|
|
Veteran
29. SREM KUP FAI World Cup, F1ABCQ
25 - 27. Maj 2012
Aradac, Zrenjanin
Međunarodni raspis sa više detalja u prilogu.
Attachments ---------------- SREM KUP 2012.doc (72KB - 485 downloads)
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Priavljivanje se polako "zaleće", jutros ovakva situacija:
F1A - 8 (2)
F1B - 12 (1)
F1C - 5
F1Q - 1
SRB, CRO, SLO, BIH, MKD, CZE, HUN
... i obećavamo Lekiju da nećemo "smarati" svaki dan sa ovim |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Slavko i Bunčić su juče bili na terenu, livada je u idealnom stanju. Ako ova fotka nije dovoljna imate kompletan album na Slavkovom facebooku:
Prijavljivanje se nastavlja Abad, Varadi, Kimmo ... do ovog jutra ukupno 38.
F1A - 14 (2)
F1B - 20 (4)
F1C - 6
F1Q - 1
(aradac3.jpg)
Attachments ---------------- aradac3.jpg (59KB - 322 downloads)
|
|
|
|
Veteran
| Evo da i mi pojacamo broj takmicara,upravo sam prijavio nase pjetlice.Vranjes je upitan ali mislim da ce i on po prvi put ove godine na livadu.Pozz i vidimo se na livadi
----- only the sky is our limit |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Da se Leki ne naljuti, dajem redovan izveštaj (samo) Petkom.
Ovako sada stoje stvari:
67 takmičara
F1A - 35 (10)
F1B - 24 (4)
F1C - 10
F1Q - 1
... i po svim procenama još nije gotovo.
|
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Malo o hotelima, nažalost čuveni "DEBELI LAD" ima neku svadbu tako da morate tražiti okolo
I nemojte se ljutiti što su informaicje na "inglišu" ...
1. HOTEL "Sibila", Beloblatski put bb, 23203 EČKA - Lukino Selo, +381 (0) 23 884 646, +381 (0) 23 884 023, www.ribnjakecka.com, ribnjakecka@panline.net (20 EUR per person, up to 30 beds available)
2. MOTEL "SBEŽA", Beogradski put bb, 23203 Ečka, Phone: +381 (0) 23 881 201 (Checked: About 10 beds available)
3. RESTAURANT WITH ROOMS (HOSTEL), "GRAND", ČURUG, Kralja Petra I bb, +381 (0) 21 834 962 (About 8 beds available, price 18-20EUR, 30 mins of drive away from Aradac field)
4. ETNO HOUSE ”BABIN SALAŠ”, Žabalj,livade BB, Tel: +381 21 6317 536, +381 63 397 937, dragoslav@babin-salas.com
www.babin-salas.com (Price 25EUR double room, up to 7 beds available)
5. HOTEL "LUX", Zrenjanin, Laze Lazarevića 6, +381 (0)23 563 457, http://www.luxotel.co.rs/, luxotel@beotel.rs
Unfortunately Motel "DEBELI LAD" is unavailable! |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Proverili smo "DEBELI LAD", IPAK IMA MESTA, danas su na raspolaganju su 1 trokrevetna i 1 četvorokrevetna i 2 "francuza", cena 1300 RSD (oko 12 EUR) sa doručkom! |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Konačan broj prijavljenih je 80:
41 jedrilica (12 juniora), 30 gumenjaka (4 juniora), 13 penjača i Zechner "na struju". |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Iz mog iskustva braća Vikinzi nisu omanuli, e sad možete verovati ovoj ili nekoj drugoj numeričkoj metodi, sve je to ipak samo PROGNOZA i moguće je da će vreme biti "šašavo", ali da parafraziram Sonia ipak je F1 "muški" sport.
DOBRO NAM DOŠLI!!!
