Posted 4/10/2012 08:04 (#26284 - in reply to #26278) Subject: RE: Prilep & Macedonia World Cup
Regular
Prilep kup iz mog ugla,za one starije modelare.
Vozeci se prema Prilepu,verujte mi da sam se radovao tom takmicenju,ne zbog postizanja nekog vrhunskog rezultata,mene je to proslo,vec zbog samog takmicenja koje po meni ima dusu. I nisam se uopste razocarao.Domacini preljubazni,teren inzvanredan,vreme samo, kako se moze pozeleti,vrhunski takmicari.
Prisetio sam se nasih starih takmicenja,kada su to ona bila,Livno,Mostar,Zagreb,Cakovec,Sisak,kada smo bili jedna zemlja.Mozda ce se neki mladji i naljutiti,ali samo zato sto oni to ne pamte.Imao sam utisak kao da je u Prilepu vreme stalo.Srdacnost onih ljudi od Zdravka kao organizatora,Goceta,Zivka,Aljose i ostalih,nikako ne moze da vas ostavi ravnodusne.Dok smo cekali pocetak FLY OFF-a,uzivali smo u reglaznim letovima,Koglota,Lekija,Bombeka i ostalih,diveci se dokle su oni dosli sa elektronikom i LDA profilima.INPRESIVNO.
Sve u svemu,jedan predivan vikend u Makedoniji,i verujte mi da oni koji nisu bili,mnogo su izgubili.
HVALA SVIMA
Boban
Posted 13/10/2012 18:21 (#26310 - in reply to #26138) Subject: RE: Prilep & Macedonia World Cup
New user
Hvala svima !!
Hvala svima na lepim recima i hvala Bobanu na jedinstvenom komentaru koji je obuhvatio sve moje zelje i namere. Da organizujemo vazduhoplovnu sportsku manifestaciju sa svim potrebnim atributima. Da podignemo nivo takmicenja, no ne samo organizaciski nego i u svakom drugom pogledu. Uspeli smo u tome. No toga sigurno ne bi bilo ukoliko niste bili ovde u tako velikom broju. Ali i to bi bilo malo ukoliko se ne bi desila tako bliska komunikacija i medjusebnog drugarskog odnosa. Celo angazovanje organizatora i visoka sportska i opsta kultura svih ucesnika zajedno doprinelo je ka uspesnoj organizaciji dva svetska kupa, na cime smo ja licno i svi drugovi iz organizacije zadovoljni i ponosni. Sve slike su vec postavljene na web strani kupa da nas potsecaju na to.
Pozdrav svima i nadam se da cemo se videti sledece godine u isto vreme.
Sa postovanjem, Zdravko Todoroski