Posted 3/2/2011 14:11 (#21328) Subject: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Janjetina cup
***** ( nakon dogovora i pristanka sa ::: Darijo, Toni, Igor, Ja ;;;; )
Organizator--------skupina ljubitelja jagnjetine
Kategorije F1 A B C
Datum-------------- subota i nedjelja ( 1-15. Maja 2011)—Ionako niko neče u Argentinu !!
Mjesto-------------Bjelopolje
Kotizacija--------- NETREBA
Sportska dozvola—NETREBA
Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu !
Šator- stolice-gajba pive- vino-malo sira iz mjeha,,,(dok se jagnje ne obradi )
Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min )
U subotu u vremenu od 11h do 15h
Max—7 minuta
Nagrade -------------- Svi koji napune 7 minuta su pobjednici i nagrađuju se ::
****Goščenjem od strane gubitnika kad jagnje bude gotovo ,,,
U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom !
Posted 3/2/2011 14:22 (#21330 - in reply to #21329) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
nenad - 3/2/2011 14:18
I ja bi, i ja bi, ali nema katerorije F1H, to mi u zadnje vrijeme izgleda ide!
Aaaaa Zašto da ne ,,,, valjda je iz raspisa vidljivo ,,,da kategorija nije bitna ,,nego trening i i ,, i ,,,,,,(ono ostalo )
PS,,, Toni ,,,počmi trenirat ----------------------- nošenje poslužavnika !!!
Posted 3/2/2011 15:31 (#21331 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
sony - 3/2/2011 14:11
Janjetina cup
***** ( nakon dogovora i pristanka sa ::: Darijo, Toni, Igor, Ja ;;;; )
Kategorije F1 A B C
Datum-------------- subota i nedjelja ( 1-15. Maja 2011)—Ionako niko neče u Argentinu !,,
Sportska dozvola—NETREBA
Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu !
Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min )
Max—7 minuta
U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom !
Posted 4/2/2011 17:23 (#21340 - in reply to #21339) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Elite Veteran
Prijavljujem i sebe, pošto mislim da tog dana u Argentini imamo slobodan dan.... ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Posted 4/2/2011 19:51 (#21344 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Nije šala !!!
Upravo sam došao sa obnoviteljske skupštine ""starog-- novog AK Mostar gdje je bilo dosta gostiju ,,Exelencija ,,ambasadora (SRB ,Tur ) Visoki predstavnik U BiH
Gospodin Valentin Insko !
Pa nas je nakon nekoliko izlaganja i pogotovu izlaganja našeg selektora , g , Insko, tj. Njegov ured počastio ( reprezentativce BiH--iz Mostara ) odlaskom u Argentinu !!!
E sad kako sam ja i ranije govorio da neču ići (jer mi se neide ,,,,iz više razloga ),,,onda ostaje moja prijava i moje JANJE ,,,,u Korenici !!
Posted 4/2/2011 20:24 (#21346 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Veteran
Krešo me malo preduhitrio!! Dobar tajming za druženje i trening JR repke, (Who is the boss????). Prijavljujem sebe, sina a možda dovedem i suprugu da vam napravi salatu (od hobotnice)!!!!
Posted 4/2/2011 21:57 (#21348 - in reply to #21344) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
sony - 4/2/2011 19:51
Nije šala !!!
Upravo sam došao sa obnoviteljske skupštine ""starog-- novog AK Mostar gdje je bilo dosta gostiju ,,Exelencija ,,ambasadora (SRB ,Tur ) Visoki predstavnik U BiH
Gospodin Valentin Insko !
Pa nas je nakon nekoliko izlaganja i pogotovu izlaganja našeg selektora , g , Insko, tj. Njegov ured počastio ( reprezentaciju BiH ) odlaskom u Argentinu !!!
E sad kako sam ja i ranije govorio da neču ići (jer mi se neide ,,,,iz više razloga ),,,onda ostaje moja prijava i moje JANJE ,,,,u Korenici !!
Posted 6/2/2011 13:08 (#21366 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Obzirom da je blizu prijavljujem se za Janjetina non WC samo daj precizniji termin !
