|
|
Veteran
Location: Ludbreg | Predviđeni termin za Državno prvenstvo je 8.9.2012. ali imamo jedan problem. Zbog velike suše i poznatih razloga ovog kraja (Podravskog / Zagorskog) koji se dešavaju početkom / sredinom rujna predlažemo zamjenski termin 23.9.2012. (nedjelja). Za ljude koji nisu pohvatali, riječ je o berbama vinograda i nas organizatore dovodi do problema da nam je jako teško osigurati suce, a i neki natjecatelji su se javili s istim problemom.
Molim natjecatelje da se očituju o novom datumu, da li odgovara ili ne pa da probamo postići neki zajednički dogovor..
Edited by NiX@ 24/8/2012 20:38
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Member
Location: Rijeka | ima u 10 mj. dosta prostora,da malo produžimo sezonu,pošto nam je ljeto bilo katastrofa zbog vrućina
|
|
|
|
Veteran
Location: Sisak, 098-711-540 | ako se ide u 10 mjesec trebalo bi kontaktirati Zvoneta jer Litija sprema neki event u 10mj
okvirno mi novi datum odgovara,a i definitivno će biti ugodnije |
|
|
|
Extreme Veteran
i poznatih razloga ovog kraja (Podravskog / Zagorskog) koji se dešavaju početkom / sredinom rujna, riječ je o berbama vinograda
Nikad nebi ocekivao od klupskog kolege ovakvu diskriminaciju...znam da ne priznate međimurce kao autohtonu naciju ali ovo je zbilja previse salamala... ako mene pitate slazem se oko promjene termina a buduci da je recesija na vrhuncu skijanje otpada, pa mozemo i negdje u zimi organizirati DP
----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Expert
(cuclek.jpg)
(trotter_cuclek.jpg)
Attachments ---------------- cuclek.jpg (242KB - 351 downloads) trotter_cuclek.jpg (212KB - 365 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Molim Bojana da otvori prijave.
Attachments ---------------- drzavno2012.doc (174KB - 566 downloads)
----- Geci |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Evo prijava - http://aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=173
----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Extreme Veteran
----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Member
|
|
|
Veteran
Location: Ludbreg | YO! Evo i to je zavrsilo, skupilo nas se "samo" 10, al ocito da je to nasa realnost, nazalost.
Svaka čast organizatorima na dobro organiziranoj tekmi..
Bravo prvatrojica i to je to.
Reze |
|
|
|
Veteran
Location: Ludbreg | YO! Evo i to je zavrsilo, skupilo nas se "samo" 10, al ocito da je to nasa realnost, nazalost.
Svaka čast organizatorima na dobro organiziranoj tekmi..
Bravo prvatrojica i svi ostali..
Reze
Edited by NiX@ 23/9/2012 20:12
(reze.jpg)
Attachments ---------------- reze.jpg (210KB - 368 downloads)
|
|
|
|
Veteran
Location: Sisak, 098-711-540 | Ludbreg je opet iskazao sve svoje vremenske mogućnosti, pikava ali nadasve zanimljiva tekma. Čestitke pobjednicima
a evo i link o onima danas
http://www.flyfreak.net/dogadanja-i-okupljanja/memorijalni-aeromiti...
Edited by Drveni 23/9/2012 22:19
|
|
|
|
Expert
(trening.jpg)
(rasprava.jpg)
(start.jpg)
(brvaci.jpg)
Attachments ---------------- trening.jpg (228KB - 352 downloads) rasprava.jpg (168KB - 391 downloads) start.jpg (116KB - 357 downloads) brvaci.jpg (232KB - 365 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Expert
|
|