Posted 9/7/2012 12:26 (#25716 - in reply to #25714) Subject: Re: FF CRO Cup 2012.
Regular
Cestitam bobednicima,i stvarno mi je zao sto nisam bio u mogucnosti da dodjem na takmicenje.Da li ce mo nekad doci, da kazem na ono staro,da nam odlazak na takmicenje ne predstavlja neki trosak. CISTO SUMNJAM.
Ps. primecujem da ste me malo kopirali sa trofejima,sto mi je i drago,jer je mnogo lepse od onih industriskih pehara
Posted 9/7/2012 17:18 (#25723 - in reply to #25537) Subject: Re: FF CRO Cup 2012.
Expert
Još par slova o tekmi.
Livada- Nema take u Europi, kaže djeduška Zilberg, koji od WCh 2009. svake godine dolazi na dvotjedni godišnji na Krbavu i tamo leti
Vrijeme- Plavo nebo, prije podne mirno, a popodne malo vjetra. Još da je bilo par celzijusića manje...
Hrana- Marin, naš kuhar zna znanje
HVALA svima koji su na bilo koji način pomogli tekmu privesti kraju, a posebno Lekiju, Bombeku, Grozdanu, Draženu, Igoru, zaprešićkim juniorima Alenu, Filipu i Franji (bili su uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme), legendarnom Tonetu Videnšeku, karlovčanima Omiju i Vilimu, te Mladenu i mojoj Justini (kaj to njima treba...).
HVALA ravnatelju Šimi, a bez Marina neznam kako bi...
F1A- prosječan broj natjecatelja, ali ohrabruje veliki broj juniora, Bravo Murska Sobota!
F1B- najbrojnija tekma gumića u zadnjih nešto godina (ne računajući WCh 2009.)
F1C- dobar 3
E sad, ŽALOSNO je da je na tekmi nastupilo svega 4 (četiri) hrvatska natjecatelja (ne računam organizatore zapreščane). Dali FF u Hrvata umire, ili je zec ipak u nekom drugom grmu...
Posted 10/7/2012 09:47 (#25728 - in reply to #25716) Subject: Re: FF CRO Cup 2012.
Expert
bobanmodelar - 9/7/2012 12:26 Ps. primecujem da ste me malo kopirali sa trofejima,sto mi je i drago,jer je mnogo lepse od onih industriskih pehara
Primjećujem da Te ipak ni malo nismo kopirali, a kao dokaz prilažem trofej sa 3. Mem. Vilima Kmocha održanog 03. 07. 2005. u Bjelopolju. Dakle prije punih 7 godina
Posted 10/7/2012 13:29 (#25729 - in reply to #25728) Subject: Re: FF CRO Cup 2012.
Regular
Ni najmanje,bas mi je drago da smo se okrenuli trofejima na kojima se vidi cime se bavimo.Nadam se da ce mo se za neki dan videti u Beogradu,mada nisam siguran da cu leteti, jer su mi oni modeli za visoke hale ostali u hali 2 na proslom takmicenju.
ps.jesu li stigle cevcice da ponesemo pare?
Posted 10/7/2012 13:34 (#25730 - in reply to #25537) Subject: Re: FF CRO Cup 2012.
Veteran
MOGLI STE LIJEPO ČAĆIĆU PROSLIJEDITI PRAVOVREMENI INFO DA SE LASEROM MOŽE SLIKATI PO PLEKSIGLASU I U NAŠIM KRAJEVIMA PA ČOVJEK NIJE MORAO PO MAGLI I KIŠI U NAĐKANJIŽU.
NEMOJTE SE PREPIRATI OBOJICA STE GENIJALCI ZA RAZLIKU OD GAZIMIRA.