|
|
Member
Location: požega | Dana 02. ožujka u Požegi će se održati 7. Državno prvenstvo zrakoplovnih modelara u kategoriji F1N i F1N-150.
Molim Bojana da otvori prijave, raspis stiže... |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | evo ih... www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=182 ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Member
(DP 2013 pozega fin.jpg)
Attachments ---------------- DP 2013 pozega fin.jpg (244KB - 391 downloads)
|
|
|
|
Member
Location: požega | Za one koji nisu bili: dvorana visina 9,2m (mislim da je Šika mjerio prošle godine) "čiste" dimenzije 40x20m, izvan toga su još tribine koje se mogu iskoristiti za jedan krug ;-)
(Sportska_Dvorana_Grabrik-Unutrasnjost.jpg)
Attachments ---------------- Sportska_Dvorana_Grabrik-Unutrasnjost.jpg (66KB - 402 downloads)
|
|
|
|
Member
Location: požega | Za one koji idu iz smjera ZG, kod benzinske (radi se cesta pa pripazite) odvojite se desno za centar i samo ravno, i nakon trga cca 100m parking i dvorana sa desne strane.
Smjer SB, ravno, kružni tok, drugi izlaz uzbrdica, poslije drugog ležećeg policajca lijevo je dvorana
Smjer OS (preko Našica) pratite glavnu cestu, prvi kružni (drugi izlaz), odmah je drugi kružni i prvi izlaz, uzbrdica, dva ležeća i lijevo na parking
I molio bih sve koji misle doći da se prijave do sutra navečer.....
|
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Želim vam da se sutra pre svega lepo provedete sa decom, a ko će biti prvaci Hrvatske to ćete se nekako dogovoriti do kraja dana |
|
|
|
Member
Evo rezultata...
Attachments ---------------- drzavno 2013 F1N.pdf (120KB - 520 downloads) drzavno 2013 F1N150.pdf (124KB - 475 downloads) Rezultati aeromodelari 2013.xlsx (9KB - 435 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Čestitam novim državnim prvacima! Vidim da je u 150 bilo neizvjesno do samog kraja. Čestitke Dlaki na jedinom nasovu državnog prvaka u 150 koji mu je do sada falio ali se na sjećam kada je ovako loše odradio F1N. Zato Zobec rastura u obje kategorije i lako se moglo dogoditi da pobjedi i velike i male. Svaka čast Vilime! ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | I moje čestitke Zobecu, a posebno Osječkim mališanima. Jučer nije bio zaprešićki dan. Skoro sve kaj smo imali smo i polomili. Mojoj F1N floti, nakon nekoliko godina upotrebe došlo je do zamora materijala i doslovno su mi se raspadali. Oni koji bi izdržali izbačaj, razbili bi se od udaraca u plafon>parket. Vrijeme je da se uhvatim šmirgla jer nemam modela za Ludbreg (ostali su mi No. 15 iz 97. i No. 19 iz 98.).
F1N-150 je jedina kategorija u kojoj do jučer nisam imao zlato na Državnom i jučer mi je bilo najvažnije upravo to. Tekma između Vilima i mene je bila kroz sva 3 turnusa u desetinkama.
Zoltanu pohvala na organizaciji.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Member
https://www.facebook.com/pages/AeroBorovo/240297052677782?fref=ts |
|
|
|
Expert
|