Posted 24/1/2012 22:21 (#24595) Subject: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
Eto ,,i Italijani objavili sajt i prvi raspis pa se valja i pripremat !
A da nemorate baš čitat raspis ,,onako na brzinu,,,Taxa 270 e večera mukte ,osim za helpere i ostale
iza svakoga natjecateljskoga dana,,,jedan dan pauze i moguči F/o ! http://www.ec2012italy.com/index.php?q=en/node/5
Posted 25/1/2012 13:35 (#24600 - in reply to #24599) Subject: RE: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
Leki - 25/1/2012 13:29
Interesantna satnica, leti se do 2 sata ?
nije li kontra pravila da flyof bude drugi dan,,u tom slučaju odmah se ide na 10 min FO.
Da ,,,i meni je to odmah opalo u oči,,, šta od 14 h radit ? Družit se "sa Talijankama !? ""
A može bit i da je greška jer prvi je raspis, a na drugome da bude izmjena i popravki ,,,,
Posted 2/2/2012 12:42 (#24662 - in reply to #24607) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Istrijan - 26/1/2012 13:49 Talijanke prepustite meni, već vidim probleme pa ako vam treba službeni prevodioc idem i ja s vama pomoć u svakom smislu!!!!
Dragi Korado, ne bih se ja tu zatekao ni nesluzbeno, a kamoli sluzbeno...Ovima sto su skloni "skrenit s pravoga puta" savjet druga Lenjina (citat izdvojen iz konteksta): "Kad zena pomisli da si kod ljubavnice, a ljubavnica da si kod zene...ti tada imas puno, puuuuno vremena, paaaa - učiiiiš, učiiiiiš i saaaamo učiiiiiiš...)
Posted 4/2/2012 23:01 (#24675 - in reply to #24595) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Selektor i Team manager su funkcije koje nemaju direktne međusobne veze.
Ali naravno da ukoliko selektor izrazi spremnost da ide onda je on prvi i logičan izbor.
Zašto sam spominjao mars?
Pa znaš i sam kakvih je bilo sranja oko Turske a i Argentine,tolikoh da ih pas s maslom ne bi mogao pojesti.
Savez je od mene metodom vruće/hladno ima/nema radio kretena gnjusa i lažova pred reprezentativcima i to za Tursku.
Što se tiče Argentine tu su bili puno dosljedniji; komunikacije ( s njihove strane) uopće nije bilo.
Eto mali heads up prije nego šta uletiš In d midl of šit
Posted 4/2/2012 23:13 (#24677 - in reply to #24600) Subject: RE: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
sony - 25/1/2012 13:35
Leki - 25/1/2012 13:29
Interesantna satnica, leti se do 2 sata ?
nije li kontra pravila da flyof bude drugi dan,,u tom slučaju odmah se ide na 10 min FO.
Da ,,,i meni je to odmah opalo u oči,,, šta od 14 h radit ? Družit se "sa Talijankama !? ""
A može bit i da je greška jer prvi je raspis, a na drugome da bude izmjena i popravki ,,,,
Da šta čemo raditi od 14 h nadalje!Pa plivat preko kanala i tražiti modele u kuruzi.
Posted 7/2/2012 07:44 (#24713 - in reply to #24707) Subject: RE: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Extreme Veteran
Igor - 6/2/2012 21:17 Ova je možda malo manje bolna.
Mislis zbog Irene ili zbog Lekija? :-) Ipak bi mi bilo drago, da onu zadnju "skines" sa foruma....Ili bar onu osobu "iza mene".... Iz zdravstvenih razloga...
p.s.
Zorane, ova povreda je znacila dva tjedna gipsa i jos oko tri mjeseca setanja oko doktora...Bila je to posljedica prekrasnog terena na toj livadi...Ali prije odlaska, jos sam pobjedio u fly offu. S longetom na nogi. I nista ne bi uradio bez pomoci prijatelja iz Zapresica...
Posted 7/2/2012 10:15 (#24714 - in reply to #24713) Subject: RE: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Damjan - 7/2/2012 07:44
p.s.
Zorane, ova povreda je znacila dva tjedna gipsa i jos oko tri mjeseca setanja oko doktora...Bila je to posljedica prekrasnog terena na toj livadi...Ali prije odlaska, jos sam pobjedio u fly offu. S longetom na nogi. I nista ne bi uradio bez pomoci prijatelja iz Zapresica...
U tom slucaju se iskreno ispricavam 1. mladoj dami, 2. Tebi i Lekiju. Tema je krenula ka zaj......, pa me povuklo...
