|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Roland sletio u LA, dosao i u Lost Hills , kutija sa modelima ostala u Veneciji...... Srecom, modele su mu dopeljali iz LAX prije par sati (nocu u 02.15 local time). Online prijenos mozete pratiti na Ukrajinskom sajtu, ili na Borutovoj strani (www.aeromodelarstvo.si). Preko sajta mozete i na forum, gde ce biti svjezih vesti... LP Damjan
Edited by Damjan 11/2/2012 13:29
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Roland pun 7,IDEMO IDEMOOOOOO ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Attachments ---------------- 2012 Kiwi World Cup of New Zealand - LIVE - F1A (1).pdf (110KB - 698 downloads) 2012 Kiwi World Cup of New Zealand - LIVE - F1B.pdf (111KB - 569 downloads) 2012 Kiwi World Cup of New Zealand - LIVE - F1C.pdf (94KB - 487 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
1.Roland
2.Makarov
3.Findhal
Sve cestitke Rolandu! |
|
|
|
Elite Veteran
i dalje vlada F1A scenom ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
Thursday, 7:40, sunny, cold (2 C), 1-2m/s wind. F1A f/o:
1. R. Koglot (SLO) -7:15
2. S. Makarov (RUS) - 7:00
3. P. Findahl (SWE) - 6:36
First 3 launched in the same moment, but Per's model was a side from RK and SM. Roland's launch (as for my view) was the heighest). Roland - last year LDA Carbon wing, Sergey - new LDA Long, Per - new LDA with Favionics.
4. Z. Limberger (GER) - 5:00 (launched the first and had best air. Launch was not heigh enough to be better)
5. S. Spence (USA) - 4:43
6. L. Bachar (ISR) - 4:15
7. J. Danier (CAN) - 3:26
8. N. Lomov (RUS) - 0 (didn't turned a model from the circle and landed with towline. Was too far be back for the 2nd attempt).
Verbicki pobijedio -F1C
Edited by roby 16/2/2012 17:26
|
|
|
|
Extreme Veteran
(f1a.JPG)
Attachments ---------------- f1a.JPG (152KB - 404 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Idemo Roland idemo idemooo... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Veteran
| I opet car zapadnog balkana hara Amerikom FORZA ROLAND
----- only the sky is our limit |
|
|
|
Elite Veteran
I opet car zapadnog balkana hara Amerikom FORZA ROLAND
Ko ti dade 2 iz geografije |
|
|
|
Veteran
| Ma kakva 2 jedva dobio na poklon 1 pa lijepo isao na popravni .Vidim da moj komentar kao i prosle godine svima smeta hehehehehehehe pozz tebi Darijo i vidimo se na livadi
|
|
|
Expert
Location: Mostar | FORZZZA Enes (BiH ) ,stara (mlada !) kuko ,,, ! ja za svoje navijam ,što je i red ,,,,A ne ,ko neke prodane duše ,,,,, -----
|
|
|
|
Veteran
| O pa veliki pozdrav prijatelju Sonjo jes to opet na drumu ili te je snijeg prikovao za Mostar puno pozz iz Srpca
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai2tGPwHERRVdGIwbXM5dld... |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Idemo idem idemooooo bravooo majstorcinoooo Roland pokazao svima ko je glavnii... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
1. Koglot
2. Makarov
3. Stamov
4. Findahl
5. Kochkarev
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Roland svaka ti čast i na plasmanu i na sekundama i na revoluciji sa tvojim profilima |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Svaka cast na ovim sjajnim rezultatima -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Dobiti 5 od 6 tekmi u dvije godine u takvoj konkurenciji zbilja je vanzemaljski. Svaka čast. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|