|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | World cup contest KRKA CUP 2011 World Cup aeromodelling contest in free flight category Organizer Aeroklub KRKA Novo mesto, Šmarješka 44, 8000 Novo mesto Date of contest 21. October 2011 – 23. October 2011 Classes F1A, F1B, F1C, F1Q Participation competitors with valid FAI Sporting Licences Contest area Šentjernej, SLOVENIA ( 85 km SE from Ljubljana, 18 km E from Novo mesto, 55 km W from Zagreb (CRO)) Competition Rules: Sporting code, section 4 Contest fee 30 EUR, additional category 15 EUR, at registration on the flying field on the day of the contest – 50 EUR, banquet 17 EUR Prefered way of payment is transfer to the bank account Bank Name: Probanka d.d., Trg Leona Štuklja 12, 2000 Maribor SWIFT code: PROBSI2X IBAN : SI56251009723429150 Name of the Beneficiary: Aeroklub Krka, Šmarješka 44, Novo mesto Purpose of transfer: Krkacup entry (name) For Slovenian competitors: Vplačilo takse v Sloveniji lahko nakažete na TRR pri Probanki 25100-9723429150 Advice: take the transfer slip with you to the registration. Program and time schedule: Friday, 21. Oct arrival and registration at inn Pri Slavcu (Turk), Maharovec (4 km from Šentjernej towards Novo mesto, by the road) 16:00 - 20:00. Saturday, 22. Oct - F1A contest, flying site round 1 9:00-09:55 max = 210 s round 2 10:00-10:55 max = 180 s round 3 11:00-11:55 ıı round 4 12:00-12:55 ıı round 5 13:00-13:55 ıı round 6 14:00-14:55 ıı round 7 15:00-15:55 ıı fly-off 16:30-16:40 prize giving on the contest site after the competition banquet at 19:00 Sunday, 23. Oct - F1B, F1C, F1Q contest, flying site round 1 8:00-08:55 max = 240 s round 2 9:00-09:55 max = 180 s round 3 10:00-10:55 ıı round 4 11:00-11:55 ıı round 5 12:00-12:55 ıı round 6 13:00-13:55 ıı round 7 14:00-14:55 ıı fly-off 15:30-15:40 prize giving on the contest site after the competition Prizes: The best three ranked competitors in each category and the best three ranked juniors in F1A will be awarded with cups. Banquet: Is organized on Saturday, after the F1A competition, at 19:00, 5 kilometers away from the flying site, in the wineyard cottage. The map of location will be given at registration. Participation should be announced at application and confirmed at registration. 17 EUR fee includes a dinner and a half liter of wine »Cviček« (or some other drink). Entry applications: Should be arrived until 17. Oct. 2011 (name, country, licence number, date of birth, banquet (yes or no and number of persons)) to e-mail aeroklubkrka@siol.net or danijel.terlep@gmail.com or dragan.stankovic@gmail.com Warning: Use of vehicles on the flying field is alowed on roads or paths. Driving on fields or meadows is not allowed. The organizer is not responsible for injuries or damages caused by models or participants. Participants should have liability insurance coverage. Anyone, who needs invitations for visa should contact us soon See you on Krka cup 2011 World Cup Contest |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Member
| To je verovatno zbog toga,da se ne bi prijavio Borut Pahor, jer sad nema drugog posla |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | darijo - 24/9/2011 10:47 Kako to da nemate "on line " prijave? Usain Bolt se prijavio več preko e-maila, pa nam onda vise ne treba..... Sve informacije i prijavljeni takmicari bit ce objavljeni na: http://borut.mojforum.si/borut-forum-13.html LPD |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Bojiš se ti da ti netko ne vrati ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Otvorene su prijave za KRKA CUP World cup 2011:
http://www.aeromodelarstvo.net/prijave/index.asp?NatID=152
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Krka cup -Non world cup je otkazan sa strane Aerokluba Novo mesto.
Tako ce biti na tom terenu samo Krka cup -World cup 2011 u organizaciji Aerokluba KRKA.
Prijave su jos uvjek otvorene na:
http://www.aeromodelarstvo.net/prijave/index.asp?NatID=152
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | darijo - 24/9/2011 10:47 Kako to da nemate "on line " prijave? Imamo ih vec 14 dana, a jos uvjek te "nema gore" ......
Edited by Damjan 14/10/2011 14:51
|
|
|
|
Elite Veteran
darijo - 24/9/2011 10:47 Kako to da nemate "on line " prijave? Imamo ih vec 14 dana, a jos uvjek te "nema gore" ......
