|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Raspis i prijave: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=125 ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Dakle, tekma nije u Valpovu, pa bi bilo dobro da znamo o kakvoj se dvorani radi. Dimenzije i koja fotka nebi škodila.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | Evo jedne fotke sa sajta KK Belišće http://www.kkbelisce.hr Liči na halu kod nas u Pazovi!? |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Nema nam druge nego da pitamo naše rođake prvotimce iz KK Belišće, doduše ne verujem da njih interesuje bilo šta što je iznad visine koša
Evo sad gledam fotografiju sa meča protiv Darde. Ako je prosečan igrač visok 2m, onda na ivici terena ima oko 6-7m, a na sredini oko 10-11m.
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Eto i stanje u Kupu prije zadnje tekme u Belišću. U "150" je jako gusto za 1. mjesto.
(F1N-kup i belisce.jpg)
(F1N-150 kup-belisce1.jpg)
(F1N-150 kup-belisce2.jpg)
Attachments ---------------- F1N-kup i belisce.jpg (185KB - 294 downloads) F1N-150 kup-belisce1.jpg (194KB - 288 downloads) F1N-150 kup-belisce2.jpg (193KB - 284 downloads)
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | Hajde Damir, daj rezultate iz Požege!
Iz Tabele za Kup bi se nekako dalo videti, ali ipak ...
Onaj dati izvor rezultata je "presušio" ... |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Bozo - 15/11/2010 14:54 Hajde Damir, daj rezultate iz Požege! Iz Tabele za Kup bi se nekako dalo videti, ali ipak ... Onaj dati izvor rezultata je "presušio" ... Presušile su slike. U istom postu (zoli, postan u 23:41) pod "privici" imaš rezultate "2. Požega Indoor.xls" ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
Mator pa .... |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Dršte se susjedi, dolazi vam Đorđe!
Ostali naši dečaci (njih 12) će malo sačekati, dok ne budu imali svoje prve modele ...
Edited by martin 22/11/2010 19:04
(uradisam.jpg)
Attachments ---------------- uradisam.jpg (77KB - 276 downloads)
|
|
|
|
Veteran
Location: Karlovac | Prisiljen sam predati svoje pozicije bez borbe . Želim vam dobre letove i da svi modeli ostanu na broju. A Lekiju i Bombeku želim puno adrenalina, hladnog znoja i stresa do samog kraja u F1N-150 (i da odrade posao za mene ) |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Vinko javlja:Leki 1.mj. u F1N-150,Dlaka 1.mj.F1N. Čestitke mojim dragim, klupskim kolegama. |
|
|
|
Veteran
Location: Karlovac | Čestitam Lekiju i Dlaki na pobjedama, a isto tako i na osvajanju kupa. |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ja ću se prvo izviniti za moje nepristojne reakcije, ako ste ih slučajno čuli, na opštu lomljavu koju smo imali i Božo i ja sa F1N modelima.
Ipak sam se bar ja nekako izvukao na kraju, iako je model opet pukao i više nije za popravke
Zahvaljujemo se prijateljima iz Belišća, Valpova, Čeminca i Osijeka na divnom takmičenju, te Hermanu, Balašku, Lekiju, Damiru ... i svim modelarima koji su nam dozvolili nekoliko "špijunskih" fotografija svojih modela.
Vidimo se u Novom Mestu ili Čemincu ili Pazovi ...
Srdačan pozdrav!
Đorđe, Božo i Martin
Edited by martin 27/11/2010 22:30
|
|
|
|
Expert
Bez rezultata ne mogu završiti konačni poredak Kupa.
|
|
|
Veteran
Bez slika neću moći zaspati! |
|
|
|
Member
http://jumbo.iskon.hr/dl/11nriaqwl7ajuase/ |
|
|
|
Expert
(F1N-150.jpg)
(F1N.jpg)
Attachments ---------------- F1N-150.jpg (186KB - 297 downloads) F1N.jpg (178KB - 345 downloads)
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Vilim - 27/11/2010 21:00 Čestitam Lekiju i Dlaki na pobjedama, a isto tako i na osvajanju kupa. I ja im čestitam također! ----- nenad |
|
|
|
Veteran
Location: Karlovac | Sad kad sam vidio rezultate i slikice najradije bi si jajca odgrizal
ali ih ne mogu doseći |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | Čestitke pobednicima, naravno, i posebno PRVOM redu POLETARACA sa skupne fotografije!
Uživali smo i videćemo se opet! |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Eto, završio je i ovogodišnji Kup. Hvala organizatorima iz Čeminca, Borova, Zaprešića, Požege i Valpova na trudu, a svim natjecateljima na rezultatima i zalaganju. Bilo nas je dosta, a nadam se da nas bude još i više. Još da Borovčani nisu zagubili rezultate... Imamo dva mjeseca pauze, pa iskoristite to za brušenje novih "pila". Konačne reze su naslikane:
(Kup 150 2010-1.jpg)
(Kup 150 2010-2.jpg)
(Kup F1N 2010.jpg)
Attachments ---------------- Kup 150 2010-1.jpg (184KB - 304 downloads) Kup 150 2010-2.jpg (195KB - 324 downloads) Kup F1N 2010.jpg (193KB - 317 downloads)
|
|
|
Expert
(broj natjecatelja.jpg)
Attachments ---------------- broj natjecatelja.jpg (168KB - 330 downloads)
|
|
|
Member
Location: požega | Evo još jednom link za fotke onima koji nisu uspjeli skinuti...
http://jumbo.iskon.hr/dl/17ilmfo4tipjuaui/ |
|
|
|
Veteran
puno hvala za divne fotografije našeg malog šampiona!
|
|
|
|
Member
|
|