Posted 13/8/2010 13:17 (#19861 - in reply to #19846) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Elite Veteran
Naravno ak je netko voljan pomoć oko suđenja samo nek se javi ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
Posted 20/8/2010 00:13 (#19917 - in reply to #19914) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Elite Veteran
Večeras sam se vračao sa mora i svratio sam na livadu . Livada je u perfektnom stanju. Ulaz je gdje je i bio, a staza, tj cesta koju smo prošle godine utrasirali sada je još vidljivija, bolja, jer se auti i traktori njom služe. Veliki dijelovi su pokošeni, nigdje nema bala sijena, a tamo gdje nije pokošeno , trava je visoka max 20cm. Sa livade sam otišao oko 19:30 i sunce je još bilo iznad brda , a temp. je bila 22 stupnja. Ako uspijem umanjiti slike stavit ću ih.
Posted 20/8/2010 10:04 (#19919 - in reply to #19918) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Elite Veteran
I mene prijatelju. Morao sam djeci objašnjavat par minuta što su to baterije i kako jedna ćelija može krapat, a sve u sklopu mog velikog rezultata na tom terenuz. Pa vidiš kako Mirjana odeje počast i pušta suzu za tim trenutcima
Posted 20/8/2010 10:23 (#19920 - in reply to #19919) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Extreme Veteran
Koliko sam nostalgičan za oonim vremenima kada su se lepa takmičenja,na prelepim terenima sa predivnim druženjem,odvijala ovde na našim prostorima. Na to me je podsetilo takmičenje koje je prošle godine održano na Krbavi. Jeste,istina je da je nama livada bila malo dalje,ali to nije umanjilo utisak. Dragi prijatelji,želim vam lepo vvreme,dobre rezultate,druženje,sve avione,čitave u kutiji posle takmičenja,ukoliko ne dođem i ja. ----- Mića Tica
Dolaziš li ti ?? Ja neću,, nažalost a vidim da Toni dolazi pa da đaba ne trošim gumu,,jer su mi šanse svedene na minimum !!
A valjda mogu i ja jednu tekmu "falit ",,, za mene je tek poslje Siska -- ""pola sezone "" -----
Posted 27/8/2010 09:41 (#20014 - in reply to #19997) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Extreme Veteran
darijo - 25/8/2010 22:15 Nemoj gledati prognozu za Krbavu već za Generalski stol , jer te slušamo već šest godina kako poslije ove tekme idemo kod tebe na feštu
Dario, izgleda da ni tebi kao ni meni nije ništa rekao, ali priča se da je ta fešta odrađena prije dva vikenda.
Posted 29/8/2010 22:58 (#20042 - in reply to #20038) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Veteran
Na trenutke je bilo jako blizu nazivu filma " I KONJE UBIJAJU ZAR NE" - preživili smo i idemo dalje - hvala tragačima - ja ga kreten nebi nikada sam pronašao - Garmin kaže da je šetnja (gore, dolje, ljevo, desno) bila duga 9276 m i 5 puta sam prošao pored njega na 10 m - i traženje modela treba trenirati a i frekvenciju treba istetovirati na dlan
Posted 29/8/2010 23:30 (#20046 - in reply to #20042) Subject: Re: CRO CUP - Krbavsko polje
Elite Veteran
banjac - 29/8/2010 22:58 ...šetnja (gore, dolje, ljevo, desno) bila duga 9276 m i 5 puta sam prošao pored njega na 10 m - i traženje modela treba trenirati a i frekvenciju treba istetovirati na dlan
Prvo (10 km) dokazuje da smo jos mladi, a ovo drugo (trening) Damjan stvarno i trenira (odrzao mi predavanje prije 3-4 godine u sunjskoj sikari...), no trece - ipak vise nismo toliko mladi - pa pametan pise