Extreme Veteran Location: SplitDragi prijatelju želim ti sve najbolje za tvoj rođendan i svako dobro,puno zdravlja i sreće tebi i tvojoj obitelji u Novoj!!!! Site Sponsor my ad code here... Elite Veteran Location: ZagrebLegendo sve najbolje za rođendan i novu godinu:
http://www.youtube.com/watch?v=k6b7TiwoqxA Expert Location: MostarSretno i veselo Bobane !
-----
Expert Location: ZaprešićSretan Ti rođendan !!!
Eto, čestita Ti i Lekijeva drugarica, Brdovčanka Antonija
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta Elite Veteran Location: ZagrebKad bolje razmislim , koje si ti govno bio kao beba, mami si doček nove godine sjebo Expert Location: Rijeka Sretan rođendan! Extreme Veteran Location: Osijek
Sretan ti rodjendan !!!! Elite Veteran Location: ZaprešićPrijatelju od srca ti želim SRETAN rođendan ----- Moja životna filozofija (by Vikac ):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Extreme Veteran Location: VaraždinSretan ti rođendan! ----- nenad Extreme Veteran Location: Arnhem-NederlandHvala lijepa !! ----- Efteling
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederlanddarijo - 31/12/2010 22:56
Kad bolje razmislim , koje si ti govno bio kao beba, mami si doček nove godine sjebo
...ja mami sjebo docek nove godine,a ti citavu ----- Efteling
Extreme Veteran Location: SplitBobo - 2/1/2011 19:03
darijo - 31/12/2010 22:56
Kad bolje razmislim , koje si ti govno bio kao beba, mami si doček nove godine sjebo
...ja mami sjebo docek nove godine,a ti citavu
ajmeeeeeeeeeeeeeee bosanaca!!!!!!!!! Extreme Veteran Location: Novo mestoMalo kasno, ali iz srca, sve najbolje , Bobo..
Damjan ----- Damjan,
Aeroklub KRKA