Pozivam sve aero i aeromodelarske klubove da posalju dopis izvrsnom odboru HZS.
S zahtjevom da se natjecateljski dio zrakoplovnog modelarstva prijavi HOO i da nas uvrste u
Pravilniku o kategorizaciji športaša HOO.
Mislim da nam je svima u interesu da dobijemo kategorizaciju,ako vecina klubova to zatrazi
i ako to podrzimo na sjednici izvrsnog odbora ( navodno za 10 dana) teze ce nas odbiti.
Molim Vase misljenje
Posted 28/11/2011 01:16 (#24169 - in reply to #24102) Subject: RE: Poziv
Veteran
huco - 17/11/2011 11:16
na sjednici izvrsnog odbora ( navodno za 10 dana) teze ce nas odbiti.
Sjednica je odgođena
"obavještavamo Vas da se sjednica Izvršnog odbora HZS odgađa do daljnjega iz razloga nemogućnosti prisustvovanja večine članova Izvršnog odbora HZS-a."
Što i nije za čuditi se, jer je poziv za sjednicu došao (bez prethodnih konzultacija) 21.11. za sjednicu 24.11.2011.
Posted 7/12/2011 21:54 (#24210 - in reply to #24103) Subject: RE: Poziv
Elite Veteran
Leki - 17/11/2011 12:27
Dobra inicijativa, vjerujem da će svi koji od toga mogu imati koristi poslati dopise.
Vjerujem da bi najveću "korist" imali od dopisa kojim bi se od HZS-a tražilo da hitno prekine opstrukciju modelarstva u HR koja traje već nekoliko mjeseci. Sve odluke IO HZS-a ili bolje rečeno odluke u ime IO HZS-a jednostavno nemaju veze s logikom. Ova zadnja kojom se Siscia Cup proglašava OI natjecanjem, a Čeminac nakon 2-3 organizacije i bezobrazne kandidature u vrijeme dok nema MK proglašava WC natjecanjem je vrhunac gluposti.
P.S. Ako netko komunicira s IO HZS-a neka slobodno prenese gore napisano na pravu adresu
Posted 2/1/2012 15:16 (#24477 - in reply to #24472) Subject: Re: Poziv
Elite Veteran
Ljudi kazu da nije vazno što vam kazu, već ko Vam kaze. Pročitao sam par članaka o drugim sportovima koje je napisao gospodin i samo se jedno moze zaključiti: kao mnoga birtijaška potrčkala svoje tekstove sastavlja u nedostatku alkohola u krvi. Zaključujem iz njegovih drugih tekstova jer mu je stil pisanja kao kod Ševe iz Nočne more.
Dao bih se kladiti i ajd mo otvoriti kladionicu da taj g. "Mufić" ( kad naraste prezivat će se Muf) nema niti faks , a mislim da je za potpis novinar to potrebno-
Buki nemoj se ljutiti , ali sam vidjevši sliku pomislio da si to ti. Nevjerojatno je koliko ličite.