(bolje da sam "jezik" zabio sebi u d..., nego brzopleto komentirao )
Posted 2/8/2012 17:55 (#25848 - in reply to #25841) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Regular
Ovo je stvarno LUDILO. Ako Lekija sto skorije ne ozenite,mi smo ga svi najebali.
Jos jednom sve pohvale,kako stravicno model izgleda.Sad se i Rusi ceskaju po glavi.
Dasta su oni nama uzimali para,sad je doslo vreme da ih polako vracaju.
Posted 6/8/2012 09:46 (#25883 - in reply to #25882) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Regular
Dario,pa danas tek lete jedrilice,u sredu gumenjaci i tek u petak penjaci.Takav im je raspored,sa jednim danom pauze iza svake kategorije,jer planiraju da lete Fly off u ranim jutarnjim satima.
Posted 6/8/2012 10:00 (#25884 - in reply to #25883) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Znam da su tek danas jedrilice, ali su dva dana trenirali , a sve bi se trebalo danas odraziti na rezultat. Bio sam ubjeđen da će biti online rezultati. Na godišnjem sam , ustao u 5 sati da odnesem spužve na plažu, otišao po kruh , na plac ,sve obavio da me moji ne masiraju, kupio si hladne pivice i u sedam se nacrtao pred komp da pratim rezultate i ............, ništa
Posted 6/8/2012 14:27 (#25900 - in reply to #24595) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Extreme Veteran
Prva Nemčija, druga Slovenija, tretja Ukrajina. Ambrož in Roland sta polna, Damjan je imel pri sedmem turnusu malo smole z vrvico. Flyoff je jutri ob 7.00.
copy-paste sa Borutovog foruma
za naše neznam ----- nenad
Posted 6/8/2012 14:42 (#25901 - in reply to #25900) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Malo mi je neobično bilo što je drugi dan za flyoff, ali sada kad gledam stvarno je dobro, natjecatelji se odmore, probaju modele, smire živce i nekako mi flayoff dobija na još većoj veličini . Jedino što je ta verzija puno skuplja jer se produžavaju boravci, a sa tim i izdatci (spavanje itd)
Posted 6/8/2012 15:54 (#25904 - in reply to #25903) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
SMS Kušićka: "Leki uvjerljivo Raketom zaslužio FO, Grozdan kiksao, ja sredio nogu prekjučer, ipak se hrabro borio danas. Popodne Leki trenira za sutra. Teren i vrijeme teški"
Posted 7/8/2012 07:38 (#25919 - in reply to #25917) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
Gotovo je, pobjedio je Findal, drugi Roland, treći Izraelac a četvrti Vrtovec. Leki na žalost s lošim bunt-om nije uspio. Hvala Sonji i Igoru na brzim informacijama.
Posted 7/8/2012 09:08 (#25921 - in reply to #25920) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
<p>Još jednom čestitke Lekiju i našim jedrilicama. Treba uzeti u obzir , koliko se uspjelo skužiti iz nekih drugih informacija ( visoka temperatura, teren po slikama ne baš obečavajući, sigurno je bilo i vjetra), da su bili sami i da su trčali po svoje modele, a neznam da li je tako radila i jedna repka. Žao mi je Slovenaca , a pogotovo Pantelije ( mislim da su se Damjanu srce i duša prepolovili poslije sedmog starta). Koglot drugi, Vrtovec četvrti, da Pantelija nije kiksao bili bi Europski prvaci. Sada samo da Sonji poželim sutra sve najbolje, puno sreće, pa da nas rezultatom sve razveseli. Sonjo sretnooooooooooo </p>
Posted 7/8/2012 10:50 (#25923 - in reply to #25921) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Extreme Veteran
darijo - 7/8/2012 09:08
Još jednom čestitke Lekiju i našim jedrilicama. Treba uzeti u obzir , koliko se uspjelo skužiti iz nekih drugih informacija ( visoka temperatura, teren po slikama ne baš obečavajući, sigurno je bilo i vjetra), da su bili sami i da su trčali po svoje modele, a neznam da li je tako radila i jedna repka. Žao mi je Slovenaca , a pogotovo Pantelije ( mislim da su se Damjanu srce i duša prepolovili poslije sedmog starta). Koglot drugi, Vrtovec četvrti, da Pantelija nije kiksao bili bi Europski prvaci. Sada samo da Sonji poželim sutra sve najbolje, puno sreće, pa da nas rezultatom sve razveseli. Sonjo sretnooooooooooo
Sve cestitke za borbenost i pozrtvovanje na terenu nasim komsijama,,,,a za kiks Damjana mi je jako zao ,,,nesto mi je poznato,,ja i danas sanjam 7. start sa svjetskog 2009.