Čestitke nanovo JEDINSTVENOM AK MOSTAR,planirao sam doći na taj skup tj . Skupštinu ali me gripa nadjačala,sad kad čujem da je Inzko dijelio i neke novce još mi više žao !
Je li to donacija samo za mostarski dio repke ili i drugi članovi spadaju u taj DEAL.Obzirom da Ured OHR-a radi na jačanju BIH i zbližavanju ljudi pa samim tim i sportista trebao je uplatiti za komplet ekipu BIH !
Je li tako Roby ?
Nadam se da je u planu to janje peći na terenu ? Ako je tako da "poćeram rolling without hands equipment" " (ražanj i elektromotor)
Posted 6/2/2011 13:31 (#21367 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Da ,,,isprve je tako djelovalo (jezične barijere ) da je za svu ekipu ,,,ali valjda kad je čuo kakav je ostatak ekipe ,,,,odlučio se samo za Mostar,,,,
... moj dio kolača neka odmah neko uzme ,,,nezanima me ,,,a ,,g Insku,,,Hvala !
Što se datuma tiče ,,,ko če znat ,rano je i dok se vidi progniza ! Uglavnom što se "prijava "tiče mogao bi Dlaka ubacit ovo u kalendar,,
jer izgleda da če i janje morat dobit ,,,sestru ili brata -----
Posted 6/2/2011 16:51 (#21369 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Nešto mi sinu,obzirom da je Mostar ponovo dobio jedan klub,jači i bolji nego oni od kojih je nastao,kao i da su stigle financije od OHR-a samo za ovaj klub,red bi bio da jedno janje (nije bitno muško ili žensko ) bude povodom ovog ujedinjenja donirano upravo iz AK Mostar.
Žilavka se podrazumjeva svakako 1
Posted 7/2/2011 16:17 (#21379 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
To je to Omi,slika odražava priželjkivani non WCup ali sa još jednim janjcem s druge strane vatre obzirom na prijave koje dolaze,bilo muški bilo ženski.
Posted 7/2/2011 19:48 (#21381 - in reply to #21379) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Elite Veteran
hari - 7/2/2011 16:17
To je to Omi,slika odražava priželjkivani non WCup ali sa još jednim janjcem s druge strane vatre obzirom na prijave koje dolaze,bilo muški bilo ženski.
Mislim da je to skroz OK jer je druga strana vatre u potpunosti neiskorištena,ako nikako bar zbog toga ----- __________________
Veseli i zdravi bili
Posted 7/2/2011 22:50 (#21382 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Roby tako je,ali je ovdje očito janje utihnulo poodavno.
Vidiš kako je Sony pametno odradio ovaj thread,ne može niko reći da je priča o janjetini OT,nigdje se modelarstvo ne spominje ali je to ipak event i to još organiziran te ima svoj organ. oblik kao non WCup.
Nije bitno s čim se "maše" po zraku ,špinjetkom ili modelom okačenom o neku sajlu,bitno da je "u slast" !
Neka se druge klase ne uvrijede jer "ne mašu " već "bacaju" ,nemam predodžbu kako bih to povezao sa komadom pečene ovce uz svu bujnu maštu
Posted 11/2/2011 21:20 (#21439 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Veteran
Slazem se Hari druze sad kad su se uvalili medu diplomate to bi za njih trebalo biti sića a sto se tice janjeta bolje nek je zensko.A sto se tice vina samo nek je crno ak nemaju za to moze i loza .Sto je dzabe i bogu je drago zar ne hehehehehehe pozdrav svima ----- only the sky is our limit
Posted 21/2/2011 22:54 (#21619 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Malo ste se "razigrali " pa da rezimiramo !
Prijavljenih ,,oho ,hoooo,,, Igor ,Darijo, Tony, ja, Istrijan +,+, Omi ,Leki,Zechner, Hara, Mirić, Hribar G, Krešo,+,+, Nenad,,,,,,,,,
Ima još nekih postova ,a kako da se shvate ,,kao prijave ?? I kako reče Omi ,,,,, 2 komada beee,eekavaca bi zadovoljila !!
