|
|
Veteran
| Postovani, nakon uvida u stanje terena donjeli smo odluku da se MDF 2010 nece odrzati kako je najavljeno 30.10.2010. Cinjenice o terenu: nakon nedavnih poplava voda se jos nije povukla/ocijedila sa livade. Ulazak/izlazak automobilima kao i kretanje livadom je mala avantura (blato ko na hipodromu na onom koncertu bez piva). Prema izjavama mjestana Pravutine nakon tako obilne poplave treba proci jos dva tjedna da se ista prosusi/ocijedi. O novom terminu MDF biti ce pravovremeno obavijesteni.
Banjac |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | na kraju ce tekma opet biti po snijegu )) ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Meni osobno je tekma sa snijegom bila "zakon" i poseban doživljaj, atmosfera je bila neponovljiva. Naučio sam nešto novo, nisam vjerovao da se i po takvom vremenu mogu radit maxevi. Rado ću doći i ove godine, ako tekme bude. ----- nenad |
|
|
|
Veteran
Prva tekma na koju sam odveo ono moje malo "dobro" dite,
mama je bila PRESRETNA kad je vidjela slike s livade!!!!
Slažem se sa Nenadom, poseban doživljaj, nadam se da bude tekme,dolazimo sigurno!! |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Nadam se da če se tekma ipak održati.Korado,odmor i kavica na starom mjestu!
Edited by Igor 25/10/2010 17:40
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | naravno, tu tekmu po snijegu nikad necu zaboraviti. nadam se ponovo :PP ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
(P1010008.JPG)
(P1010009.JPG)
(P1010017.JPG)
(P1010019.JPG)
(P1010026.JPG)
(P1010028.JPG)
(P1010036.JPG)
Attachments ---------------- P1010008.JPG (37KB - 266 downloads) P1010009.JPG (60KB - 272 downloads) P1010017.JPG (54KB - 269 downloads) P1010019.JPG (40KB - 272 downloads) P1010026.JPG (63KB - 272 downloads) P1010028.JPG (24KB - 271 downloads) P1010036.JPG (66KB - 280 downloads)
----- nenad |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Sjećam se te legendarne tekme... u jednom momentu je nekako puhnuo vjetar i advojka je povukla Bukija po blatu, skoro je pao, a ja sam držao moje juniorsku ekipu u autu i pozivao ih van na početku turnusa.
Evo još par fotki sa te tekme i proglašenja poslije (hvala Draženu za prvu fotku).
Damir
(fistrovic2k7.jpg)
(tresnjevcani.jpg)
(svi_pomalo.jpg)
(dras_i_ekipa.jpg)
(MKZ-ovci.jpg)
(Karlovcani.jpg)
Attachments ---------------- fistrovic2k7.jpg (90KB - 272 downloads) tresnjevcani.jpg (105KB - 263 downloads) svi_pomalo.jpg (118KB - 261 downloads) dras_i_ekipa.jpg (124KB - 264 downloads) MKZ-ovci.jpg (134KB - 277 downloads) Karlovcani.jpg (113KB - 290 downloads)
----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Veteran
Location: Beograd | Ovaj drugi deo takmicenja mi se mnogo vise svidja.
Valjda to ide sa godinama. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Kad vec (OT) pisete o natjecanjima po snijegu - na Luckom je odrzan (znat ce Dlaka) Zapresicki pokal (recimo 2.), mislim da je to bilo `93. ili `94. (na trofeju mi samo pise "Zapresicki pokal, 3.mj F1A" -ne pise ni koji po redu niti koja godina), po snijegu visine (dubine) cca 30 cm, a imali smo vrhunske rezultate (puno ljudi je bilo nadomak "punog" rezultata i odlicno smo se proveli taj dan...(sjecam se jednog leta kad je stao knips jer se vlazan zaledio tijekom slepa: jedrilica mi je letila duz piste cca 15-16 minuta na visini 35-40 m). Mi s "low - tech" modelima (Massarijeva kuka i obican poznato pouzdani Graupnerov knips) smo bili u prednosti, jer su se smrzavale mehanike tadasnjih prvih bantera, ni obilato spricanje WD 40 nije bas bilo od pomoci...Turnuse sam odvozio naizmjenicno s dva modela, jedan je uvijek pauzirao odrmzavajuci knips u autu. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
Par fotki sa tog "kultnog" natjecanja
evo i od mene, par nikad objavljenih fotki...