Posted 7/8/2012 14:14 (#25930 - in reply to #24595) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
Situacija se malo slegla ,,,još se priča bar,, po hotelima kako je bilo ,,,šta bi bilo ,,kad bi bilo ,,,gdje ko zajebao """" a šta češ ,,,! I ja navijao za Lekija ,,(i Savića ) i bili su vrhunski prvi dan ,,ali jutros ,,, malo sportske sreče zafalilo i eto . Jedan loš bant (a ko zna zbog čega) i model je dole ! Ili ,,loša procjena ,,ili loš zrak ,, zalet ,,trema ,,umor ,, aJBG !!! Sve u svemu ,,,vrlo TEŠKO vrijeme ,, Sunce bije ,,čim proviri a onda teška sparina zbog večernje rose ! A onda "upekne zvizdan " i odozgo i odozdol . ! Zemlja suha ko barut ,,ispucala ,,,popila bi more a termika varljiva ,,,nepredvidiva ! Nije lako,,,,,, -----
Posted 8/8/2012 14:05 (#25939 - in reply to #25938) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
NA jutošnji upit SMS-om upućen Sonji kako ide odgovorio je prije par sekundi" Neznam. Ja sam odlučio nastaviti sutra". Sonjo svaka ti čast. Ljudino, majstore, ...., svaka ti čast
Posted 8/8/2012 18:51 (#25949 - in reply to #25946) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Veteran
Sony moj naklon , svaka cast
Sosedima takodjer (rasturaju a nema ih vise od 5 koji to ganjaju)
A koji je razlog da nasi gumici nisu otisli u Italiju?
A isto tako tamo je neko vece sr... sa Ukraincima - Kulakovsky diskvalificiran!
Posted 8/8/2012 19:17 (#25951 - in reply to #25949) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Veteran
Svaka cast Sonjo na sjajnom rezultatu i sretno sutra.P.S:Izgleda da nisi gledao samo talijanke tamo nego si i malo stigao od silnih obaveza da pogledas i modele .FORZA,FORZA,FORZA sutra Sonjo
Posted 8/8/2012 19:29 (#25954 - in reply to #25952) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
Fala ,,,momci i curice ,,,,Evo na brzinu iz hotela ,,,,, nas 35 sutra u F/o ,,,,puno ,,punoo ,,! Od naše ekipe ,,eto E Hajdarevič malo kiksnuo ali stvarno težak da ,,, ! Vrijeme odlično ,,,vruče ,,,malo vjetra ,,,, ali i kad se pojavi nešto termike najednom se razbije ,,i dole si za 30 sek ! Ja sam zadovoljan ,,i sa F/o ,, a sutra šta bude ,,,, A Zadovoljan sam i sa 4 mj EKIPNO !
Posted 8/8/2012 21:54 (#25956 - in reply to #25955) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Čestitke Bosancima, na četvrtom mjestu, puno sreće sutra Sonji, Kapetanoviću, Tozi. Isto tako puno sreće i Slovencima koji imaju osiguranu medalju samo pitanje koju
Posted 9/8/2012 22:46 (#25972 - in reply to #24595) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
Braca Igor ,,,da ufatiš moj izbačaj ,,,moraš imat onu kameru ,,,,što metke (rakete ) snima !!! inače model nemaš na slici !!
Pozdrav iz Motela Bila kuća kod Sinja ,,,, Alfa nije izdržala ,,,,pa do majstora sutra ajbg ! -----
Posted 9/8/2012 22:54 (#25973 - in reply to #25972) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
sony - 9/8/2012 22:46 Braca Igor ,,,da ufatiš moj izbačaj ,,,moraš imat onu kameru ,,,,što metke (rakete ) snima !!! inače model nemaš na slici !! Pozdrav iz Motela Bila kuća kod Sinja ,,,, Alfa nije izdržala ,,,,pa do majstora sutra ajbg !
Posted 9/8/2012 22:59 (#25974 - in reply to #25972) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Expert
sony - 9/8/2012 22:46
Braca Igor ,,,da ufatiš moj izbačaj ,,,moraš imat onu kameru ,,,,što metke (rakete ) snima !!! inače model nemaš na slici !!
Pozdrav iz Motela Bila kuća kod Sinja ,,,, Alfa nije izdržala ,,,,pa do majstora sutra ajbg !
Ma nema te kamere koja može uvatit taj izbačaj....
Posted 10/8/2012 10:11 (#25976 - in reply to #25949) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
banjac - 8/8/2012 18:51 Sony moj naklon , svaka cast Sosedima takodjer (rasturaju a nema ih vise od 5 koji to ganjaju) A koji je razlog da nasi gumici nisu otisli u Italiju?