Posted 23/2/2011 21:56 (#21643 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Uže rukovodstvo org .odbora je donjelo odluku o možebitnom datumu (30.4.-- 1.5. ) ! Rezerva ,,iduči vikend !
I dopuna pravilima ::
1,. Dok 1 zvanično starta ,drugi nemože u njegovu radnom vremenu (10 min )
2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,, -----
Posted 23/2/2011 22:07 (#21644 - in reply to #21643) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
sony - 23/2/2011 21:56
Uže rukovodstvo org .odbora je donjelo odluku o možebitnom datumu (30.4.-- 1.5. ) ! Rezerva ,,iduči vikend !
I dopuna pravilima ::
2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,,
Još ograniči duljinu sajle i težinu gume pa neče niko doč!!
Posted 23/2/2011 23:11 (#21645 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Sugestija OO (užem),rezervni termin je meni bolji ,a neka se i drugi izjasne !
Obzirom da je kod mene,a i na Bjelopolju (koje je samo nekih 10-tak km zrakom odavde) za 1 maj bude skoro uvijek kiša pa ništa od startanja modela,rolanja janjeta i drugih užitaka.
Ako sam dobro shvatio Sonija lokacija tekme je borova šumica na BP,a ne Krbava !?
Posted 24/2/2011 10:59 (#21646 - in reply to #21645) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
hari - 23/2/2011 23:11
Sugestija OO (užem),rezervni termin je meni bolji ,a neka se i drugi izjasne !
Obzirom da je kod mene,a i na Bjelopolju (koje je samo nekih 10-tak km zrakom odavde) za 1 maj bude skoro uvijek kiša pa ništa od startanja modela,rolanja janjeta i drugih užitaka.
Ako sam dobro shvatio Sonija lokacija tekme je borova šumica na BP,a ne Krbava !?
Pa dobro Hara ,,u raspisu fino piše Bjelopolje a svi znamo di je !! *** Stim da čemo vjerovatno Leki ,ja i Igor zvanično startat na Krbavi ,,,,! Mislim ,nema smisla da mi na Bjelopolju ! Ipak je to malo !!!
A datum za sada ostaje ,,,ima vremena dok se ne primakne i vidi prognoza !! -----
Posted 24/2/2011 11:46 (#21647 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
OK nisam pažljivo pročitao raspis,treba imati na umu da je na BP svježe i ljeti,a posebno u proljeće ali uz "vatrenu vodu" to ne bi trebao biti problem
A vi koji letite dugo i široko odite na Krbavsko,šteta je da modeli završe na Plješevici ili s druge strane planine
U raspisu ne piše mogu li se povesti veseli ljudi koji nisu modelari da budu "guračka" ekipa na ovom non WCup-u ?
Takodje razmišljam povući štogod malog aagregata i "muziku" ali me strah da će čuti policija ,a posebno ako ne prijavite događaj tj. skup MUP-u ! J... ga na sve treba misliti !
Za janjce ćemo se dogovoriti i ostalo,a od mene je 5 L ovog
Posted 24/2/2011 17:24 (#21649 - in reply to #21647) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
hari - 24/2/2011 11:46
U raspisu ne piše mogu li se povesti veseli ljudi koji nisu modelari da budu "guračka" ekipa na ovom non WCup-u ?
Takodje razmišljam povući štogod malog aagregata i "muziku" ali me strah da će čuti policija ,a posebno ako ne prijavite događaj tj. skup MUP-u ! J... ga na sve treba misliti !
A čuj ,,,radi kako očeš ,, ali da si još spomenuo i "starog svata " pomislio bi da je svadba a ne trening i malo druženja dok traje Argentina !
A za janje-ce je več 90% sredjeno,,, (bar to nije tamo problem ) -----
Posted 24/2/2011 20:47 (#21650 - in reply to #21647) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
hari - 24/2/2011 11:46
OK nisam pažljivo pročitao raspis,treba imati na umu da je na BP svježe i ljeti,a posebno u proljeće ali uz "vatrenu vodu" to ne bi trebao biti problem
A vi koji letite dugo i široko odite na Krbavsko,šteta je da modeli završe na Plješevici ili s druge strane planine
jeli ovo neka greška u pisanju šta se tiče litara vina(5 lit?????),molim administratora da ispravi podatak!!!