Ma nisam mislio zbog sebe da bi se ja prijavio. Što se tiče prijava meni nije trebala "on line" prijava, jer te i ovako vidim svaki dan zbog popravke modela i da sam mislio da se tekmam zamolio bih te kao starog dobrog prijatelja da me prijaviš. Više me interesiralo to da li če se i na ovu tekmu prijaviti čuveni , mislim da se zove, Hamza Kalamza . Vidim da do sada nije . |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | darijo - 14/10/2011 21:17 Damjan - 14/10/2011 14:50 jer te i ovako vidim svaki dan zbog popravke modela khm.... ovo se u boksu zove, (valjda jos uvijek): "ispod pojasa"...
darijo - 14/10/2011 21:17 Damjan - 14/10/2011 14:50 jer te i ovako vidim svaki dan zbog popravke modela Više me interesiralo to da li če se i na ovu tekmu prijaviti čuveni , mislim da se zove, Hamza Kalamza . Vidim da do sada nije .
....ili cuveni kandidati za reprezentaciju ("leteci enolozi": Mate Blatina, Franc Cviček, Pierre Terran...mozda Dudek TuDum....
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | darijo - 14/10/2011 21:17 , jer te i ovako vidim svaki dan zbog popravke modela Ma, znam...ali, takvog sam imao prvog ucitelja., koji me je ucio osnova i bacanja penjaca... A Hamza Kalamza se do sada nije prijavio a mislim, da se i nece.... Jel to razlog, da jos nema tvoje prijave...??
Edited by Damjan 17/10/2011 16:28
|
|
|
|
Veteran
(1319226418-picsay.jpg)
Attachments ---------------- 1319226418-picsay.jpg (37KB - 340 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Leki i Grozdan do sad puni |
|
|
|
Elite Veteran
5 turnus 21 pun.
Za naše ne znam ko je ostao,znam za Igora da je u drugom 2pu sputio na sajli. ----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Elite Veteran
Leki i Grozdan puni.
Bravo vasionci i sretno dalje
Edited by darijo 22/10/2011 16:09
|
|
|
|
Elite Veteran
Leki ide na 7 min.
Sretno |
|
|
|
Elite Veteran
Neznom točno koliko ih je još punih. Tek je završilo, mislim desetak |
|
|
|
Elite Veteran
Leki leti sa novim flaperom- vasionskom tehnologijom |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | darijo - 22/10/2011 16:55
Top vijest od Igora:
Leki leti sa novim flaperom- vasionskom tehnologijom
----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Evo linka na on-line rezultate sa slovenskog foruma; http://borut.mojforum.si/borut-about314.html ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
dobio sam neke neslužbene rezultate; prva trojica su najvjerojatnije
Findahl
koglot
kozonozhkin
leki navodno 7.
čestitke svima!!
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Dražen - 22/10/2011 18:21 dobio sam neke neslužbene rezultate; prva trojica su najvjerojatnije Findahl koglot kozonozhkin leki navodno 7. čestitke svima!! 4. blagojevic Pridruzujem se cestitkama! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Online rezultati če i za F1B,C biti na :
http://borut.mojforum.si/borut-about314.html |
|
|
|
Veteran
| Poslije 3 turnusa Sonjo i Radoje puni vec se svelo na 9 takmicara od ukupno 21 u F1B cekam nove vijesti .Cestitke i Sonji i Radoji ajde to lijepo privedite kraju kako ste i zapoceli
----- only the sky is our limit |
|
|
|
Expert
|
|
|
Veteran
Gumenjaci 7 punih, od "naših" Pape, Kili, Stankovič i Hribar.
Sonjo "trubnuo" u šestom
Kod penjača je prava ludnica! Puni gotovo svi!
"Električari" 4 punih, među njima i Grepl
Edited by martin 23/10/2011 15:54
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
|
Expert
AJMO PAPEEEE....
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Veliko i jako natjecanje. Cestitka svim finalistima na izvrsnom letenju, a narocito osvajacima medalja! Greplu posebna cestitka za dosad ukupno najveci broj bodova u elektro-klasi!
