|
|
Expert
Location: Mostar | Pa nemorate se baš puno smijat,,,,može i BiH imat svojih loših trenutaka !
(Miloše---listopadni,,,,opet si prva rezerva ,,,,spremaj za Rumuniju ,, )
Attachments ---------------- Book1 BiH.xlsx (12KB - 456 downloads)
-----
| |
Site Sponsor | my ad code here... | | |
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Sonjo,,mislim da je ovakav poredak,,nije sve crno kao sto izgleda
sony - 24/10/2013 00:09
Pa nemorate se baš puno smijat,,,,može i BiH imat svojih loših trenutaka !
(Miloše---listopadni,,,,opet si prva rezerva ,,,,spremaj za Rumuniju ,, )
Attachments ---------------- POREDAK ZA RUMUNIJU 2014..xlsx (13KB - 402 downloads)
| |
| |
Expert
Location: Mostar | Pa nije crno ,,,,,, bar u Brazil idemo direktno !! Kad bi u FF bile kvalifikacije ,,ispali bi mi u prvom krugu.
Predpotopna norma i pravilnik ,od 1100 bodova iz **63-e godine ionako je bez svrhe (več odavno,,a pogotovo na danšnje vrijeme )
Uostalom ,,,,, pa Zela naš ,pravi ""malo manje bodova "" od pojedinih reprezentativaca.
A ako mi neko kaže ,,koja je razlika između 700 bodova i 1100 ,,,,,po takmičenju, priznaču i ja da nije sve tako crno !
****** A da ,,,,u čitavoj godini,,, na svim takmičenjima ,sve jedrilice u BiH ,,,,,samo 4 puna rezultata (1260 )
(ma nije crno ,,,,,,,, crna rupa je ! )
Edited by sony 24/10/2013 10:14
-----
| |
| |
Veteran
| Koliko para toliko i muzike. Samo ima jedna mala ispravka Sonjo nisi uvrstio Kovacevic Dragisu -junior AK ULL on je u Sisku uzeo 4 mjesto na Wc cupu.Ali to ionako nema nikakve veze svejedno djeca nikad i ne idu na neko prvenstvo tako da nije ni bitno.Ako ti treba rezultat poslacu ti da kompletiras svoju listu pozz
----- only the sky is our limit | |
| |
Expert
Koliko para toliko i muzike. Samo ima jedna mala ispravka Sonjo nisi uvrstio Kovacevic Dragisu -junior AK ULL on je u Sisku uzeo 4 mjesto na Wc cupu.Ali to ionako nema nikakve veze svejedno djeca nikad i ne idu na neko prvenstvo tako da nije ni bitno.Ako ti treba rezultat poslacu ti da kompletiras svoju listu pozz
Oooo Miloše,eee
1. Nije ta teza točna ,,,o parama i muzici ,,,, (ako misliš da je točna ,,,,mijenjačemo se ti i ja za modele ,,,,pa dokaži tu teoriju )
2.--na ovoj drugoj točki,,,več ti pada ova prva ,,,o parama i muzici,,,da bi vidio rezultat Kovačevića u Sisku,netrebaju ti pare,,nego-.....(naočale)a napravio je 1067 (qvotirano)
3. Ko juniorima brani da idu bilo gdje ,,,ako ima love u savezu,,,a ako nema ,ima tata i mama !
4. netrebaju mi rezultati,,,,,, imam sve za BiH,,,,,,,,,,(a volio bi,,da nemam ! ) ,,,,
5.only the 900,,,, 950,,, is your limit
Edited by sony 30/10/2013 23:47
-----
| |
| |
Extreme Veteran
Location: Split | http://www.youtube.com/watch?v=2THN7DzZ1RA | |
| |
Extreme Veteran
NIJE U ŠOLDIMA SVE !!!!!!!!!!!!!! | |
| |
Extreme Veteran