Posted 24/2/2011 23:22 (#21652 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
j... ga Toni,od mene 5 ne mogu sam napiti cijeli non WCup sa prikolicama.Neka se svako malo potrudi i teći će u potocima.Po pitanju kvalitete svakako je solidno vino (mjerilo-ujutro ne boli glava) ,kome ne paše neka porene butelje.Mogu modelari i flaširano.
BTW uz ovo ide paket >Kiseljaka što sveukupno čini ok 10 L pijače (pola-pola), da se upišaš od tečnosti tj. gemišta
Posted 31/3/2011 11:37 (#22002 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Ovo je stvarno postala ozbiljna priprema za ozbiljnu tekmu pa predlazem da se prijavi u FAI za dogodine pod istim nazivom bez onog NON i u engleskoj verziji Lamb (Pig) World Cup ! Mislim da ove prikazane slicice ne ostavljaju ravnodusnim niti jednog modelara (barem one koji nisu vegeterijanci )
Radujem se janjetini i druzenju !
P.S.
Omi svojom fotkom daje ideju da Cup bude pod naazivom Svinjetina non WCup
Bar svake druge godine,naizmjenicno !?
Posted 31/3/2011 12:59 (#22005 - in reply to #22002) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
hari - 31/3/2011 11:37
Ovo je stvarno postala ozbiljna priprema za ozbiljnu tekmu pa predlazem da se prijavi u FAI za dogodine pod istim nazivom bez onog NON i u engleskoj verziji Lamb (Pig) World Cup ! Mislim da ove prikazane slicice ne ostavljaju ravnodusnim niti jednog modelara (barem one koji nisu vegeterijanci )
Radujem se janjetini i druzenju !
P.S.
Omi svojom fotkom daje ideju da Cup bude pod naazivom Svinjetina non WCup
Bar svake druge godine,naizmjenicno !?
Da ,,,može ! zašto ne ?
Samo onda če se zvati ----ROK-ROK "n Rolll Cup !! -----
Posted 7/4/2011 22:29 (#22078 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Samo da napomenemo da su prijave otvorene http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=134 i da je dogovor da ako sve bude uredu org -dolazi u petak 30.4. sredjuje sve oko " autohtonih životinja " a na ostalima je da se ::
( zbog adekvatne naruđbe ) uredno prijave ,,,, ponesu sa sobom ,,,pribor,,, piče (za sebe ili grupu marku i količinu ++++++ ,, ) šator ,,stolice --ako če ostajat u nedjelju,,,itd
Na ""ORGU "" je --janjci-- luk -- vatra,,,,,,,, i valjda ,,,,dobar provod !
Kategorije F1 A B C
Datum-------------- subota i nedjelja ( 30.4.--1.5. 2011)—Ionako niko neče u Argentinu !!
Sportska dozvola—NETREBA
Max—7 minuta
DODATAK pravilniku!
2. Stroga zabrana startanja u blizini ,,,ražnja ,,,
Posted 11/4/2011 21:32 (#22108 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Elite Veteran
Imam službeno pitanje organizatoru u ime obitelji Rogoz.
Može li se cijela obitelj tekmat s jednim modelom?
Dakle Bruna ,Martina i Rozga. ----- __________________
Veseli i zdravi bili
Posted 11/4/2011 22:03 (#22109 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
Ma,,, sve je dozvoljeno-,,,U raspisu fino piše da FAI-lic,,,netreba ! Ako to netreba onda ni broj na modelu netreba--negleda ga sudac !
A kad je sudija čorav,,,,,,sve je dozvoljeno ,
Posted 13/4/2011 13:05 (#22124 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
dominik - 13/4/2011 10:39
A što je s helperima i štoperima,mogu li se i oni priključiti Non Wc -u? :
A gledaj ,,,nema potrebe za to otvarat novi thread i ti sa imenom ,zbog jednoga pitanja a u tzv, "raspisu " sve fino piše,
Jesm ja idejni org. ali zajedno sa Igor, Toni, Darijo, Omi,,i svakako se da zaključiti da je ustvari sve zbog :: Druženja ,treninga, zahebancije uz piće i beeeeeekavca!