Edited by zzechner 23/10/2011 22:05
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Veteran
| Evo i konacnih rezultata :
U F1B:1.Kutovonen Ari FIN
2. Blagojevic Radoje SRB
3.Stankovic Dragan SLO
U F1C:1.Reinhard Truppe AUT
2.Zsengeller Gabor HUN
3.Gradi Franco ITA
U ovoj godini sam bio na dosta tekmi i ako mogu da primjetim mislim da se ovo takmicenje jedno od najjacih na kojima sam ucestvovao.Posebno u F1A gdje sam imao priliku da gledam kako to rade veliki kao Per Findahl,Viktor Stamov ..... itd ----- only the sky is our limit |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | oktobar98 - 23/10/2011 18:49
Evo i konacnih rezultata :
2. Blagojevic Radoje SRB
3.Stankovic Dragan SLO
2.Zsengeller Gabor HUN
3.Gradi Franco ITA
U ovoj godini sam bio na dosta tekmi i ako mogu da primjetim mislim da se ovo takmicenje jedno od najjacih na kojima sam ucestvovao.Posebno u F1A gdje sam imao priliku da gledam kako to rade veliki kao Per Findahl,Viktor Stamov ..... itd
a Roland i Leki ?? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | 1.Ako si bio na puno tekmi onda moraš Sonji čestitati na sve godišnjem uspjehu i rezultatu koji osvjetljava obraz BiH modelarstva.
2. Ceki čestitaj svom klupskom kolegi dobar rezultat kao što sam ja svom klupskom kolegi sinoć.
3. " Došao Janko na livadu i nestali online rezultati"??????
elmin-KERKO - 23/10/2011 19:20
oktobar98 - 23/10/2011 18:49
Evo i konacnih rezultata :
2. Blagojevic Radoje SRB
3.Stankovic Dragan SLO
2.Zsengeller Gabor HUN
3.Gradi Franco ITA
U ovoj godini sam bio na dosta tekmi i ako mogu da primjetim mislim da se ovo takmicenje jedno od najjacih na kojima sam ucestvovao.Posebno u F1A gdje sam imao priliku da gledam kako to rade veliki kao Per Findahl,Viktor Stamov ..... itd
a Roland i Leki ??
Edited by darijo 23/10/2011 20:46
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Online rzultati bili su celo vreme dostupni na Borutovom forumu i na UA sajtu. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Vjerojatno sam ja nešto zabrijao. Zadnji mi je bio treći start.Sad sam prije pisanja bio na Borutovom forumu i opet mi je prikazano samo do trećeg starta. Kako riješiti problem????????????
Damjan - 23/10/2011 21:10
Online rzultati bili su celo vreme dostupni na Borutovom forumu i na UA sajtu.
Edited by darijo 23/10/2011 22:13
|
|
|
|
Elite Veteran
Vjerojatno sam ja nešto zabrijao. Zadnji mi je bio treći start.Sad sam prije pisanja bio na Borutovom forumu i opet mi je prikazano samo do trećeg starta. Kako riješiti problem????????????
F5
----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Extreme Veteran
(DSC00063.JPG)
(DSC00054.JPG)
(DSC00051.JPG)
(DSC00074.JPG)
Attachments ---------------- DSC00063.JPG (138KB - 348 downloads) DSC00054.JPG (80KB - 314 downloads) DSC00051.JPG (65KB - 329 downloads) DSC00074.JPG (72KB - 326 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Hajde Omi , stisni F5 pa mi reci koji ti je zadnji start koji vidiš na forumu. Sveti Nikola je uranio i donosio sve juče od f1a i danas do trčeg starta rezultate i poslije ništa , rekao mi da se za ostalo sam pobrinem. Ajd reci kako dalje od trečeg starta čitat sa foruma, ako znaš reci rješenje problema. Unaprijed ti puno hvala na savjetima
Edited by darijo 24/10/2011 00:18
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Karlovac | Sve uredno vidim,ne znam šta je zapelo kod tebe ,eventualno bi mogli preko team viewera pogledat ----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Pizdio sam doma , mislio sam da neidu rezultati izt neznam kojih razloga. Sad kad si mi rekao pomislio sam da nešto nije u redu sa serverom jer doma imam preko amisa. Ali na poslu sam od 16 sati ( mislim da je na poslu t-com) i opet nema , samo do trečeg starta. Sada jedino , ako idem kao gost, ali mi je čudno kako sam imao do trečeg starta |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | U svakom slučaju drago mi je za Lekijevog flapera koji po rezultatu ide dobro, za Sokola za kojeg neznam koji če biti u kupu poslije ove tekme i za Željka koji je dobar u disciplini koja nije raširena kod nas. Sad sam siguran , a i bilo bi opravdano da se Hrvati ulove puta za Švicu.
Sokole , najbolji Hrvatu do sada u svjetskom poretku, sretno ti bilo ako ideš, a nadam se da ideš u Švicu.