(aradac prognoza.JPG)
Attachments ---------------- aradac prognoza.JPG (82KB - 336 downloads)
|
|
|
|
Veteran
1. Livada je SUVA, oblačno, NEMA kiše (slaže se sa prognozama!)
2. Duva malo jači severni vetar 6-7m/s (slaže se sa prognozama, sutra će biti 3-4m/s)
3. Kimmo i Abad šteluju modele
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Leki, Roland i Grozdan otišli prije sat vremena. A kad stižu Clen Dolgy i Ostap Bender ?
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Izvini na kasnom odgovoru, ali imao sam dosta posla i oko SREM-a i oko post-sajamske frke.
Zaista ne znam za Ruse, imali smo trojac na terenu danas celo popodne koji ih nije video. Livada je inače SUVA, a vetar se smirio - javio Bunčić pre 15 minuta.
Inače je ceo dan jurio neke novce, a mene je kako to obično i biva važan kupac pozvao na hitnu intervenciju 5 minuta pre kraja radnog vremena
Sredio sam to i oko 19h okupio naše "kadete" za suđenje (Danilo, Damjan, Boba) prostudirao ko je došao i dogovorio pakovanje rekvizita na kamionče.
Naši današnji "terenci" Slavko i Jova su pored Kima i Javiera primili ekipu juniora iz Rumunije, zatim "ULL"-a, Ivana Bezaka i Makedonce. Zoran i Andija su verovatno doputovali večeras. Za Nedelju znamo da je Sony tu, Boban te ekipa iz MKD. Kolari su najavili dolazak i toliko od mene ovako "daljinski".
Drago nam je zbog Lekija "Rakete" i društva.
Laku noć svima, sutra je ludi dan
Edited by martin 25/5/2012 22:38
|
|
|
|
Expert
(srem-12 011.JPG)
Attachments ---------------- srem-12 011.JPG (37KB - 325 downloads)
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Ajmoooooooooooooo Leki i Grozdan, vosionska tehnologijo, ...., ajmoooooooooooooooooooooooooooooo |
|
|
|
Expert
Jeli ko za pivu ,,,,ili FOTO finish ????
Edited by sony 26/5/2012 15:40
(srem 12-5 001.JPG)
Attachments ---------------- srem 12-5 001.JPG (39KB - 342 downloads)
-----
|
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Eee Foto finish ,,,, i dosta vam od mene ,,,,,,,
Sutra vam nema ništa !!!
(srem FF-12 001.JPG)
Attachments ---------------- srem FF-12 001.JPG (44KB - 352 downloads)
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Let na deset min odgođen zbog kiše za 18:30
( javlja Sony)
Edited by darijo 26/5/2012 18:20
|
|
|
|
Expert
Location: Mostar | F/o na 7 min ,,,, zvršen ,,upravo ! Roland ---Leki--Kimo---A Pešić (j) -----
|
|
|
|
Expert
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Jučer se treniralo "za danas" kakav je to trning bio ,,,,,, Vino ,rakija ,,meza ,,,šef treninga -Boban Milić!!!
