|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | http://www.aeroklub-izet-kurtalic.ba/
http://www.facebook.com/events/485567068120557/
-----
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Kako to, da ste odlučili povečati takse za prijave poslije 17.8. :-(
Sa obzirom, da raspisa nije bilo na nijednom forumu, za posjetu vašeg sajta odlučio sam se tek poslije mora, jer imam tamo prespor internet...A to je bilo poslije 17.og.... |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Raspis je vec odavno na stranici aerokluba . Ja licno nisam za povecanje takse ali eto tako je :D -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Ako stvarno planiras doci onda se zvanicno prijavi na ovaj mail: cabaravdic.malik@bih.net.ba i taksa nece biti problem
Ovo je odluceno upravo zbog takmicara koji se stalno prijavljuju , potvrde dolazak i onda opet ne dodju :/
LP -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Ja osobno ne mogu doci zbog sluzbenih obaveza (rekao sam vec Mirsadu na EP), ali doci ce nasa trojica iz Nm, koji smo prijavili kasnije.
Sto se tice takmicara, koji se samo prijave...i mi imamo problema sa takvima. No, obicno su to jedni te isti.. To je riziko organizatora, koji nece biti rjesen sa povecanjem takse, jer ti se on svejedno moze prijavit, a da ne dodje...Mi obicno takve uzmemo sa rezervom vec kod prijave i obicno procjenimo dobro...
Pozdrav i lijepo takmicenje vam zelim
Damjan |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | SMS-om javio Kili: - u gumenjacima puni Blagojevic, Markusic i Stankovic, FO sutra ujutro - u penjacima poredak: Grepl, Tarik, Mazlica. Cestitka osvajacima trofeja, posebna zlatnom! P.S. Boris se javio telefonom - uzeo je trofej za 3. mjesto radi povratka kuci...
Edited by zzechner 25/8/2012 16:22
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Pridružujem se čestitkama i šteta što Boris neće sutra startati. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Čestitke pobjednicima!!!Šteta za Borisa!!! |
|
|