|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Leki i Grozdan su jutros krenuli na put na tekmu u Švicu. Sretno im!!!!!!!!!!
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
New user
| Eurofly F1A: 1. Mikhail Kosonozhkin (LDA), 2. Ron Assmuss, 3. Stefan Rumpp (LDA) in 9min FO. |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Naš Grozdan je je letio u f.offu.na 7 min.Četitke Grozdanu!!!
Edited by Igor 30/10/2011 19:09
|
|
|
|
New user
| F1A started today, Sunday at 9:00. But compare with yesterday it was 10:00, because of change to the winter time. Nice calm sunny weather first 3 rounds. Then 45 min Lunch break and wind came 3-4 m/s, then in 5th wind comes down and fly off started quite late for new time 16:15 (17:15 yesterday time).
19 from 88 made 5 maxes ( 3:30 in the 1st and 3 min in 2-5 rounds)
9 made 7 min and the in darl 10 min f/o flown.
Good thermal and some turbulence came in 10 min f/o -
1. M. Kosonozhkin - 548 (World Cu winner of 2011);
2. R. Assmus (GER) - 537;
3. S. Rumpp (GER) - 508
4. F. Aberlenc (FRA) - 448
5. E. Raggot (FRA) - 392
6. C. Thom (GER) - 392
5. E. Raggot (FRA) - 414
7. N. Lomov (RUS) - 391
8. J. Nyhegn (DEN) - 345
9. M. Wachtler (GER) - 294
Roland KOGLOT (SLO) did 7 min and DTed from 40 m, but timekeepers made him 384, because just in front of them (maybe 200 m) was heigh house and Roland's model was deseppeared behind it. Bad luck already in 3rd competition this year (Germany, Krka and now). one more confirmation - Free Flight is always mistery.
by Victor STAMOV.
|
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Member
| BRAVO, BRAVO, GROZDAN, sokolići
|
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Bravo Grozdan ,,,prva F1A violino u HR !! -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Bravo Grozdan ,,,prva F1A violino u HR !!
Dugo sam pokušavao naći pravi naziv za gospodina zvanog 7 x 180 i nisam našao. Da znaš da si pogodio Sony |
|
|
|
Extreme Veteran
Svaka čast Grozdanu,ali za bit prva violina triba održat puno koncerata,bez ljutne evo slikice prve i druga violine!!
(P8050026 (Kopiraj).JPG)
Attachments ---------------- P8050026 (Kopiraj).JPG (189KB - 302 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Veteran
Location: Pula | Prvoj violini na slici (gledajući s ljeva na desno) na žalost već odavno su sve
strune popucale! Ali ipak mi je prijatelj!! |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | http://www.f1u.org/results-archive/323-2011eurofly Rezultati. |
|
|
|
Expert
Svaka čast Grozdanu,ali za bit prva violina triba održat puno koncerata,bez ljutne evo slikice prve i druga violine!!
Ma nisu bitni violinisti ,,, bitan je dirigent ,jer on drži ""palicu" A ko je dirigent,,,,vidi se !!!
(IMG_2562.JPG)
Attachments ---------------- IMG_2562.JPG (34KB - 299 downloads)
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Sony , praviš li ti razliku između palice za dirigiranje i trzalice za gitaru?
|
|
|
|
Extreme Veteran
Sony , praviš li ti razliku između palice za dirigiranje i trzalice za gitaru?
A dirigent mudro cuti |
|
|
|
Expert
(EP Turska.JPG)
Attachments ---------------- EP Turska.JPG (63KB - 305 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | roby - 3/11/2011 00:33 darijo - 2/11/2011 23:57 Sony , praviš li ti razliku između palice za dirigiranje i trzalice za gitaru? A dirigent mudro cuti nisam baš nešto bio na forumu, a i nisam ni imao potrebe komentirat. fala bogu da postoje bolji...da ih je bar još i više. Zato primite se i Vi šmirglanja i tekmanja a ne samo ko babe komentirate, ko ona dvojica s balkona iz Mupet showa. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Eto Bobo jesan li ti reka nediraj lava dok spava,LAV JE LJUT!!!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Ljut ko RIS. jbg. pa nebudemo valjda publiku razočarali, Bobo: Što se ne javljaš jučer sam te zvao da provjerim jesi li na tekmi...nakantali ste nas majko mila. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|