istrijani na snegu
maja se skriva, krešo pozira
hukni da se odledi...
vrijeme - mjestimično promjenjivo
muž u tajicama
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
PS. ne mogu vjerovat da sam na slici (svi_pomalo.jpg) hahahhahaha
----- Andy G
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | agolubic - 26/10/2010 17:55 zelimo ponovo po snijegu :PP PS. ne mogu vjerovat da sam na slici (svi_pomalo.jpg) hahahhahaha dobra fotka sexy ahahah ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Veteran
| Nisam imao pojma da su F1ABC toliki zaljubljenici snjega, a razvalio sam se od smijeha kada sam otkrio da su F3K jos veci frikovi sto se tice bijelog pokrivaca - i btw ovaj je neki Bobin sused (holandez)
(winter2009.jpg)
Attachments ---------------- winter2009.jpg (177KB - 322 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Banjac gdje ovog nađe,slika je cool ! Ne vidi se ali očito da "glavčina" na "glavčinu " ide ?
Vidim razvila se priča o ovoj tekmi i stvarno ima nešto posebno u njoj kao i samom terminu održavanja koji mi je
Meni je u dragom sjećanju jer mi je prva tekma na kojoj sam bio nakon rata i kada sam zadnji start skočio za modelom u vodu koja je bila nabujala od topljenja snijega!Čini mi se da je to bio početak marta 1996 god.!?
Tad nisam bio svjestan da ,iako sam dobar plivač :-P ,mogao sam se vrlo lako ugušiti !
No,tad škembe nije bilo jer sam 3 godine gladovao i fizička okretnost mi nije bila strana.
.To i fotka dole pokazuje !
(pravutina.jpg)
Attachments ---------------- pravutina.jpg (161KB - 261 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Šta se čeka,vikend pred nama fenomenalan!!! |
|
|
|
Veteran
| svi pisu o toj tekmi a ja imam 1 malo pitanje kad ce se odrzati i gdje se odrzava jer ako budem slobodan svakako cu doci posto me vec svrbi za livadom ----- only the sky is our limit |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | http://maps.google.com/maps?ll=45.6,15.3&spn=0.3,0.3&q=45.6,15.3 tu će se održati.... |
|
|
|
Veteran
| a i guzva u kalendaru - necemo drugima izbijati uzitke |
|
|
|
Veteran
| a gdje si ga i ti upiknuo - na "vrh" brda - pomakni ga na livadu |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Imali kakvih naznaka kada će tekma bit ,dali će je uopće bit,dajte da se možemo isplanirat!? |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Ajde ne tlači ljude.Oli te Kerum plača po rezultatima. |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Šta si navalio ko mutav ,,,ako ti fali rezultata,, dam ti ja !!! A i ja bi volio da tekma ide ,,,,da dođu svi ,,da Vas oderem , ,, a eto može u iduču subotu !!
a usput ,,,možete rakete vidit i u živo ,,, a ne onako na jubito ,,
Edited by sony 5/11/2010 21:36
-----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Novo mesto 50 cm
Metlika 53 cm
Mem. Fištrović ? ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Znam da ti nije bio cilj istaknuti visinu snijega već istaknuti datum |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Koprivnica | Ima li kakvih novosti kad bi se tekma mogla odrzati? ----- Andy G
Kum |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Koliko ja poznajem teren, posle toliko snjega ove godine teško... Ali neka domačini kažu svoje. ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Možda bude nešto ako minus spriječi topljenje snijega u narednih 10 dana!? |
|
|