Cestitka svim susjedima na pojedinacnim i ekipnim (i onim bliskim....) naslovima, a nasima na junackom drzanju!
Na ovo tvoje pitanje nema tko odgovoriti, jer imamo / nemamo reprezentaciju, netko moze ne otici i imati status reprezentativca, a ostali ne mogu doci u priliku niti sami financirati nastup - kao onaj dio koji je nastupio....Velika misterija za koju nema tko odgovarati !!
Posted 10/8/2012 13:24 (#25978 - in reply to #25976) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Extreme Veteran
zzechner - 10/8/2012 10:11
banjac - 8/8/2012 18:51 Sony moj naklon , svaka cast Sosedima takodjer (rasturaju a nema ih vise od 5 koji to ganjaju) A koji je razlog da nasi gumici nisu otisli u Italiju?
Cestitka svim susjedima na pojedinacnim i ekipnim (i onim bliskim....) naslovima, a nasima na junackom drzanju!
Na ovo tvoje pitanje nema tko odgovoriti, jer imamo / nemamo reprezentaciju, netko moze ne otici i imati status reprezentativca, a ostali ne mogu doci u priliku niti sami financirati nastup - kao onaj dio koji je nastupio....Velika misterija za koju nema tko odgovarati !!
Posted 11/8/2012 21:42 (#25991 - in reply to #25988) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Veteran
Saran KING
Na fotki izgleda izuzetno svjeze - mora da je bio u karanteni
Jeste procitali sto je slobodni let i koji je bio njegov sedmi start - folder mu je nakon prestanka rada motora otvorio krilo pa zatvorio i opet otvorio (????) da bi na kraju uletio u sumu gdje je letio izmedju drveca i opalio u drvo na 3:03
Pise da je Rusima uspio nabiti adrenalin do max
Mozes biti genijalac imati top gun modele, trenirati ko zivotinja ali ako te teta Fortuna nece mozes se slikati
Posted 12/8/2012 22:10 (#26003 - in reply to #24595) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Večeras sam bio sa F1C repkom Srbije koji su se vraćali i kažu da su gledali Fuzajeva u fly offu. Ima jednu "malu" izmjenu na modelima jednu malu sitnicu je promjenio. Na svoje motore koje je do sada letio stavio je neke čudne elise oblika srpa i elise mu u radu njenjaju korak. Kažu da penje izbad svih
Posted 12/8/2012 22:33 (#26004 - in reply to #25998) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
zzechner - 12/8/2012 18:58
Dragi Toni, nema tu ni blizu odgovora na Nenino (ili moje) pitanje...
To što se javno ne povlači po forumu,ne znači da reprezentativci u ovom ciklusu nisu bili upoznati s politikom saveza prema njima i repki.
Odnos saveza prema FF repki nije tajna,to se povlači godinama,a obzirom na da ne znam i nemam načina da to promijenim,
nemam se želje ni potrebe baviti time izvan kruga ljudi kojih se to tiče.
Dakle ,koga zanima kako financiranje i podrška FF repke od strane saveza funkcionira,preporučam mu da se u istu kvalificira za idući reprezentativni ciklus.
Naravno da bi bilo OK da se problemi iznesu javno i da se onjima povede rasprava,te se zaključci iste sa mrgodnim i odlučnim izrazom lica dostave u HZS.
Ali obzirom da će ti zaključci završiti u košu instantno,nemam osobno volje prolaziti to sve opet.
Ja se držim kontinuiteta to mi je moto kao izbornika(u ostavci)
U tri reprezentativna ciklusa nisam uspio poslati repku na prvenstva,a s ponosom mogu reći da se dan danas tajnik i predsjednik neki put zapitaju u čudu:
A tko je taj Omrčen koji stalno spama s mailovima?
Sjeti me se Blaženka oko kraja godine,ne da mi čestita blagdane nego da zatraži izvještaj o radu.
Posted 14/8/2012 14:24 (#26013 - in reply to #26010) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Regular
Dlaka,poruci mom drugu,Rolandu,kad naprolece,(ako bog da) bude gledao moju raketu,morace da sedne da ne bi pao na dupe.Samo nece imati prefiks NERO nego KARA.
Da malo objasnim,ja najverovatnije kolko ove nedelje zavrsavam svoju radnu karijeru,mada mi fali 3 godine do 40,a na moje mesto u Elektrodistribuciji primaju mog sina Dimitrija,tako da cu ja imati dosta vremena za modelarstvo,Mislio sam nastaviti karijeru gradjevinara,ali videcu.Modelarstvo je ipak lepse.
