|
|
Veteran
Location: Sisak | Rasprava oko promjene pravilnika pokrenuta je u drugom thread-u pa bi bilo dobro da to završimo.
Već se nekoliko natjecatelja izjasnilo (koliko sam izbrojao 6),
pa molim ponovno izjašnjavanje u ovom thread-u kako bi jasnu dobili većinsku odluku.
Izmjena pravilnika: dozvoljeni rad motora je 30sekundi
Nakon izjašnjavanja molim prijelazno radno tijelo (Lulića) da službeno potvrdi izmjenu pravilnika.
Pozdrav,
PT |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
Location: Zaprešić | slažem se sa prijedlogom 30 sec rada motora
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Member
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | tepi - 7/3/2012 11:13 Već se nekoliko natjecatelja izjasnilo (koliko sam izbrojao 6), pa molim ponovno izjašnjavanje u ovom thread-u kako bi jasnu dobili većinsku odluku. Izmjena pravilnika: dozvoljeni rad motora je 30sekundi Nakon izjašnjavanja molim prijelazno radno tijelo (Lulića) da službeno potvrdi izmjenu pravilnika. Pozdrav, PT Ajmo ljudi, da se to što prije riješi. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Member
|
|
|
Extreme Veteran
----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Member
|
|
|
Veteran
Location: Zaprešić | ZA 30 sek ----- I kamen leti kad ga baciš.
F1A, F5J |
|
|
|
Veteran
Location: Sisak | I ovo je već dovoljno (8 glasova natjecatelja za), a pretpostavljam da se ni ostali , koji se nisu javili, također slažu.
Zaključujem da smo suglasni s izmjenom pravilnika o dopuštenom vremenu rada motora od 30sekundi.
Stoga molim Zorana da ovo potvrdi kao službenu odluku MK.
Pozdrav,
tepi |
|
|
|
Veteran
Razlog tome je što me nije par dana bilo u konatktu s mrežom.
Napisat ću - nema problema.
Mislim da je bitno za uočiti da vi to možete sasvim sami, pa bi bio red da ponovno razmislite o vašem angažmanu u modelarskoj komisji. Riječ je o vašem hobiju.
|
|
|