(srem -12-trening 003.JPG)
Attachments ---------------- srem -12-trening 003.JPG (49KB - 308 downloads)
-----
|
|
|
|
Veteran
| Evo i mog komentara pa da zakljucim Srem Cup za 2012 god sa moje tacke gledista,takmicenje je bilo ugodno druzenje sa modelarima uz opustenu atmosferu i do 5 starta kod mene je islo sve kako se samo zamisliti moze,ali onda je fortuna odlucila da sam dobio svoju porciju srece za taj dan i sve je poslo naopako da grđe ne moze biti.U 4 turnusu Marko pun i otisao mu je model dosta daleko i jedna stanica je bila kod njega onda je trebala da startuje Sara i ona otisla u oblake tako da je i ona ponijela 2 stanicu dosao je red i na mene i moj model je uhvatio jak stub tako da sam krenuo za njim bez stanice i vidio sam otprilike gdje je pao ali bez stanice vucao sam se po polju pola sata ne bi li ga nasao.Pošto sam do tog trenutka bio pun odlucio sam da se vratim na start kako bi odradio 5 turnus.Medutim pod vremenskom stiskom i bez srece otkacili smo ja i makedonac u istom stubu on je bio pun moj model je nazalost imao let od 100 sec,6 start klinci dobri ja opet katastrofa 68 sec da bi na kraju dosao slag na tortu u 7 turnusu opet ja i makedonac otkacinjemo ovaj put je sve bilo u redu imali smo oba po max medutim meni je poslije okidanja determe model usao u petlju na nekih 200 m visine i pratio sam ga vizuelno 4 min kako kruzi na istoj visini i nijemo sam ga pogledom ispratio kako je nestao na horizontu tako da se tradicija AK"ULL"nastavlja mi smo bili i ostali terminatori za modele .Kao sto je Sonjo konstatovao izgleda da rusi prave modele samo za nas klub jer od nas nesreca ne mogu stici da naprave nijedan za vas ostale hehehehheheh.Hvala jos jednom Kiliju sto me je sat vremena vozio po polju ne bi li uhvatili signal moje 10. Ovako ostaje da se nadam da cemo opet imati srece da neko "pošten" javi da je našao moju 10 .Pored mene model su izgubili i rumuni i Gabrijela Domokova iz Slovacke.Međutim tu mojim finansijskom minusu nije bio kraj jer sam se par dana prije Srem Cupa kladio sa Andrijom Pešićem u 50 Eur-a da kraja sezone neće stići do Fly-offa a po rezultatima vidite da je odmah u prvoj tekmi poslije naše opklade uspio konačno da napuni svih sedam turnusa i čestitam mu na sjajnom rezultatu tako da kad sve saberem (-400 eur-a )u mom džepu .A sad je stvarno bilo dosta napisao sam roman,toliko od mene i odoh da ližem rane sa Aradeca pozz i nadam se da se vidimo u Mađarskoj ----- only the sky is our limit |
|
|
|
Veteran
Location: Beograd | Moj ti je predlog, da danas zamolis nekoga od takmicara, da na drvetu ispred samoposluge u selu Aradac, okaci opis modela, tvoj telefon i tekst "nalazacu nagrada" (100eura).
Iz iskustva znam da su se seljaci izvestili i da ne daju model bez para.
Boci su, pre par godina, vratili Stefancuka posle mesec dana, ali za 100 eura.
Pozdrav Laca,
Edited by Laca 27/5/2012 13:38
|
|
|
|
Veteran
| Ok hvala na prijedlogu model je uredno obiljezen i ima broj telefona a zamolicu Martina ili ko je vec najblizi da to uradi umjesto mene pozz
----- only the sky is our limit |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Čestitke barbi Sokolu na osvojenom trečem mistu!!! |
|
|
|
Expert
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
http://www.aknovapazova.com/Srem%20cup/29SremKup.pdf |
|
|
|
Veteran
| Čestitke Lekiju i Sokolu! |
|
|
|
Expert
(SremWCF1A.jpg)
Attachments ---------------- SremWCF1A.jpg (140KB - 291 downloads)
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Ludbreg | Čestitam na odličnim rezultatima! ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Edited by Bozo 29/5/2012 09:09
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | BOJAN - junak 29.Srem Kupa: SONI - najelegantniji start i najmalerozniji takmičar: Photo by Nikola |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | VAŽNA INFORMACIJA - PRETRAGA ZA MODELIMA
Ovog vikenda će biti organizovana vizuelna pretraga terena u zoni gde su izgubljeni modeli.
Prijatelji letači iz Titela će pomoći motornih zmajevima. |
|
|
|
Veteran
| Svaka čast Martine, ova akcija je za pohvalu još ako se nađu "izbjeglice"među kojima je naravno i jedan naš model(gdje bi kolo bez kokana)mom oduševljenju neće biti kraja.U tom stubu u 7 turnusu su ako sam tačno obavješten nestali moj model,Gabrijelin i model od Rumuna.Ako se nađe makar 1 model akcija "spašavanja biće uspiješna .S nestrpljenjem očekujemo rezultate vaše pretrage.Pozz i vidimo se za koji dan u Aradecu . ----- only the sky is our limit |
|
|