Beograda, u centru Nove Pazove levo, prva desno, prvi ulaz desno u dvorište škole)
(Iz pravca Novog Sada u centru Nove Pazove desno, prva desno, prvi ulaz desno u dvorište škole).
Vreme održavanja: od 8:00 do 18:00 sati.
Nagrade: Sportski trofeji.
Osveženje, užina, slatkiši, suveniri, ručak
Kotizacija: ne primenjuje se.
Rok za prijave učešća (takmičari, pratioci): 15.02.2014. na:
bozo.grubic@yahoo.com ili faks 022 323 597,
8:00 - 8:45 Dolazak i registracija (isključivo, za kretanje u hali, koristiti sportsku obuću).
8:45-9:30 - Zvaničan trening, 9:30 - 12:30 - 3x3 turnusa F1N150,
12:30-13:30 - Zvaničan trening, 13:30-17:00 - 3x3 turnusa F1N,
18:00 - Proglašenje pobednika,
Suorganizatori: VSS, VSV, Grad Nova Pazova, KOPLAS PRO DOO |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Kako zbog lošeg vremena nisam bio u Čemincu, proglašenje Open International F1N kupa biti će u Novoj Pazovi. Ovako izgledaju medalje.
(OIF1NCUP2013.medalje.jpg)
Attachments ---------------- OIF1NCUP2013.medalje.jpg (179KB - 414 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Dakle po 3 seta medalja za obe kategorije + ukupno ???
Inače da vam svima prenesem da je F1N OI Cup 2014 u nadležnosti nas Grubića.
Ako ima neka ideja da mu damo neki smisleniji naziv, pišite mi na mail |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | martin - 12/2/2014 16:16 Dakle po 3 seta medalja za obe kategorije + ukupno ??? 3 x F1N; 3 x F1N-150 i 3 x F1N+F1n150 !!! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
F1N-150=44, F1N=21 (Zvečan, Beograd, Osijek, Zaprešić, Ludbreg, Trstenik, Zrenjanin)
Sasvim lepo!
|
|
|
|
Veteran
| Pristojan broj natjecatelja, mislim da bi bilo dobro za buduća natjecanja raspis za IO staviti i na forume Češke, Slovačke i Poljske jer se kod njih to dosta leti. Lijep pozdrav od dede Dominika! |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Dominik prijavili nam se Rusi iz AK "BEKAS", Kalinjingrad, ali je ispalo da istog dana imaju F1N Kup u Sankt Petersburgu.
Kad pogledaš taj klub sa 270 učenika onda možeš zamisliti kakve bi male "zveri" doveli kod nas
Možda dođu najesen u Belišće ... |
|
|
|
Extreme Veteran
(Zvečan, Beograd, Osijek, Zaprešić, Ludbreg, Trstenik, Zrenjanin, Zemun, Nova Pazova)
Sasvim, sasvim lepo! |
|
|
|
Veteran
| Mislim da oni imaju toliko članova u svakom kubu,ali nigdje nisu pokazali svoja natjecanja u F1N pa jeteško zaključiti gdje su rezultatski u odnosu na nas, a možda žele učiti od najboljih (Dlaka, Zobec, Boc ). |
|
|
|
Regular
| Sa 90% sigurnošču bi se trebala i Kutina pridružiti ovom velikom skupu.
Moramo još financijsku konstrukciju zaokružiti i evo nas kod vas!!!!
Lijep pozdrav i vidimo se!!!! |
|
|
|
Extreme Veteran
(Zvečan, Beograd x 2, Osijek, Zaprešić, Ludbreg, Trstenik, Zrenjanin, Zemun, Nova Pazova, Kutina)
Ne može lepše!!! |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Veteran
| Jeste li se svi nabrusili (našmirglali) za tekmu poput Dlake? Ja osobno nabrusio nove male (4 komada) i jednog velikog reciklirao (smanjio sam mu težinu za 2 grama). Još samo da proleti kako treba i nitko sretniji od mene. Pozdrav do sutra!! Dominik |
|
|
|
Extreme Veteran
http://boca55.proboards.com/thread/2029/f1n-koplas-pro-kup-2014?pag... |
|
|
|
Extreme Veteran
http://www.koplas.co.rs/fileshare/KOPLAS_PRO_KUP.zip |
|
|
|
Veteran
| Hoće li uskoro kakav video uradak, jer kamerman je puno radio, pa se nadam da je nešto ostalo za pokazati. Pozdrav od Dominika. |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Imamo samo kratku vest na našoj TV:
http://www.youtube.com/watch?v=7n_-LwuiAxc
... a opširnija priča iz svih onih snimaka će se verovatno praviti nekom drugom prilikom.
Pored toga imamo prilog u sportskom pregledu RtvSp, počev od šestog minuta:
http://www.youtube.com/watch?v=xK4XCcxoM0c&feature=youtu.be
|
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Evo specijalno za Čedu Špehara i kompletnog kolaža od 40 minuta na našem "Info Kanalu":
http://www.youtube.com/watch?v=2QgvgUB3U4s&feature=youtu.be |
|
|
|
Veteran
| Dobar uradak,samo nedostaju letovi, a koliko možete pričati to je nevjerojatno.Dolazi li netko od Vas u Ludbreg?Pozdrav od Dominika! |
|
|
|
Veteran
ovo je ipak TV emisija koja ima za cilj da nas reklamira u selu a i šire.
Snimatelj Neđa ima naklonost ka nama zato što je i sam je nakada vodio jedan krajnje neobičan i za ovaj narod nepoznat spotski klub. U pitanju su Izviđači (ili ti "Boy Scouts") koji su imali svoja takmičenja a o čemu ogromna masa ovog današnjeg naroda sa obe strane Dunava i naše i vaše nema pojma i nije mu jasno šta su oni to radili isto kao što ne razumeju šta mi radimo. A ako ne razume narod tek onda ne razumeju ni vlasti, zato je važno imatu ovakve emisije. |
|
|
|
Veteran
| Neke vlasti misle da narod ne smije previše znati, jer zna se kako je završio onaj koji je previše znao. Glede tih natjecanja izviđača tamo nekih sedamdesetih mi iz CTK Špansko uzeli smo šest uzastopnih državnih prvenstava počevši 1976. u Rovinju, a zadnje je bilo 1081. u Nišu, nakon toga smo se raspsli kao ekipa radi služenja vonog roka. |
|
|