|
|
Expert
toni - 14/2/2013 22:51 darijo - 14/2/2013 22:12 Sada imaš razloga i obavezu realizirati staru ideju, tj. organizacija Janjetina-odojak kup KOLIKO JA ZNAN TO JE U PRIPREMI !!!!! Samo da još Sonjo kao organizator objavi raspis i zamoli Bojana da otvori prijave
Evo,,, Janjetina cup (non Wc ! ) u drugom i zadnjem pokušaju ,, Ako trebaju razlozi ,bar što se Janjeta tiče,,, ima ih !
1. Prvi Sportista grada 2. Sutra udajem prvu kćerku 3. ,,,,nema veze ,,,,Recimo Leki prvi u USA,,,,,,, itd !
Samo da ne bude opet ,,,,biče Hladno,,, padače kiša ,,,sjekire ,,,,,,
Evo i raspis ponovo pa se ovdje izjašnjavajte ,,,,, gdje ,,,kad ,,,,
A Bojana molim ,,, da otvori prijave . Misli ,,,nemora baš odmah ,,,,,da vidimo prvo ,,,,junačine !!!
Bulletin---Raspis
Organizator--------skupina ljubitelja jagnjetine
Kategorije F1 A B C
Datum--------------( U PRIPREMI )
Mjesto-------------Bjelopolje
Kotizacija--------- NETREBA
Sportska dozvola—NETREBA
Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu !
Šator- stolice-gajba pive- vino-malo sira iz mjeha,,,(dok se jagnje ne obradi )
Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min )
U subotu u vremenu od 11h do 15h
Max—7 minuta
Nagrade -------------- Svi koji napune 7 minuta su pobjednici i nagrađuju se ::
****Goščenjem od strane gubitnika kad jagnje bude gotovo ,,,
U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom !
DODATAK pravilniku!
1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min )
2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,Jadne životinje ili više istih !! ,,,
-----
| |
Site Sponsor | my ad code here... | | |
Expert
| |
Veteran
| Mogu li i čukci na praćku? Vidio sam da se to vozi u velikim količinama u Švedskoj i u SAD, pa mislim što ne bi i mi kad mogu oni, ipak smo mi napredni modelari. | |
| |
Expert
Mogu li i čukci na praćku? Vidio sam da se to vozi u velikim količinama u Švedskoj i u SAD, pa mislim što ne bi i mi kad mogu oni, ipak smo mi napredni modelari.
Ja nemam niš protiv,,,,ali mislim da su vama "naprednim " šanse svedene na minimum ,pa spremite kecelje,, čaše , otvarače za flaše,,,,jer u dnu raspisa ,,,jasno piše! -----
| |
| |
Veteran
| A ja pomislio da reza nije važna, nego je važniji ugođaj. | |
| |
Expert
A ja pomislio da reza nije važna, nego je važniji ugođaj.
Naravno da je važan ugođaj ,,,,,, ali jedno je vrlo usko ,,povezano sa drugim !! -----
| |
| |
Extreme Veteran
| |
| |
Expert
Poziv važi i za EU ? :-)
Pa naravno da važi ,,,uostalom dok se Hrvati odluče ,daju prjedloge ,,kad -gdje ,,, napravit Janjetina cup,,,več če se i EU rasturit,, -----
| |
| |
Veteran
| Gledam malo kalendar natjecanja u lipnju uopće nema FF natjecanja,ima li tu mjesta za JANJETINA cup No 2??? | |
| |
Elite Veteran
Location: Koprivnica | pa na ovo janje bi se moglo doć ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com | |
| |
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Izgleda da Koprivnica dolazi... Odprilike koji mjesec bi to bio? ----- Andy G
Kum | |
| |
Elite Veteran
Jermol Darijo
kategorija -graševina
sportska dozvola - CRO rizling
prijedlog za vrijeme tekme 01.05.2013 | |
| |
Extreme Veteran
prijedlog za vrijeme tekme 01.05.2013
Koprivnica se slaze sa prijedlogom.. ----- Andy G
Kum | |
| |
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Meni je žao, na taj datum ne mogu. Planiram trening u Korenici početkom 6. mjeseca.... | |
| |
Expert
Meni je žao, na taj datum ne mogu. Planiram trening u Korenici početkom 6. mjeseca....
Ma nemaš brige Damjan,,,ionako se svi "razbježe " čim se primakne 1 svibanj,,,,, ono,,, znaš,,:kiša če ,,hladno je ,, maca se omacila,, baba se udaje,,,,,, -----
| |
| |
Elite Veteran
Location: Zagreb | sony - 19/3/2013 12:35 Damjan - 18/3/2013 20:32 Meni je žao, na taj datum ne mogu. Planiram trening u Korenici početkom 6. mjeseca.... Ma nemaš brige Damjan,,,ionako se svi "razbježe " čim se primakne 1 svibanj,,,,, ono,,, znaš,,:kiša če ,,hladno je ,, maca se omacila,, baba se udaje,,,,,, .Ma reci jasno i kratko: povlačim prijedlog i ništa od obečanja
| |
| |
Elite Veteran
| |
Expert
(217503_10200100669262039_1557043628_n[1].jpg)
Attachments ---------------- 217503_10200100669262039_1557043628_n[1].jpg (154KB - 331 downloads)
-----
| |
|
|