|
|
Extreme Veteran
Izuzetno lepo takmičenje,prijatni ljudi. Vredi otići!
S poštovanjem,
Mića Tica ----- Mića Tica |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
ukoliko ima netko zainterresiran za Prilep Cup, imamo slobodna dva mjesta.
Krecemo u petak ujutro, rano!! Sve daljne informacije mozete dobiti na +385915321422
Lijep pozdrav, Pape i Vinko. |
|
|
|
Veteran
| Ima li rezultata ,jeli neko nesto saznao sta se desava u Prilepu. Zelim svima na livadi ugodno druzenje ja sam imao u planu dodem ali nesto je iskrslo pa nisam
nazalost sa vama.Ako se ko sjeti veceras na banketu nek popije po jednu mastiku i za mene pozz
----- only the sky is our limit |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Poslje F/o ---F1A,,,, Roland --Slavko S--Nikolov ,,,
FiB---Sokolić ---Tomljanović---Aljoša A,,,,,,
Čestitke svima !! -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Karlovac | Bravo za brvake ----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Čestitke pobjednicima!!!!!!!!!Barba svaka čast!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Moje čestitke pobjednicima i svaka čast organizatoru na brzini objave rezultata.
http://www.prilepcup.info/results.html |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Osijek | Napokon da se i mi iz Osijeka javimo da smo dobro stigli i da je sve po putu bili ok !!!
Prvo da pohvalimo domacine na odlicno organiziranom natjecanu,koje je proslo u prijateljskom ozracju domacina kao i svih ostalih natjecatelja
Lijepo vrijeme, veliki broj nagrada i odlicna livada. Što više treba za odlično natjecanje? Vjerovatno veci broj natjecatelja dao bi jos ljepsu sliku o natjecanju.
Kako smo mi imali problemema s automobilom moramo se zahvaliti domacinima na velikoj pomoci bez koje vjerovatno ne bi rjesili problem u Nedjelju.
Hvala svim prijateljima modelarima koji su zvali . brinuli se kako smo stigli i pomogli na bilo koji nacin.
Jos jednon veliko Hvala domacinima !!Nadamo se da se vidimo na godinu u puno vecem broju!!!
Lijep pozdrav svima !!
Pape i Vinko.
Edited by vinko 4/10/2011 21:46
|
|
|
|
Extreme Veteran
Edited by vinko 4/10/2011 17:44
|
|
|