Prema tome ,,,svatko može doći ali bi valjalo da se ZNA,, koliko osoba da nebi "zafalilo ili preteklo "
I sve lako ,,,samo da vrijeme posluži ! -----
Posted 13/4/2011 13:50 (#22126 - in reply to #22124) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Veteran
Budući da sam šepav i kljakav jedino još mogu štopati i mjeriti vrijeme,a i količinu utrošenih kalorija po glavi stanovnika tj natjecatelja! Između ostaloga naći će se nešto mjesta u prtlažniku i za malo ličkog sira i rakije da ne bi slučajno zafalilo.
Posted 16/4/2011 10:22 (#22143 - in reply to #22141) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Expert
h.kreso - 4/2/2011 18:00
Pa i ja sam tu sa svojom ekipom. Trebaju juniori trenirati za Europsko
Istrijan - 4/2/2011 20:24
Krešo me malo preduhitrio!! Dobar tajming za druženje i trening JR repke, (Who is the boss????). Prijavljujem sebe, sina a možda dovedem i suprugu da vam napravi salatu (od hobotnice)!!!!
Eto smo Omi i ja jučer u Karlovcu malo sabirali učesnike ,,,čisto ""zbog kilaže" i ostalih priprema , pa ako ima još ko da svoje najave potvrdi ,.
Mada je još 14 dana do-- turning lamb cup-- događanja,,valja sve imat pod kontrolom .
Posted 27/4/2011 20:39 (#22213 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Gospodine Soni kakva je ovo prognoza za vikend,čini se loša,dali se janjetina odgađa za neki drugi termin ako je možda još i uspijemo uvatit avion za Argentinu AJME!!!!!!!!!
Posted 28/4/2011 08:28 (#22220 - in reply to #21328) Subject: RE: JANJETINA cup-- non Wcup
Veteran
Prema priloženim fotkama, a i vremenska prognoza baš ne govori da će se moći održati plamen za ražanj mislim da bi trebalo tražiti novi termin za druženje.
EE tako ! nije baš veselo vrijeme što se iz priloženoga i vidi ! Kako večina iz razgovora misli trebali bi odgodit za neki ljepši tjedan , kako bi sve prošlo ugodnije ,ljepše ,bolje !
Tako da je ODGODA """"-------------do daljnjega !! Možda 14-15. 5.?? Dogovoričemo se !
**** Ima u svemu tome i 2 dobre stvari !!
1. jednom janjetu spasili smo život !!
2. Omi je konačno spremio modele ---( pa vi u F1A gledajte kako i šta ?? Mogo bi on u Italiju ko selektor i takmičar !! ) -----
Posted 28/4/2011 19:52 (#22223 - in reply to #22222) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
danas sam zapalio vatricu kod kuće,a Bihać je prilično niže od BP.Juče sam bio na Plitvicama i 8 C je bilo poslijepodne.Dakle sjedite gdje jeste do sunčanijih dana kakav se baš i ne predviđa za subotu.Nedjelja će navodno biti nešto toplija !
Lika je to ! :-(
Posted 7/5/2011 22:11 (#22449 - in reply to #21328) Subject: Re: JANJETINA cup-- non Wcup
Extreme Veteran
Organizator i idejni tvorac Janjetina W cup-a pozdravlja raju tamo negdje iz kamiona i želi da potakne članove foruma da ne zaborave razmotriti slijedeći vikend kao termin za održavanje nevedene tekme! Obzirom da je ovaj non W Cup u sjeni najvećeg FF događaja u svijetu (po važnosti dolazi odmah poslije njega),zadužen sam od Sonje da potaknem članstvo na razmišljanje o ovom predloženom datumu jer moramo imati približan uvid u broj takmičara,sudaca,startnih mjesta i na kraju krajeva ražnjeva !
Ovaj vikend je idealan ali šta se može,nadati se i slijedećem da bude bar sličan !