Edited by darijo 24/10/2011 01:32
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Čestitka Lekiju i Grozdanu za ulazak u Fly-Off, šteta kaj je "situacija" spriječila Lekija za bolji drugi Fly-Off, mislim da je realno zaslužio jedno od prva tri mjesta. Veliko HVALA Bojanu Možeu i Damjanu za podršku i pomoć u "kriznoj situaciji". Nažalost Bojan radi toga nije letio drugi Fly-Off U prilogu dvije Videnšekove fotke. Hvala Tone.
Edited by dlaka 24/10/2011 11:59
(timski-rad1.jpg)
(raketa-nera1.jpg)
Attachments ---------------- timski-rad1.jpg (168KB - 399 downloads) raketa-nera1.jpg (184KB - 419 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Dlaka, ni problema! I drugi put, ako bu trebalo.... Kako su rekli seljaci odn. vlasnici zemljišta , razlog za njihovu reakciju su bila neispunjena obečanja sa strane organizatora EP-jun 2011 osobno. Mi čemo , kako izgleda, taj problem zvanično prosljedit na LZS i FAI . Žao mi je , da taj organizator osobno nije došao na tekmu, iako se uredno i u roku prijavio. Mogli su razjasniti situaciju i nesuglasice sa vlasnicima na licu mjesta. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | darijo - 23/10/2011 23:51 Hajde Omi , stisni F5 pa mi reci koji ti je zadnji start koji vidiš na forumu. Sveti Nikola je uranio i donosio sve juče od f1a i danas do trčeg starta rezultate i poslije ništa , rekao mi da se za ostalo sam pobrinem. Ajd reci kako dalje od trečeg starta čitat sa foruma, ako znaš reci rješenje problema. Unaprijed ti puno hvala na savjetima Stručni štab Krka cupa iuz pomoč stručnog štaba iz M.Sobote , a sve je nadgledao Sveti Nikola, pregledao je sve mogučnosti. Moguče rješenje: Na gornjem ljevom i donjem desnom uglu sajta napisano je: Pojdi na stran 1, 2 Naslednja Kucni broj 2 i pokazat če se druga stranica sa rezultatima od 4. turnusa nadalje LPD
|
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Ja ,,po običaju ove godine nekako stalno "falim "jedan start,, pa tako da čestitam svima sa dobrim rezama,, a posebno ekipi AK Krka na trudu i odličnoj organizaciji,,,,,
Jegeru,,, cvičeku,,čaju,, i odvažnosti u akciji-"seljačka buna ""!! Bravo ekipa!! -----
|
|
|
|
Veteran
| Jedino je cijeli ugodaj pokvario problem oko Lekijevog modela tj"seljačkom bunom "kako ju je Sonjo nazvao ostao sam dužan još reze za F1A ,a to izgleda ovako u konačnom poretku:
1.Per Findahl SWE
2.ROLAND KOGLOT- od milja zvan car zapadnog balkana ))-SLO
3.Mikail Kozonohin RUS
A naravno sve cestitke Sonji na rezultatu ,ali jednostavno na ovoj tekmi nije bilo mjesta za greske sekunde su bile u pitanju u svim kategorijama .Npr. ja sa 1244 sec nisam uspio cak ni da uzmem koji bod a negdje bi sa tim rezultatom bio medu prvih 10 . ----- only the sky is our limit |
|
|
|
Veteran
| Za mene je ova tekma poslije mog ponovnog aktiviranja u modelarstvu nesto najsavrsenije sto sam imao prilike da gledam sve sami majstori na livadi i stvarno su bile sec. u pitanju ----- only the sky is our limit |
|
|
|
Expert
(Bombek.JPG)
(Grozdan.JPG)
(inervju2.JPG)
(Dijana i Robert.JPG)
(Leskoooek.JPG)
(cro tabor 2.JPG)
(1.f-off..JPG)
(zaplet.JPG)
(start.JPG)
(oktobar.JPG)
Attachments ---------------- Bombek.JPG (82KB - 313 downloads) Grozdan.JPG (83KB - 317 downloads) inervju2.JPG (83KB - 323 downloads) Dijana i Robert.JPG (79KB - 326 downloads) Leskoooek.JPG (33KB - 335 downloads) cro tabor 2.JPG (89KB - 326 downloads) 1.f-off..JPG (80KB - 337 downloads) zaplet.JPG (78KB - 337 downloads) start.JPG (78KB - 334 downloads) oktobar.JPG (83KB - 320 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | http://klikn.si/domov/item/360-krka-kup-2011
Video |
|
|