|
|
Veteran
Location: Beograd | U okviru drzavnog prvenstva za sobne modele, koje se odrzava 3. i 4. jula u Beogradu, odrzace se i medjunarodno takmicenje za kategoriju F1N "Free flyer trophy".
Takmicenje se odrzava 3. jula sa pocetkom u 10:00.
Raspis takmicenja je objavljen na "Free flyer" forumu: http://boca55.proboards.com
Do beogradskog sajma, gde se odrzava takmicenje, se veoma lako dolazi. Iz pravca Zagreba idete autoputem, ulazite u Beograd, prelazite Savu i prvo skretanje sa mosta "Gazela" je skretanje za sajam. Posle par stotina metara desno je prelaz preko pruge i tu je ulaz u beogradski sajam. Prolazite kapije za registrovanje parkiranja, nastavljate pravo i prva hala sa polukruznom kupolom je hala 3, gde se odrzava takmicenje.
Dobro dosli,
Pozdrav Laca,
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | bili, standardno uzeli sve sto se nudilo, dobro se najeli. dvorana fenomenalna. pozdrav s autoceste. evo par slika.
(SNC00948.jpg)
(SNC00941.jpg)
(SNC00943.jpg)
(SNC00946.jpg)
Attachments ---------------- SNC00948.jpg (30KB - 318 downloads) SNC00941.jpg (39KB - 310 downloads) SNC00943.jpg (31KB - 315 downloads) SNC00946.jpg (34KB - 330 downloads)
----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Čestitam ekipi MK Zaprešić na prikazanim letovima, koliko sam čuo od mojih klinaca koji su nastupali bilo je tu i preko 60s.
Edited by martin 3/7/2010 20:26
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | islo je preko 50 sek ali samo na treningu. u sluzbenom dijelu nije bilo bas tako spektakularno. ----- Bojan Stürmer
www.aeromodelarstvo.net |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Čestitka Iveku na pobjedi!!! naravno i ostalima, a posebno Državnim prvacima. Zaprešćani i Zobec (Omreč je vrludao Beogradom), po prvi put u ovakvoj dvorani. Letenje u ovakvim uvjetima nema ništa zajedničkog sa letenjem na našim tekmama. Zadovoljan sam da sam na dobrom putu s koncepcijom modela. Prototip je uredno na treningu letio između 50 - 56 sekundi. Ali dosta peha (lomovi u krivo vrijeme) i niti jedan uspješni službeni start, su krivi za loš rezultat. Biti će bolje za mjesec dana na istom mjestu
Hvala domaćinima na odličnoj tekmi.
Nakon tekme smo otišli na zasluženi ručak u "Kraljičin vagon" na Adi. Veličina je bitna...
(dvorana.jpg)
(kombi u dvorani.jpg)
(brusiboc.jpg)
(vilim.jpg)
(1.jpg)
(2.jpg)
(3.jpg)
(5.jpg)
(6.jpg)
(najjuniori.jpg)
(najseniori.jpg)
(DP juniori.jpg)
(DP seniori.jpg)
(zasluzeni rucak.jpg)
(velicina je bitna.jpg)
(kapitulacija.jpg)
(trudni zovko.jpg)
Attachments ---------------- dvorana.jpg (187KB - 328 downloads) kombi u dvorani.jpg (182KB - 302 downloads) brusiboc.jpg (188KB - 332 downloads) vilim.jpg (152KB - 324 downloads) 1.jpg (171KB - 435 downloads) 2.jpg (163KB - 314 downloads) 3.jpg (153KB - 316 downloads) 5.jpg (167KB - 369 downloads) 6.jpg (149KB - 310 downloads) najjuniori.jpg (156KB - 324 downloads) najseniori.jpg (172KB - 370 downloads) DP juniori.jpg (119KB - 323 downloads) DP seniori.jpg (108KB - 336 downloads) zasluzeni rucak.jpg (151KB - 396 downloads) velicina je bitna.jpg (152KB - 348 downloads) kapitulacija.jpg (165KB - 327 downloads) trudni zovko.jpg (159KB - 309 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Location: Beograd | Izgleda, po slikama, da ste potrefili dobru klopu. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | Uh, "strašno" - i startovi i "bitka" sa šniclama!
Čiji je onaj start i model sa fotografije dvorana.jpg!?
Čestitke pobednicima i DP-a i Trophy-a
Edited by Bozo 5/7/2010 17:47
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Bozo - 5/7/2010 17:47 Uh, "Čiji je onaj start i model sa fotografije dvorana.jpg!? Moj, ali to je već drugi krug ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Location: Beograd | Cestitke AK Zapresic i AK Karlovac sto su uvelicali "Free flyer Trophy" i pokazali nam nove tehnike u sobnim klizacima. Iz njaihivih fotki su nam pokazali i gde se u Beogradu dobro jede.
Pozdrav Laca, |
|
|
|
Extreme Veteran
Bozo - 5/7/2010 17:47 Uh, "Čiji je onaj start i model sa fotografije dvorana.jpg!? Moj, ali to je već drugi krug
A kod zvaničnih letova ti se "otsekle noge" od treme!!?
ili si ove probne startovao sa galerije!!??
Edited by Bozo 6/7/2010 10:27
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Bozo - 6/7/2010 07:57 dlaka - 5/7/2010 18:45 Moj, ali to je već drugi krug A kod zvaničnih letova ti se "otsekle noge" od treme!!? ili si ove probne startovao sa galerije!!?? Bozo, zasto si takav To je bilo PRIJE rucka, a sad kad se zna gdje i kako se jede - naredni put ce POSLIJE rucka
Edited by zzechner 7/7/2010 08:32
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | Hm ... Mudro ćuti ili se sprema za Svetsko za "jotice"!?
Ovaj tvoj predlog Zorane već će moći da primeni za, otprilike, mesec dana na istom mestu!
Budno ćemo (ga) pratiti! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Za ovo prvo ne vjerujem - sve je objavio na Bocinom forumu: nacrte, profile, mase... Za ovo drugo sam siguran ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Bozo - 7/7/2010 16:41 Hm ... Mudro ćuti ili se sprema za Svetsko za "jotice"!? Ovaj tvoj predlog Zorane već će moći da primeni za, otprilike, mesec dana na istom mestu! Budno ćemo (ga) pratiti! Da bar mudro šutim, više glupo lajem Umjesto u Francuske, idem sa FF ekipom u Tursku. A u vezi priprema za Beograd, sprema se malo modificirana 23ca. (modifikacije neka ipak ostanu tajna) Prototip, s kojim sam letio ima raspon 730 mm i masu 25 grama.
(No.23.jpg)
(profil krila No.23.jpg)
Attachments ---------------- No.23.jpg (143KB - 325 downloads) profil krila No.23.jpg (131KB - 311 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
Za ovo prvo ne vjerujem - sve je objavio na Bocinom forumu: nacrte, profile, mase... Za ovo drugo sam siguran
Pa, dobro, čini upravo ono što sam, skromno, očekivao kod prvog razgovora novembra 2009:
da snažno promoviše F1N i kod nas - i to uspeva - sa svojim društvom iz CRO (cele - Zaprešić, Osijek, Vukovar, Karlovac, Čeminac, Sisak ...)
a mi leteli u Novoj Pazovi, dva puta u Kragujevcu i, eto, biće, na sreću i (bar) dva puta u Beogradu do kraja leta.
A gde je jesen!
|
|
|