Posted 18/8/2012 00:25 (#26039 - in reply to #26013) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
bobanmodelar - 14/8/2012 14:24
Dlaka,poruci mom drugu,Rolandu,kad naprolece,(ako bog da) bude gledao moju raketu,morace da sedne da ne bi pao na dupe.Samo nece imati prefiks NERO nego KARA.
Da malo objasnim,ja najverovatnije kolko ove nedelje zavrsavam svoju radnu karijeru,mada mi fali 3 godine do 40,a na moje mesto u Elektrodistribuciji primaju mog sina Dimitrija,tako da cu ja imati dosta vremena za modelarstvo,Mislio sam nastaviti karijeru gradjevinara,ali videcu.Modelarstvo je ipak lepse.
pozdrav od Bobana
Sve vrijeme koliko je on potrošio u samo testiranje modela i na treninge da bi konstruisao svoj model i svoj profil, i da bi imao ime Roland Koglot u svijetu modelarstva mislim da danas teško može neko "skočiti" odmah do toga dijela i uspijeti, možda... Pozdrav
Posted 18/8/2012 09:26 (#26040 - in reply to #26039) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Regular
Elmine,ja sam samo malo "zapretio" mom drugu Koglotu,ali nije daleko od istine.Sledi nam dogovor da krenemo u izradi takvih modela samo za nas ovde u Srbiji.Imamo masina,znanje ce mo ako treba nadograditi u toku rada,i treba probati,jer sa ovim klasicnim modelima nema vise sanse u fly off-u,pogotovo u jurarnjim i vecernjim satima.
Mislis li da ovo sto radi LEKI,BRAVUROZNO i SVE SAM.to je vrhunac modelarstva.
Drugu sto je veca konkurencija,sve je veci kvalitet.
Sve sam ovo napisao zato sto mislim da cu ubuduce imati dosta vremena koje bih posvetio modelarstvu
Posted 18/8/2012 19:09 (#26041 - in reply to #26040) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
bobanmodelar - 18/8/2012 09:26
Elmine,ja sam samo malo "zapretio" mom drugu Koglotu,ali nije daleko od istine.Sledi nam dogovor da krenemo u izradi takvih modela samo za nas ovde u Srbiji.Imamo masina,znanje ce mo ako treba nadograditi u toku rada,i treba probati,jer sa ovim klasicnim modelima nema vise sanse u fly off-u,pogotovo u jurarnjim i vecernjim satima.
Mislis li da ovo sto radi LEKI,BRAVUROZNO i SVE SAM.to je vrhunac modelarstva.
Drugu sto je veca konkurencija,sve je veci kvalitet.
Sve sam ovo napisao zato sto mislim da cu ubuduce imati dosta vremena koje bih posvetio modelarstvu
pozdrav Boban
Leki je uvijek bio takav modelar da je sam sve pravio pa cak i mikroprocesore za svoje modele,mislim da za Lekija niko ne može reci da on nije profesionalni modelar koji napravi sam svoj model od "temelja" mi u Bosni smo smu davno skinuli kapu i to stoji !
"jer sa ovim klasicnim modelima nema vise sanse u fly off-u,pogotovo u jurarnjim i vecernjim satima."
Upravo zbog toga sam napravio pauzu u modelarstvu,jer je nemoguče ići dalje bez velikog "bunta" u startu ka pobjedi... naročito u kupovima. Pozdrav
Posted 18/8/2012 22:32 (#26042 - in reply to #26041) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
Ljudi što ste se ulovili rasprave o oveme ili onome i presipate iz šupljeg u prazno. Svako ima svoje zašto i zato, ali jedno je istina da je Toza ( nama jedan od bliskih ljudi) Europski prvak i Vi mudrijaši svima čestitate ( pod pojmom " svima" niti u ludilu nemislim na Rolanda jer je meni osobno legenda, modelarski Ajnštajn) samo ne čovjeku koji je uistinu ono što je.
Posted 19/8/2012 00:09 (#26043 - in reply to #26042) Subject: Re: FAI Ech (Italia) F1ABC 2012
Elite Veteran
darijo - 18/8/2012 22:32
Ljudi što ste se ulovili rasprave o oveme ili onome i presipate iz šupljeg u prazno. Svako ima svoje zašto i zato, ali jedno je istina da je Toza ( nama jedan od bliskih ljudi) Europski prvak i Vi mudrijaši svima čestitate ( pod pojmom " svima" niti u ludilu nemislim na Rolanda jer je meni osobno legenda, modelarski Ajnštajn) samo ne čovjeku koji je uistinu ono što je.
Eto moraš ti pametnu dodat ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!